Aga J.G 03.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Hej Moniś Za to ja już uciekma idę do mamusi na obiadek bo jako samotnej nie chce mi się gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Moniś dasz radę prezes chyba lekko zwolnił Czai sie jak jastrzab :lol: Moniś, masz duże fory - masz tynkarzy! A u mnie grzebie się elektryka, a tynkarzy szukam... Prezesie, ale Prezes juz dach ma!!!!! Elektryk dopiero od poniedzialku wchodzi, poprzedni sam zrezygnowal, bo za duzo pracy bylo Ale musze sie pochwalic, ze hydraulika i rekuperacja juz zrobiona A u mnie wciąż elektryka się grzebie... Pana Stasia powieszę chyba za to co wiecie, a ja nie śmiem wymówić... Hydraulikę (sam?) po tynkach, tynki być może za tydzień się zaczną (jak dobrze pójdzie), w międzyczasie jeszcze alarm (kończę wybór instalatora i od razu trzeba zrobić okablowanie alarmu), okna chyba pod koniec tego/na początku przyszłego tygodnia, jeszcze instalacja odkurzacza centralnego... Uffffff... Prezesie i jak ja mam Prezesa dogonic????? U mnie dach bedzie za 3 tygodnie, za tydzien dopiero calal elektryka i alarm, potem tynki, podlogowka.......... okna dopiero w drugiej polowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam!! Widzę, że jak wyszedłem z obiegu przy 500-tnej stronie to moje zaległości wzrosły do .. 60 stron... No, ale może uda się dziś coś nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Prezesie i jak ja mam Prezesa dogonic????? U mnie dach bedzie za 3 tygodnie, za tydzien dopiero calal elektryka i alarm, potem tynki, podlogowka.......... okna dopiero w drugiej polowie sierpnia A... że się tak zapytam... masz poumawiane ekipy? Albo plan działań na najbliższy czas? Wiesz jaki będziesz miała kominek albo alarm? Bo ja jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam w niedzielę Witaj Whisper Cześć Aga Ja z doskoku, bo dziś w pracy i trochę mam zajęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cholera, właśnie mi się przypomniało, że zupełnie zapomniałem o przewodach do głośników... Chyba puszczę puste peszle w ścianach, tylko z drutem w środku, potem na tej wysokości która mi odpowiada wywiercę dziurkę i przeciągnę kabel. Jak myślicie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Prezesie i jak ja mam Prezesa dogonic????? U mnie dach bedzie za 3 tygodnie, za tydzien dopiero calal elektryka i alarm, potem tynki, podlogowka.......... okna dopiero w drugiej polowie sierpnia A... że się tak zapytam... masz poumawiane ekipy? Albo plan działań na najbliższy czas? Wiesz jaki będziesz miała kominek albo alarm? Bo ja jeszcze nie... Tak, wszystkie ekipy juz sa poumawiane - na szczescie...... Poki co nasz harmonogram opoznil sie o tydzien ze wzgledu na to, ze po pierwszym dniu pracy zrezygnowal elektryk Plan dzialan na najblizszy czas juz tez mamy....generalnie wszystko juz jest dopracowane i dopiete na prawie ostatni guzik ......wlasnie jutro jade zamawiac podlogi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cholera, właśnie mi się przypomniało, że zupełnie zapomniałem o przewodach do głośników... Chyba puszczę puste peszle w ścianach, tylko z drutem w środku, potem na tej wysokości która mi odpowiada wywiercę dziurkę i przeciągnę kabel. Jak myślicie?... My tak chyba zrobimy, bo nie chcemy sie aktualnie deklarowac co do sprzetu....jutro bedzie elektryk i jeszcze o to sie dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Funia współczuje Cholera komu przeszkadza ta Wasza brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Prezesie i jak ja mam Prezesa dogonic????? U mnie dach bedzie za 3 tygodnie, za tydzien dopiero calal elektryka i alarm, potem tynki, podlogowka.......... okna dopiero w drugiej polowie sierpnia A... że się tak zapytam... masz poumawiane ekipy? Albo plan działań na najbliższy czas? Wiesz jaki będziesz miała kominek albo alarm? Bo ja jeszcze nie... Tak, wszystkie ekipy juz sa poumawiane - na szczescie...... Poki co nasz harmonogram opoznil sie o tydzien ze wzgledu na to, ze po pierwszym dniu pracy zrezygnowal elektryk Plan dzialan na najblizszy czas juz tez mamy....generalnie wszystko juz jest dopracowane i dopiete na prawie ostatni guzik ......wlasnie jutro jade zamawiac podlogi...... Taaak... podłogi... Harmonogram... Hmmmm... Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. zgadzam sie z Toba~! moze zorganizujemy jakas grupe wsparcia i bedziemy ja sobie pozyczac to tu to tam )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. zgadzam sie z Toba~! moze zorganizujemy jakas grupe wsparcia i bedziemy ja sobie pozyczac to tu to tam )))))) Popieram!!!! I zglaszam sie od razu na ochotnika!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Szybkie cześć Wszystkim i idę lulu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Miałam bardzo pracowity dzień i jestem WYKOŃCZONA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Czesc Kobitki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. zgadzam sie z Toba~! moze zorganizujemy jakas grupe wsparcia i bedziemy ja sobie pozyczac to tu to tam )))))) Popieram!!!! I zglaszam sie od razu na ochotnika!!!!!!! tzn jako ruski zbir do robienia porzadku?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts