joola 03.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 MONIŚ! Ale Cię długo u nas nie było! Co słychać, jak zdrówko, czy bierzesz już zastrzyki? Fajnie, że jesteś ps. Dla odmiany teraz Sonika nas nie odwiedza Joola jestem teraz sama i ciezko bylo mi skoordynowac wszystkie ekipy..... brakowalo mi doby na zalatwienie wszystkiego, ale juz ufff......jest weekend A zastrzykow jeszcze nie biore....... czekamy az sie "okaze" A jak Twoja budowa???? Jak lazienki?????? Moniś czy mam trzymać mocno kciuki Jeśli chodzi o brak czasu, to dla mnie doba też powinna mieć przynajmniej 28 godzin Ale u Ciebie, to same postępy, qurcze u nas to jakoś wszystko szło wolniej A łazienki się robią, troszkę widać na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Czesc Kobitki!!!!! czeee MOnis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Sonika, byłam, widziałam... kiedy moje łazienki będą tak wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 MONIŚ! Ale Cię długo u nas nie było! Co słychać, jak zdrówko, czy bierzesz już zastrzyki? Fajnie, że jesteś ps. Dla odmiany teraz Sonika nas nie odwiedza Joola jestem teraz sama i ciezko bylo mi skoordynowac wszystkie ekipy..... brakowalo mi doby na zalatwienie wszystkiego, ale juz ufff......jest weekend A zastrzykow jeszcze nie biore....... czekamy az sie "okaze" A jak Twoja budowa???? Jak lazienki?????? Moniś czy mam trzymać mocno kciuki Jeśli chodzi o brak czasu, to dla mnie doba też powinna mieć przynajmniej 28 godzin Ale u Ciebie, to same postępy, qurcze u nas to jakoś wszystko szło wolniej A łazienki się robią, troszkę widać na zdjęciach Joola bardzo dziekuje Ponutrze na szczescie wraca maz, wiec troszke mnie odciazy....... A gdzie sa zdjecia Twoich lazienek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Sonika, byłam, widziałam... kiedy moje łazienki będą tak wyglądały Joola, nie ma łatwo - za 6 miesięcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Czesc Kobitki!!!!! czeee MOnis Czesc Kasztanka!!!!!! Jak Piotrus???? No i co z Waszym dachem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 MONIŚ! Ale Cię długo u nas nie było! Co słychać, jak zdrówko, czy bierzesz już zastrzyki? Fajnie, że jesteś ps. Dla odmiany teraz Sonika nas nie odwiedza Joola jestem teraz sama i ciezko bylo mi skoordynowac wszystkie ekipy..... brakowalo mi doby na zalatwienie wszystkiego, ale juz ufff......jest weekend A zastrzykow jeszcze nie biore....... czekamy az sie "okaze" A jak Twoja budowa???? Jak lazienki?????? Moniś czy mam trzymać mocno kciuki Jeśli chodzi o brak czasu, to dla mnie doba też powinna mieć przynajmniej 28 godzin Ale u Ciebie, to same postępy, qurcze u nas to jakoś wszystko szło wolniej A łazienki się robią, troszkę widać na zdjęciach Joola bardzo dziekuje Ponutrze na szczescie wraca maz, wiec troszke mnie odciazy....... A gdzie sa zdjecia Twoich lazienek???? Cześć Moniś, domek rośnie w oczach i jest SUPER!!!! Bardzo się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. zgadzam sie z Toba~! moze zorganizujemy jakas grupe wsparcia i bedziemy ja sobie pozyczac to tu to tam )))))) Popieram!!!! I zglaszam sie od razu na ochotnika!!!!!!! tzn jako ruski zbir do robienia porzadku?????? Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Sonika, byłam, widziałam... kiedy moje łazienki będą tak wyglądały Joola, nie ma łatwo - za 6 miesięcy!!! Sonika! Czy Ty mi aż tak źle życzysz Ja nie mam aż tyle cierpliwości jak Ty, ja za takie tempo mojego kafelkowego już bym z osiem razy udusiła Moniś zdjęcia są w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 MONIŚ! Ale Cię długo u nas nie było! Co słychać, jak zdrówko, czy bierzesz już zastrzyki? Fajnie, że jesteś ps. Dla odmiany teraz Sonika nas nie odwiedza Joola jestem teraz sama i ciezko bylo mi skoordynowac wszystkie ekipy..... brakowalo mi doby na zalatwienie wszystkiego, ale juz ufff......jest weekend A zastrzykow jeszcze nie biore....... czekamy az sie "okaze" A jak Twoja budowa???? Jak lazienki?????? Moniś czy mam trzymać mocno kciuki Jeśli chodzi o brak czasu, to dla mnie doba też powinna mieć przynajmniej 28 godzin Ale u Ciebie, to same postępy, qurcze u nas to jakoś wszystko szło wolniej A łazienki się robią, troszkę widać na zdjęciach Joola bardzo dziekuje Ponutrze na szczescie wraca maz, wiec troszke mnie odciazy....... A gdzie sa zdjecia Twoich lazienek???? Cześć Moniś, domek rośnie w oczach i jest SUPER!!!! Bardzo się cieszę!!! Rosnie, rosnie Spieszymy sie jak tylko mozemy. Juz o lazienkach pisalam, ale napisze jeszcze raz: sa boskie!!!!! No i te podwojne drzwi garazowe - super pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Moniś zdjęcia są w stopce. Nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Czesc Kobitki!!!!! czeee MOnis Czesc Kasztanka!!!!!! Jak Piotrus???? No i co z Waszym dachem???? Piotrus jest jedyna (jak na razie) nasza osloda zycia a dach ... szkoda gadac ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Sonika, byłam, widziałam... kiedy moje łazienki będą tak wyglądały Joola, nie ma łatwo - za 6 miesięcy!!! Sonika! Czy Ty mi aż tak źle życzysz Ja nie mam aż tyle cierpliwości jak Ty, ja za takie tempo mojego kafelkowego już bym z osiem razy udusiła Moniś zdjęcia są w stopce. No coś Ty - ja tylko żartowałam!!! Łazienki masz SUPER ŚLICZNE i tempo SUPER EXPRESOWE!!! Tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje Jesli chodzi o psa, to recze za niego - zalize na smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje Jesli chodzi o psa, to recze za niego - zalize na smierc Czyli śmierć przez gili gili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ludzie kochane... jakie kominki wybraliście, bo już mi wszystko w oczach wiruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Czy naprawdę komuś trzeba tam palce połamać??? Ja jestem człowiek spokojny, przemocą się brzydzę, ale czasem są takie sytuacje kiedy naprawdę trzeba "Ruskich" wynająć żeby wyjaśnili komuś pojęcie nienaruszalności cudzej własności. zgadzam sie z Toba~! moze zorganizujemy jakas grupe wsparcia i bedziemy ja sobie pozyczac to tu to tam )))))) Popieram!!!! I zglaszam sie od razu na ochotnika!!!!!!! tzn jako ruski zbir do robienia porzadku?????? Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc nie no jasne .... ale tak jakos smiesznie wyszlo z kontekstu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ludzie kochane... jakie kominki wybraliście, bo już mi wszystko w oczach wiruje... slyszalam ze tarnava jest dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje Jesli chodzi o psa, to recze za niego - zalize na smierc Czyli śmierć przez gili gili Dokladnie tak Joola ja myslalam ze to dopiero pocatek, a Ty juz na finiszu z lazienkami jestes...... Bardzo podobaja mi sie plytki w duzej lazience - baaardzo. I ta pralnia - slodkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts