Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Sonika, byłam, widziałam... 8) kiedy moje łazienki będą tak wyglądały :roll: :wink:

Joola,

nie ma łatwo - za 6 miesięcy!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Sonika! Czy Ty mi aż tak źle życzysz :wink: Ja nie mam aż tyle cierpliwości jak Ty, ja za takie tempo mojego kafelkowego już bym z osiem razy udusiła :wink:

Moniś zdjęcia są w stopce.

No coś Ty - ja tylko żartowałam!!!

Łazienki masz SUPER ŚLICZNE i tempo SUPER EXPRESOWE!!!

Tak trzymać!!!

Dzięki :oops: Muszę się wziąć za album, bo zdjęcia mało wyraźne. Najbardziej jestem dumna z małej łazienki, chwilowo jeszcze nie widać całego zamierzonego przeze mnie efektu, ale mam nadzieję, że już niedługo :roll:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc

Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje :wink:

Jesli chodzi o psa, to recze za niego - zalize na smierc :wink: :wink:

Czyli śmierć przez gili gili :wink:

Dokladnie tak :D :D

Joola ja myslalam ze to dopiero pocatek, a Ty juz na finiszu z lazienkami jestes...... Bardzo podobaja mi sie plytki w duzej lazience - baaardzo. I ta pralnia - slodkosci :D :D

Moniś dziękuję :D Duża łazienka jest takim misz-maszem kafelkowym, że sama jestem zaskoczona efektami :wink:

Jako zbir, to nie za bardzo......malo groznie wygladam ale zorganizowac chcialam pomoc

Kasztanka, jakby co, to Moniś psem poszczuje :wink:

Jesli chodzi o psa, to recze za niego - zalize na smierc :wink: :wink:

Czyli śmierć przez gili gili :wink:

Dokladnie tak :D :D

Joola ja myslalam ze to dopiero pocatek, a Ty juz na finiszu z lazienkami jestes...... Bardzo podobaja mi sie plytki w duzej lazience - baaardzo. I ta pralnia - slodkosci :D :D

Moniś dziękuję :D Duża łazienka jest takim misz-maszem kafelkowym, że sama jestem zaskoczona efektami :wink:

Bardzo ciekawa jestem Twojej malej lazienki - tego efektu, o ktorym pisalas. :p

Ludzie kochane... jakie kominki wybraliście, bo już mi wszystko w oczach wiruje...

slyszalam ze tarnava jest dobra!

Prezes ja mam właśnie Tarnavę, chłopaki całą zimę grzali i wykańczali poddasze-polecam z czystym sumieniem :D

No tak, Tarnavę mam na liście. A może ktoś otarł się o Jotula czy Hajduka?

Ludzie kochane... jakie kominki wybraliście, bo już mi wszystko w oczach wiruje...

slyszalam ze tarnava jest dobra!

Prezes ja mam właśnie Tarnavę, chłopaki całą zimę grzali i wykańczali poddasze-polecam z czystym sumieniem :D

No tak, Tarnavę mam na liście. A może ktoś otarł się o Jotula czy Hajduka?

Jotul jak dla mnie trochę drogi chociaż baardzo ładny, Hajduk nie wiem, Spartherm-czy to nie jest z płaszczem wodnym? Whisper jeszcze zastanowiłabym się nad czeskim Blanzekiem (znajomi mają-śliczny, panoramiczny, niedrogi i są zadowoleni)

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 55

2. Whisper - 52

3. Fizyk - 48

4. Sonika - 41

5. Kasztanka - 39

6. Maksiu - 37

7. Moniś - 27

8. Badi, Teska - 26

10. Jezier, Joanna i Janusz - 24

12. Monka, Majka - 19

14. Aga J.G. - 17

15. SławekD-żonka - 16

16. Agniesia, Andrzejka - 14

18. Olkalybowa - 13

19. Joola - 9

20. Jane, Wojty - 8

22. Funia - 6

23. Ania, verunia - 3

25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2

28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku

W poprzednim odcinku:

- zaczęła Teska

- Moniś licytowała się z Whisperem kto jest mniej zaawansowany w budowie. (Wygrałem zdecydowanie ;) )

- pojawił się na chwilę prowadzący w rankingu kze

- Funi jakiś skurwiel znów niszczy bramę :evil: w związku z czym powstaje oddolna inicjatywa wynajęcia "Ruskich". Jedną z "Ruskich" może być Moniś

- kasztance ze słodyczy życia został tylko Piotruś

- Prezes wywołuje wątek kominkowy

No tak... w którymś z postów ktoś napisał że Tarnawa 18kW to jakieś 3700, a Jotul 5600. No to faktycznie bez sensu. Jest też trochę francuskich kominków... sam nie wiem. Gdzie te czasy komuny, kiedy wybór załatwiała za nas centralnie sterowana gospodarka, a jedynym zmartwieniem było "a co rzucą"? :-?

Oj Prezes, gadasz jak mój mąż :roll: :wink: on też się wścieka, że za dużo w sklepach i nie wiadomo co wybrać :wink: Jeśli zależy Ci na panoramicznym kominku, to bierz Blanzeka(jest chyba mniej więcej w cenie Tarnavy) a jeśli na dobrym, sprawdzonym i też ładnym to Tarnavkę :D

A jeśli chodzi o niezdecydowanie, to wiem, że faceci tak mają ale mój mąż jest w tym mistrzem 8)

Nie znasz mnie.

Prezesiku wystarczy mi mój mąż :wink: Podam przykład: Kupiliśmy wannę(zastanawiał się nad nią chyba z miesiąc), przywieźli ją nam do domu, po czym za dwa dni mój małżonek zdecydował, że jednak bierzemy inną :roll: Jak powiedział, tak zrobił :wink: Kabiny też podobają mu się co tydzień inne :roll: drzwi...też jeszcze nie wybraliśmy choć tak naprawdę, to już niedługo powinniśmy je montować :roll: jest jeszcze płot-drewniany czy kuty...i tak jeszcze długo, długo... :wink:

ps.Jeśli Ty masz podobnie, to łącze się w bólu z Luśką 8) :wink: