joola 03.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Dobrze że My będziemy mieli z płaszczem mniejszy wybór Oooo, właśnie! Wcześniej też zastanawialiśmy się nad kominkiem z płaszczem Cześć Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Aga myślała o płaszczu na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Aga myślała o płaszczu na jesień AGA, czy taki może być? http://www.koneser.vt.pl/plaszcze/orion.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A może taki:http://www.enjoysh.de/images/EXHIBITIONIST_ANIM.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 a Prezes z Ogródka Piwnego przy KK ma Jotula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 a Prezes z Ogródka Piwnego przy KK ma Jotula Żeby jeszcze ten Jotul nie kosztował tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 a Prezes z Ogródka Piwnego przy KK ma Jotula Żeby jeszcze ten Jotul nie kosztował tyle mam nadzieję, że będzie palił tak długo jak merce jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ludzie kochane... jakie kominki wybraliście, bo już mi wszystko w oczach wiruje... slyszalam ze tarnava jest dobra! Prezes ja mam właśnie Tarnavę, chłopaki całą zimę grzali i wykańczali poddasze-polecam z czystym sumieniem No tak, Tarnavę mam na liście. A może ktoś otarł się o Jotula czy Hajduka? Kiedyś chcieliśmy kupić Hajduka, ale ceny bardzo poszły w górę i jak kupowaliśmy wkład, to Hajduk był niewiele tańszy od Spartherma. Poza tym przy wyborze kierowaliśmy się jeszcze tym, czy wkład jest żeliwny czy z szamotką. Po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw wybraliśmy Spartherma - Varię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry Dzień dobry Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam niedzielnym popołudniem. Dobry news - siatka z dwóch stron gotowa. Zły news - nowe uszkodzenie na bramie. No comments Funia współczuje Cholera komu przeszkadza ta Wasza brama No to jest Aguś pytanie za milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cześć Funiu tak mi przykro to są normalnie jacyś D E B I L E!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cześć Funiu tak mi przykro to są normalnie jacyś D E B I L E!!!! Najgorsze jest to, ze ja już się nawet nie wkurzam, po prostu odnotowuje nowe uszkodzenia. A tak serio - to w tym tygodniu ma zaczać funkcjonować nasz "monitoring". Miś pochowa kamerki, które bedą nagrywać drani. W razie czego - będzie wiadomo kto niszczy i do kogo trzeba iść po kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cześć Funiu tak mi przykro to są normalnie jacyś D E B I L E!!!! Najgorsze jest to, ze ja już się nawet nie wkurzam, po prostu odnotowuje nowe uszkodzenia. A tak serio - to w tym tygodniu ma zaczać funkcjonować nasz "monitoring". Miś pochowa kamerki, które bedą nagrywać drani. W razie czego - będzie wiadomo kto niszczy i do kogo trzeba iść po kase. Co do monitoringu: w pracy przed włamaniem też zainstalowano kamery, okazało się, że nic nie widać, bo %^$^%&*% chodzili po ciemku ale u Ciebie raczej coś wyjdzie, bo to dzieciarnia, tzn w sumie lepiej niech nic nie wychodzi - niech nie będzie dalszych zniszczeń. Współczuję Ci takiego sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.07.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 dzien dobry poniedzialkowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.07.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cześć Funiu tak mi przykro to są normalnie jacyś D E B I L E!!!! Najgorsze jest to, ze ja już się nawet nie wkurzam, po prostu odnotowuje nowe uszkodzenia. A tak serio - to w tym tygodniu ma zaczać funkcjonować nasz "monitoring". Miś pochowa kamerki, które bedą nagrywać drani. W razie czego - będzie wiadomo kto niszczy i do kogo trzeba iść po kase. naprawde szczerze Ci wspolczuje !!!!!!!! co za gnojki!! powyrywac im rece i powiesic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 a Prezes z Ogródka Piwnego przy KK ma Jotula Żeby jeszcze ten Jotul nie kosztował tyle mam nadzieję, że będzie palił tak długo jak merce jeżdżą Ja też mam taką nadzieję Mam Jotula Panoramę - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A może taki: http://www.enjoysh.de/images/EXHIBITIONIST_ANIM.GIF Co do płaszy, to ja znalazłam jeszcze taki: http://www.gifs.ch/Maenner/images/LACHER.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cześć wszystkim Funiu, bardzo Ci współczuję...to napradę robią jacyś skretyniali imbecyle a z tym monitoringiem, to dobry pomysł, tylko żeby kamerki były takie na poczerwień czy jakoś tak żeby było widać też w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts