Funia 04.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Co do monitoringu: w pracy przed włamaniem też zainstalowano kamery, okazało się, że nic nie widać, bo %^$^%&*% chodzili po ciemku ale u Ciebie raczej coś wyjdzie, bo to dzieciarnia, tzn w sumie lepiej niech nic nie wychodzi - niech nie będzie dalszych zniszczeń. Współczuję Ci takiego sąsiedztwa Tym sie nie martwię. Robiliśmy testy u tescia na wsi - kamerka jest na podczerwień - filmuje w ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Prezesie ja mam w domku Jotula...i tez z czystym sumieniem moge polecić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Czesc wszystkim stukaczom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Co do monitoringu: w pracy przed włamaniem też zainstalowano kamery, okazało się, że nic nie widać, bo %^$^%&*% chodzili po ciemku ale u Ciebie raczej coś wyjdzie, bo to dzieciarnia, tzn w sumie lepiej niech nic nie wychodzi - niech nie będzie dalszych zniszczeń. Współczuję Ci takiego sąsiedztwa Tym sie nie martwię. Robiliśmy testy u tescia na wsi - kamerka jest na podczerwień - filmuje w ciemności To teraz pozostaje tylko wznosic modły, by dzieciaki nie robiły zawodów w strzelaniu do celu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cześć Teska Ja lecę na kurs angielskiego - z szefem już się boję, biora mnie ze sobą, bo sami nie wydalają (tzn szef i mój mąż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 To teraz pozostaje tylko wznosic modły, by dzieciaki nie robiły zawodów w strzelaniu do celu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif TYm też sie nie martwię, bo otwór na kamerkę wyglada jak plamka na suporeksie - w ogóle nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 To teraz pozostaje tylko wznosic modły, by dzieciaki nie robiły zawodów w strzelaniu do celu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif TYm też sie nie martwię, bo otwór na kamerkę wyglada jak plamka na suporeksie - w ogóle nie widać Suuuuper!!! To ja w takim razie poproszę o fotki i koszty, my chyba też będziemy mieli kamerki, w każdym razie, prąd jest podciągnięty OK, jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia to zycze Wam,aby jak najszybciej dał sie sfilmowac ten co to robi... rece opadają jak to sie czyta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Suuuuper!!! To ja w takim razie poproszę o fotki i koszty, my chyba też będziemy mieli kamerki, w każdym razie, prąd jest podciągnięty Prądu gratuluje. Co do kosztów - to truno je oszacować bo Mis kupuje elementy w internecie i na allegro, a montuje sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich Funia mam nadzieję że dzięki kamerkom wreszcie złapiecie tego gnojka który to robi Funi jakiś skurwiel znów niszczy bramę w związku z czym powstaje oddolna inicjatywa wynajęcia "Ruskich". Jedną z "Ruskich" może być Moniś Jakby coś to też zgłaszm się na ochotnika mam dwa psy co spełniają wymogi zalizania na śmierć (jeden nawet nazywa się Lizak ) także razem z suczką Moniś byłaby już niezła brygada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich dzielnych stukaczy!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Cholera, właśnie mi się przypomniało, że zupełnie zapomniałem o przewodach do głośników... Chyba puszczę puste peszle w ścianach, tylko z drutem w środku, potem na tej wysokości która mi odpowiada wywiercę dziurkę i przeciągnę kabel. Jak myślicie?... Myślę, że pomysł jest OK. Może tylko zamiast drutów to żyłkę. A później wyciągasz żyłkę, a wciągasz druty. Tylko nalezy nie zapomnieć o wciagnięciu drugiej żyłki jak pierwszą będziesz zastepował drutem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Suuuuper!!! To ja w takim razie poproszę o fotki i koszty, my chyba też będziemy mieli kamerki, w każdym razie, prąd jest podciągnięty Prądu gratuluje. Co do kosztów - to truno je oszacować bo Mis kupuje elementy w internecie i na allegro, a montuje sam. Też chętnie przyjmę takie namiary (może byc na priva), Sławek lubi takie 'zabaweczki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Cześć Majka, a co zrobiłas z T. , jesli można zapytac oczywiscie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Ja mam tylko 6,22 ara... W takim razie pozostaje mi tylko współczuć Ci tej roboty... A co ile dni musisz kosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Odpowiadam po kolei. T skosił pierwsze 15 arów - te łatwiejsze , a pptem wziął w ręce kosę spalinową i wykaszał brzeg stawu, rowy, pod krzakami i poza ogrodzeniem. ja uwielbiam swój duzy ogród Ale nigdy nie będzie tak dopieszczony, jak tych, co mają po 10 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts