Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Co do monitoringu: w pracy przed włamaniem też zainstalowano kamery, okazało się, że nic nie widać, bo %^$^%&*% chodzili po ciemku :o ale u Ciebie raczej coś wyjdzie, bo to dzieciarnia, tzn w sumie lepiej niech nic nie wychodzi - niech nie będzie dalszych zniszczeń. Współczuję Ci takiego sąsiedztwa :evil:

Tym sie nie martwię.

Robiliśmy testy u tescia na wsi - kamerka jest na podczerwień - filmuje w ciemności :D :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do monitoringu: w pracy przed włamaniem też zainstalowano kamery, okazało się, że nic nie widać, bo %^$^%&*% chodzili po ciemku :o ale u Ciebie raczej coś wyjdzie, bo to dzieciarnia, tzn w sumie lepiej niech nic nie wychodzi - niech nie będzie dalszych zniszczeń. Współczuję Ci takiego sąsiedztwa :evil:

Tym sie nie martwię.

Robiliśmy testy u tescia na wsi - kamerka jest na podczerwień - filmuje w ciemności :D :D

To teraz pozostaje tylko wznosic modły, by dzieciaki nie robiły zawodów w strzelaniu do celu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif

To teraz pozostaje tylko wznosic modły, by dzieciaki nie robiły zawodów w strzelaniu do celu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif

TYm też sie nie martwię, bo otwór na kamerkę wyglada jak plamka na suporeksie - w ogóle nie widać :p

Suuuuper!!! To ja w takim razie poproszę o fotki i koszty, my chyba też będziemy mieli kamerki, w każdym razie, prąd jest podciągnięty :D

OK, jadę :)

Witam wszystkich :)

Funia mam nadzieję że dzięki kamerkom wreszcie złapiecie tego gnojka który to robi :-?

Funi jakiś skurwiel znów niszczy bramę w związku z czym powstaje oddolna inicjatywa wynajęcia "Ruskich". Jedną z "Ruskich" może być Moniś

Jakby coś to też zgłaszm się na ochotnika 8) mam dwa psy co spełniają wymogi zalizania na śmierć (jeden nawet nazywa się Lizak :lol: ) także razem z suczką Moniś byłaby już niezła brygada :lol:

Cholera, właśnie mi się przypomniało, że zupełnie zapomniałem o przewodach do głośników... :o Chyba puszczę puste peszle w ścianach, tylko z drutem w środku, potem na tej wysokości która mi odpowiada wywiercę dziurkę i przeciągnę kabel. Jak myślicie?...

Myślę, że pomysł jest OK. Może tylko zamiast drutów to żyłkę. A później wyciągasz żyłkę, a wciągasz druty. Tylko nalezy nie zapomnieć o wciagnięciu drugiej żyłki jak pierwszą będziesz zastepował drutem... :wink:

Suuuuper!!! To ja w takim razie poproszę o fotki i koszty, my chyba też będziemy mieli kamerki, w każdym razie, prąd jest podciągnięty :D

Prądu gratuluje.

Co do kosztów - to truno je oszacować bo Mis kupuje elementy w internecie i na allegro, a montuje sam.

Też chętnie przyjmę takie namiary (może byc na priva), Sławek lubi takie 'zabaweczki' :D

witajcie :D

Cześć!

Co słychać?

zalezy, gdzie sie ucho przyłozy :lol:

w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy :roll: Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK :D

Cześć!

Co słychać?

w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy :roll: Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK :D

Cześć Majka,

a co zrobiłas z T. :o :o :o , jesli można zapytac oczywiscie :wink: ???

Cześć!

Co słychać?

Ja mam tylko 6,22 ara...

W takim razie pozostaje mi tylko współczuć Ci tej roboty... A co ile dni musisz kosić?

Odpowiadam po kolei.

T skosił pierwsze 15 arów - te łatwiejsze :evil: , a pptem wziął w ręce kosę spalinową i wykaszał brzeg stawu, rowy, pod krzakami i poza ogrodzeniem.

ja uwielbiam swój duzy ogród 8) :D Ale nigdy nie będzie tak dopieszczony, jak tych, co mają po 10 arów :wink: