Majka 04.07.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Ja mam tylko 6,22 ara... W takim razie pozostaje mi tylko współczuć Ci tej roboty... A co ile dni musisz kosić? powinniśmy co tydzień w praktyce wychodzi co 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Ja mam tylko 6,22 ara... W takim razie pozostaje mi tylko współczuć Ci tej roboty... A co ile dni musisz kosić? Ja już sie boje. My mamy 18 arów. Z tego do koszenia będzie jakieś 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witajcie Cześć! Co słychać? zalezy, gdzie sie ucho przyłozy w sobotę skosiłam 30 arów naszej łąki. Nawet nasza super kosiarka z napędem żądała mojej pomocy Na dloni mam pechęrz, nogi pogryzione przez baki końskie, zakwasy w mięsniach grzbietu. Ale wynik jest OK Ja mam tylko 6,22 ara... W takim razie pozostaje mi tylko współczuć Ci tej roboty... A co ile dni musisz kosić? Ja już sie boje. My mamy 18 arów. Z tego do koszenia będzie jakieś 13 Czasami są plusy posiadania małej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 wiecie, ja się nie boję koszenia. Chociaż nasza łąka jest tak zryta przez nornice, że nie jest to wielka przyjemnością Chyba wolę skatować sie koszeniem niż plewić przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam kosiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam kosiarzy Maksiu, jak tam podbitka? zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Koszenie może być przyjemnością, jak teren jest równy. Dla mnie największym koszmarem jest wywożenie trawy.Chyba muszę zainwestować w kosiarkę mulczującą, bo jak koszę działkę pracowniczą, to tych worów trawy mam chyba z 5 WIELGAŚNYCH. Ciekawe ile taka kosiarka kosztuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Kosiarki są drogie... Ojciec kupił jakąś za 1700pln i narzeka, że ... bola go ręce, gdyż straszni tęrzęsie podczas koszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam kosiarzy Maksiu, jak tam podbitka? zrobiona? no jeszcze nie cala... ciezko idzie.. bo robie wszystko z pojedynke... ale w tym tygodniu juz powinienem skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam kosiarzy Witaj Maksiu Widziałam, że lada moment i Nikola będzie miała komputer Czekam na foto relację z 'uroczystego przekazania', chcę widzieć ten uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Koszenie może być przyjemnością, jak teren jest równy. Dla mnie największym koszmarem jest wywożenie trawy. Chyba muszę zainwestować w kosiarkę mulczującą, bo jak koszę działkę pracowniczą, to tych worów trawy mam chyba z 5 WIELGAŚNYCH. Ciekawe ile taka kosiarka kosztuje??? ja mam jakieś 15 arów działki i koszenie zajmuje nam jakieś 2-3 godzinki. Też mam problem z wywożeniem trawy bo po jednym takim koszeniu uzbiera się kilka takich worków A taka kosiara kosztuje od 1500 w zwyż Są dosyć drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 O bingo Jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 No to streszczenie:- 564 rozpoczął sam Prezes Whisper- ciągnęły się dalej Tarnawy, Jotule i takie tam- była rewia mody, królowały płaszcze- Funia ma sprzęt szpiegowski na podczerwień- były takie tam różności- Maksiu zakończył stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Koszenie może być przyjemnością, jak teren jest równy. Dla mnie największym koszmarem jest wywożenie trawy. Chyba muszę zainwestować w kosiarkę mulczującą, bo jak koszę działkę pracowniczą, to tych worów trawy mam chyba z 5 WIELGAŚNYCH. Ciekawe ile taka kosiarka kosztuje??? ja mam jakieś 15 arów działki i koszenie zajmuje nam jakieś 2-3 godzinki. Też mam problem z wywożeniem trawy bo po jednym takim koszeniu uzbiera się kilka takich worków A taka kosiara kosztuje od 1500 w zwyż Są dosyć drogie 1500,00 to dużo, ale jednak chyba warto. Tylko kosisz i tracisz czasu na opróżnianie kosza. Muszę to przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Gratulki dla Kasi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Gratulki dla Kasi!!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 552. Whisper - 523. Fizyk - 484. Sonika - 415. Kasztanka - 396. Maksiu - 377. Moniś - 278. Badi, Teska - 2610. Jezier, Joanna i Janusz - 2412. Monka, Majka - 1914. Aga J.G., SławekD-żonka - 1716. Agniesia, Andrzejka - 1418. Olkalybowa - 1319. Joola - 920. Jane, Wojty - 822. Funia - 623. Ania, verunia - 325. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 228. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ciekawe ile taka kosiarka kosztuje??? My u teścia mamy do koszenia ok. 1 ha , ale radzimy sobie ciągniczkiem. Całkiem fajne mozna kupić za 4,5 tys. Ja zadowlę sie zwykła spalinową wózkową, taką za 800-1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ciekawe ile taka kosiarka kosztuje??? My u teścia mamy do koszenia ok. 1 ha , ale radzimy sobie ciągniczkiem. Całkiem fajne mozna kupić za 4,5 tys. Ja zadowlę sie zwykła spalinową wózkową, taką za 800-1000 zł A mnie chwilowo nie stac nawet na najtansza kosiarke elektryczną z nomi za 180zł :(, i musze pozyczać od ojca i wozić w tą i spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Gratulki dla Kasi!!!! Przyłaczam sie do gratulacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts