Funia 05.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 W Gorzowie się rozpadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Deszcz idzie? A ja właśnie trawnik podlałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ale u nas też zwykle nie pada. Mikroklimat tworzą Azoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ale u nas też zwykle nie pada. Mikroklimat tworzą Azoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci To byloby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Niedawno przeszła fal burz, w pobliżu Puław lało jak z cebra a u nas ani kropli. NIe padało od miesiąca a ja płacę za tą wodę jak za zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci To byloby idealnie no i raczej niemożliwe ale deszcz to pikuś, ostatnio boję się burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć Funiu To dzisiaj Ci okienka przywożą? Maluszku kochany - okienka przełożone na czwartek A co się stało Fabryka nie dowiozła i teraz jeszcze trzeba dograć montaż Funia - mam nadzieję, że w czwartek już okienka będą u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć Funiu To dzisiaj Ci okienka przywożą? Maluszku kochany - okienka przełożone na czwartek A co się stało Fabryka nie dowiozła i teraz jeszcze trzeba dograć montaż Funia - mam nadzieję, że w czwartek już okienka będą u Ciebie Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Wiecie coś ostatnio Jeziera nie widac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 powiedział że mógłby wytrzymać bez forum i może nam pokazuje że da radę ale szkoda bo fan club się stęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 powiedział że mógłby wytrzymać bez forum i może nam pokazuje że da radę ale szkoda bo fan club się stęsknił Coś mi się wydajeże mówil coś o zmianie pracy albo miejsca pracy ale nie jestem pewna czy mi się nie przywidzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Andrzejko nic ci się nie przywidziało tak pisał, poszedł do nowej pracy i zamilkł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć Dziewczyny i nie tylko!!!! Melduję, że w Kraku upał, duchota i deszczu niet. Jestem w pracy i baaardzo mi się nie chce. A teraz idę do Moniś na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Andrzejko nic ci się nie przywidziało tak pisał, poszedł do nowej pracy i zamilkł Poszedł i nie wrócił. Pewnie dobrze Mu tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witaj Sonika A teraz idę do Moniś na budowę tak w czasie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witaj Sonika A teraz idę do Moniś na budowę tak w czasie pracy Jaka płaca, taka praca Cześć Monka , co u Ciebie słychać nowego? Karmisz brać rekordzistów od czasu do czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts