Maluszek 05.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Whisper - niezłe wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Maluszku, w końcu odezwaliśmy się do Twojego rekuperatorowca, podełałem mu rzuty i przekroje i czekam co wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzień dobry! Nadaję z chłodnego i deszczowego Poznania Widzę, że miały tu miejsce 2 niesamowite rzeczy: 1 - Prezes trafił nie celując 2 - Prezes nie streścił wcześniejszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzień dobry! Nadaję z chłodnego i deszczowego Poznania Widzę, że miały tu miejsce 2 niesamowite rzeczy: 1 - Prezes trafił nie celując wierzysz w cuda??? m. ps. witaj kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzień dobry! Nadaję z chłodnego i deszczowego Poznania Widzę, że miały tu miejsce 2 niesamowite rzeczy: 1 - Prezes trafił nie celując wierzysz w cuda??? m. ps. witaj kasiu hehehehe W sumie już nie wierzę w ludzi, to oszuści i kombinatorzy Nie wszyscy na szczęście, ale coraz więcej typków spod czarnej gwiazdy Cześć Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam klikających U nas pogoda bez zmian ciepło, słonecznie chociaż pod wieczór zapowiadane zachmurzenie ale bez deszczu Whisper - napewno p. Jarek coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 hehehehe W sumie już nie wierzę w ludzi, to oszuści i kombinatorzy Nie wszyscy na szczęście, ale coraz więcej typków spod czarnej gwiazdy Cześć Maksiu no no.. ciezke slowa pod adresem prezesa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam w środę W Gorzowie chłodno i pochmurno, ale na razie nie pada (wg. TVN Meteo - zaraz zacznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 hehehehe W sumie już nie wierzę w ludzi, to oszuści i kombinatorzy Nie wszyscy na szczęście, ale coraz więcej typków spod czarnej gwiazdy Cześć Maksiu no no.. ciezke slowa pod adresem prezesa :D Nie to nie było absolutnie o Prezesie, konkretie myślałam o listonoszu Cześć Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja już pracuje - w Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja już pracuje - w Wy? Ja też, od ponad 3 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja też. Dobrze, że mamy klimę w pracy bo bez niej ciężko by było z gorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja też. Dobrze, że mamy klimę w pracy bo bez niej ciężko by było z gorąca. No co Ty? U nas 19 stopni i mżawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Funia - u nas słonce i gorąc. Ma byc jakieś 29 stopni. Podobno pod wieczór ma się zachmurzyć ale nie będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witajcie Melduję z Krakowa: pełne zachmurzenie, pada deszcz, okolo 20stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 w związku z tym poproszę dla rejonu południowego z gorzowskim kawę z vbitą smietanką, a dla warszawy - mrożoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bardzo chętnie wypiję mrożoną kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No to raport meteo z Trójmiasta. 24 stopnie teraz, słońce, słońce, słońce. Zero chmurek, maksymalne natężenie super ciał na ulicy i plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 w związku z tym poproszę dla rejonu południowego z gorzowskim kawę z vbitą smietanką, a dla warszawy - mrożoną wedle życzenia http://www.arkaro.com.pl/images/napoje_kawa_freddo.jpg http://www.arkaro.com.pl/images/napoje_kawy_irish.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Prezesie gratulacje A ja już się pożegnam, uciekam spać, pa pa Monka, no co Ty!!!! A kolacja??? Sonika wczoraj nie miałam już siły gotować za to dzisiaj zapraszam na śniadanko http://www.arkaro.com.pl/images/sniad_sn1.jpg http://www.arkaro.com.pl/images/sniad_camonbaby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts