monka 06.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Jak nas dogoni, to Prezes kare na nas nałoży - trzeba będzie oddać wszystkie ordery o nie nie oddam uczciwie go wyklikałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Monka, załatwisz schaboszczaka?? z kapustką, please co ja się nalatałam, wszędzie schab już wyszedł ale na jeden kotlet zdobyłam tylko prosze nie marudzić że nie taki http://www.arkaro.com.pl/images/lunch_schabsaute.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Jak nas dogoni, to Prezes kare na nas nałoży - trzeba będzie oddać wszystkie ordery EEEEE, to ja się nie przejmuje - mi nie dał żadnego, nawet na zachętę Ja nie mam żadnego orderu, więc mogą zabierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Ale przecież inni nie maja sesji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No i wiadomość z ostatniej chwili Nie bedzie okien w tym tygodniu!!!!!! A kiedy mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kurcze, jak znalazłem chwilę oddechu to wszyscy uciekli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Sam mam tak stukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Ale przecież inni nie maja sesji... ale jest sezon urlopowy ja mam teraz dwa etaty dzisiaj mam wolniejszy dzień ale od jutra już nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie wszyscy..... no to ja mam dzis okropniastego doła...od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 568? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Jak nas dogoni, to Prezes kare na nas nałoży - trzeba będzie oddać wszystkie ordery EEEEE, to ja się nie przejmuje - mi nie dał żadnego, nawet na zachętę Ja mam jeden ale powinnam mieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale przez to troszkę tempo spadło... Jeszcze na KK dogoni... Wszystko przez Twoja sesję. Ale przecież inni nie maja sesji... ale jest sezon urlopowy ja mam teraz dwa etaty dzisiaj mam wolniejszy dzień ale od jutra już nie za bardzo A co robisz na pierwszy, a co na drugim etacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie wszyscy..... no to ja mam dzis okropniastego doła...od rana Dlaczego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kze, nia masz stukać sam tylko motywować reszte a co do okien - wtorek lub środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.07.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie wszyscy..... no to ja mam dzis okropniastego doła...od rana witaj Teska co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Teska, co jest Może razem coś poradzimy na doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 TESKA! rozchmurz sie!!!!!!!przeciez mieszkasz juz w domku, w piatek trawka Ci wzejdzie! bedzie suuuuper! USZY DO GORY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 TESKA! rozchmurz sie!!!!!!! przeciez mieszkasz juz w domku, w piatek trawka Ci wzejdzie! bedzie suuuuper! USZY DO GORY! że tak zapytam.....................dlaczego w sam raz w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts