Funia 06.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Funia a co dzisiaj ciekawego w TV? Oglądałam "Córkę prezydenta" na DVD z k. Holmes i M. Keatonem. Taka amerykańska patriotyczna komedia romantyczna - można obejrzec, ale bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 W telewizji??? W telewizji to chyba tylko Great Designs może być ciekawe. Innych rzeczy w telewizji przynajmniej ja nie mam czasu oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie wieczorowa pora!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Wpadlam na chwilke po imprezie....... Ja za Wami nie nadazam....kiedy Wy macie jeszcze czas budowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Cześć Dziewczyny i nie tylko!!!! Melduję, że w Kraku upał, duchota i deszczu niet. Jestem w pracy i baaardzo mi się nie chce. A teraz idę do Moniś na budowę. Sonika to Ty tak w czasie pracy bo budowach biegasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 U mnie niestety też nie Tylko inne menu ale objetościowo to samo Też niestety to znam. Byłam u Moniś, ale ma tych rurek - całe kilometry Sonika a to dopiero poczatek...... teraz kupujemy kilometry kabli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czyżby rekordzistki w jedzeniu można by powalczyć w tym temacie wszystko zależy jaka nagroda oprócz nadwagi oczywiście Monka kochana nie ma to jak walczyc w slusznej sprawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 nawet Piotrus sie dziwi czemu TESKA ma doła??? http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/1666_1024.ts1119787478000.jpg Kasztanka Piotrus jst cudowny!!!!!!!!! I te oczy........ ech...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No dobra zmykam spac, bo nie wstane jutro...... Tylko meza musze jeszze doholowac do lozka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 DOBRANOC!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzień dobry W Poznaniu dzisiaj jest szansa na słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A moja Małgosia chora.. angina.. i zastrzyki... biedactwo... ale inaczej nie dalo rady.. przez 3 dni temperatura nie chciala spadac po normalnym antybiotyku w zawiesinie... dzis pierwszy zastrzyk juz za nami.. do kompletu jeszcze brakuje dziewieciu Co ja tu czytam buuu, dużo zdrówka dla Małgosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Qrcze dolina za doliną, dzieci chorują, ludzie jednak sa podli i na dobitkę woda nam gdzieś leci w naszym ślicznym kochanym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzień dobry W Poznaniu dzisiaj jest szansa na słoneczko Witam - w Gorzowie nie, ale też jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A moja Małgosia chora.. angina.. i zastrzyki... biedactwo... ale inaczej nie dalo rady.. przez 3 dni temperatura nie chciala spadac po normalnym antybiotyku w zawiesinie... dzis pierwszy zastrzyk juz za nami.. do kompletu jeszcze brakuje dziewieciu Co ja tu czytam buuu, dużo zdrówka dla Małgosi! wczoraj dostała pierwszy zastrzyk, nocka była juz o wiele lepsza niz poprzednie... zobaczymy co dalej... dzieki i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Biedna Małgosia - człowiek chętnie sam by cztery litery nastawił, byle tylko nie patrzec jak dziecku krzywdę robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A moja Małgosia chora.. angina.. i zastrzyki... biedactwo... ale inaczej nie dalo rady.. przez 3 dni temperatura nie chciala spadac po normalnym antybiotyku w zawiesinie... dzis pierwszy zastrzyk juz za nami.. do kompletu jeszcze brakuje dziewieciu Co ja tu czytam buuu, dużo zdrówka dla Małgosi! wczoraj dostała pierwszy zastrzyk, nocka była juz o wiele lepsza niz poprzednie... zobaczymy co dalej... dzieki i pozdrawiam m. Najważniejsze, że pomaga! Ja strasznie nie lubiłam - i nie lubię - zastrzyków i pobierania krwi Dzielną masz córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Najważniejsze, że pomaga! Ja strasznie nie lubiłam - i nie lubię - zastrzyków i pobierania krwi Dzielną masz córcię Na pobieranie krwi właśnie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A moja Małgosia chora.. angina.. i zastrzyki... biedactwo... ale inaczej nie dalo rady.. przez 3 dni temperatura nie chciala spadac po normalnym antybiotyku w zawiesinie... dzis pierwszy zastrzyk juz za nami.. do kompletu jeszcze brakuje dziewieciu Co ja tu czytam buuu, dużo zdrówka dla Małgosi! wczoraj dostała pierwszy zastrzyk, nocka była juz o wiele lepsza niz poprzednie... zobaczymy co dalej... dzieki i pozdrawiam m. Najważniejsze, że pomaga! Ja strasznie nie lubiłam - i nie lubię - zastrzyków i pobierania krwi Dzielną masz córcię nawet nie plakala za mocno, zreszta nie wiedziala co ja czeka. ciekawe jak dzis zareaguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Najważniejsze, że pomaga! Ja strasznie nie lubiłam - i nie lubię - zastrzyków i pobierania krwi Dzielną masz córcię Na pobieranie krwi właśnie jadę 3maj się! Ja jak słyszę, że 'ooo nie ma żyły' to już mi się film urywa nie mdleję - ale mam lukę w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts