Maluszek 07.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam serdecznie Maksiu - zdróweczka Małgosi życzę Teraz to już chyba raczej z górki będzie przy tych zastrzykach. A anginy jej nie zazdroszczę bo to paskudztow straszliwe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam serdecznie Maksiu - zdróweczka Małgosi życzę Teraz to już chyba raczej z górki będzie przy tych zastrzykach. A anginy jej nie zazdroszczę bo to paskudztow straszliwe jest. Dzięki Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Maksiu zdrówka dla Małgosi....hmm..zastrzyki człowiek dorosły a sie boi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Przyznam, że ja też zastrzyków nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi, niech szybko zdrowieje. ps. moja córa w podobnym wieku miała paskudną anginę i też dostawała zastrzyki ale wolałam to niz leżenie w szpitalu Za pierwszym razem też nie wiedziała o co chodzi a potem niestety uciekała i kręciła głowa że nie chce ale nie było to takie straszne, nie pamiętam żeby mocno płakała, zresztą takie małe dziecko szybko zapomina i zaraz zajmuje się zabawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Najważniejsze, że pomaga! Ja strasznie nie lubiłam - i nie lubię - zastrzyków i pobierania krwi Dzielną masz córcię Na pobieranie krwi właśnie jadę trzymaj się Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi, niech szybko zdrowieje. ps. moja córa w podobnym wieku miała paskudną anginę i też dostawała zastrzyki ale wolałam to niz leżenie w szpitalu Za pierwszym razem też nie wiedziała o co chodzi a potem niestety uciekała i kręciła głowa że nie chce ale nie było to takie straszne, nie pamiętam żeby mocno płakała, zresztą takie małe dziecko szybko zapomina i zaraz zajmuje się zabawą. I to jest pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi, niech szybko zdrowieje. ps. moja córa w podobnym wieku miała paskudną anginę i też dostawała zastrzyki ale wolałam to niz leżenie w szpitalu Za pierwszym razem też nie wiedziała o co chodzi a potem niestety uciekała i kręciła głowa że nie chce ale nie było to takie straszne, nie pamiętam żeby mocno płakała, zresztą takie małe dziecko szybko zapomina i zaraz zajmuje się zabawą. dzis drugi zastrzyk rowniez przyjeła z godnością nie było lamentowana, tylko lekki płacz (w konc to dziecko), zobaczymy co bedzie wieczorkiem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.07.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 No to z Małgosi twarda babka przez ile czasu ma mieć zastrzyki? moja miała przez 7 dni co 12 godzin, bardzo szybko zauważyliśmy działanie lekarstwa. Wcześniej miała podawane dwa antybiotyki w płynie, temperatutura nie spadała i dochodziło ryzyko odwodnienia organizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi, niech szybko zdrowieje. ps. moja córa w podobnym wieku miała paskudną anginę i też dostawała zastrzyki ale wolałam to niz leżenie w szpitalu Za pierwszym razem też nie wiedziała o co chodzi a potem niestety uciekała i kręciła głowa że nie chce ale nie było to takie straszne, nie pamiętam żeby mocno płakała, zresztą takie małe dziecko szybko zapomina i zaraz zajmuje się zabawą. dzis drugi zastrzyk rowniez przyjeła z godnością nie było lamentowana, tylko lekki płacz (w konc to dziecko), zobaczymy co bedzie wieczorkiem pozdrawiam m. Tak bardzo mi jej żal ale widzę, że w sumie nie najgorzej to znosi - oby tak dalej i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam wszystkich stukaczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 W skrócie - Piotruś Kasztanowy zrobił wielkie oczy na dola Teski !! Kze zastanawiał się czy jeszcze potrafi (ja też się zastanawiam czy potrafię) Potem pocieszanie Teski, Odwiedziło nas też przedszkole. A potem uciąłem krótki monolog Andrzejki Zapomniałaś dodać, że zatanawiałem sie czy potrafię .... wcelować czyli zdobyć punkcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi, niech szybko zdrowieje. ps. moja córa w podobnym wieku miała paskudną anginę i też dostawała zastrzyki ale wolałam to niz leżenie w szpitalu Za pierwszym razem też nie wiedziała o co chodzi a potem niestety uciekała i kręciła głowa że nie chce ale nie było to takie straszne, nie pamiętam żeby mocno płakała, zresztą takie małe dziecko szybko zapomina i zaraz zajmuje się zabawą. dzis drugi zastrzyk rowniez przyjeła z godnością nie było lamentowana, tylko lekki płacz (w konc to dziecko), zobaczymy co bedzie wieczorkiem pozdrawiam m. Współczuję zastrzyków Twojemu dziecku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 No to z Małgosi twarda babka przez ile czasu ma mieć zastrzyki? moja miała przez 7 dni co 12 godzin, bardzo szybko zauważyliśmy działanie lekarstwa. Wcześniej miała podawane dwa antybiotyki w płynie, temperatutura nie spadała i dochodziło ryzyko odwodnienia organizmu U Małgosi bylo prawie tak samo, miała jeden antybiotyk w plynie, ale temperatura ciagle ponad 39C, ciagle zbijalismy czopkami, po pierwszym zastrzyku odrazu spała do 37,5C. Ma 10 zastrzyków, po dwa na dzień. pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Znacie się na zieleniźnie???Jak tak, to proszę rzuccie okiem na mój gryczpan, może cos poradzicie.Szkoda mi tego krzaczka, bo go od mamy dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Współczuję zastrzyków Twojemu dziecku... Dzięki Kze... twardy z niej egzemplarz... nie pęka.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Maksiu zdrowka duzo dla Malgosi!!!!!! (mojej imienniczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a Piotruś konczy dzis 3 miesiace!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts