Teska 07.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 hahahah no kaszanka.....to Ci sie udało punkcik zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Wiatjcie wieczorowa pora...własnie skonczyłam pol godzinki do tyłu trawniczek podlewac ahahah trawkę juz widac wprawdze nie wszedzie...ale juz wychodzi no widzisz! mialo byc w piatek jest juz w czwartek\! suuuuper!!! pare postow temu wkleilam dla Ciebie link o trawnikach .... pewnie wiesz juz o nich wszystko ale moze cos Ci wpadnie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? :-DDDDDD dach bedzie robiony w przyszlym tygodniu ....... mam nadzieje ze wiezba zrobiona przez tych niedouczonych partaczy wytrzyma !!!!!!!!! Na pewno wytrzyma!!!! A jaki kolor macie finalnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Monis hej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kaszanka GRATULACJE!!!!!!!! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 hahahah no kaszanka.....to Ci sie udało punkcik zdobyć... ja wam dam KASZANKA !!!!!!!!! grrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kasztanka dzięki już przeczytałam.....zrobiłam prawie tak jak napisali....ale nawoz byl razem z trawką...i ziemie przysypałam...i teraz si eboje ze moze za duzo??? i nie wzwjdzie wszedzie? hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? :-DDDDDD dach bedzie robiony w przyszlym tygodniu ....... mam nadzieje ze wiezba zrobiona przez tych niedouczonych partaczy wytrzyma !!!!!!!!! Na pewno wytrzyma!!!! A jaki kolor macie finalnie??? czerwony miedziany angoba RuppCeramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kasztanka My tak sympatycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Teska jak trawniczek???? Rosnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kasztanka dzięki już przeczytałam.....zrobiłam prawie tak jak napisali....ale nawoz byl razem z trawką...i ziemie przysypałam...i teraz si eboje ze moze za duzo??? i nie wzwjdzie wszedzie? hahahah bedzie dobrze!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kasztanka My tak sympatycznie.... no ja mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? :-DDDDDD dach bedzie robiony w przyszlym tygodniu ....... mam nadzieje ze wiezba zrobiona przez tych niedouczonych partaczy wytrzyma !!!!!!!!! Na pewno wytrzyma!!!! A jaki kolor macie finalnie??? czerwony miedziany angoba RuppCeramika To u nas bedzie ceglasty Wlasnie dzis po raz pierwszy chodzilam po swoim dachu..... wejsc, weszlam, tylko z zejsciem mialam maly problem A masz zdjatka dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 narazie sa laty i folia* dachowki jeszcze nie ma *(patrz album) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a wlasciwie patrz kolo albumu Piotrusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? :-DDDDDD dach bedzie robiony w przyszlym tygodniu ....... mam nadzieje ze wiezba zrobiona przez tych niedouczonych partaczy wytrzyma !!!!!!!!! Na pewno wytrzyma!!!! A jaki kolor macie finalnie??? czerwony miedziany angoba RuppCeramika To u nas bedzie ceglasty Wlasnie dzis po raz pierwszy chodzilam po swoim dachu..... wejsc, weszlam, tylko z zejsciem mialam maly problem A masz zdjatka dachu??? mamy ta sama dachowke!!!!!!!!!: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ale masz fajna animacje Czyli etap mniej wiecej ten sam co u nas...... tyle, ze u nas to jeszcze co najmniej 2 tygodnie beda dach robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ale masz fajna animacje Czyli etap mniej wiecej ten sam co u nas...... tyle, ze u nas to jeszcze co najmniej 2 tygodnie beda dach robic. u nas powinno juz dawno byc skonczone gdyby nie ta ekipa genialna! ok ide spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? :-DDDDDD dach bedzie robiony w przyszlym tygodniu ....... mam nadzieje ze wiezba zrobiona przez tych niedouczonych partaczy wytrzyma !!!!!!!!! Na pewno wytrzyma!!!! A jaki kolor macie finalnie??? czerwony miedziany angoba RuppCeramika To u nas bedzie ceglasty Wlasnie dzis po raz pierwszy chodzilam po swoim dachu..... wejsc, weszlam, tylko z zejsciem mialam maly problem A masz zdjatka dachu??? mamy ta sama dachowke!!!!!!!!!: ) Jesli Ty masz miedziana, to masz ton ciemniejsza, my mamy te najjasniejsza z palety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kasztanka milej nocy!!! Pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts