mirek_gdynia 07.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 anybody home ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.07.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Markus- spać nie możesz Jak tam kominek, robi się? Może wrzuć parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzień-do-bry wreszcie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 hahahah no kaszanka.....to Ci sie udało punkcik zdobyć... ja wam dam KASZANKA !!!!!!!!! grrrrrrrrr Hehehe a to dobre Do mnie jedna taka duńska kontrahentka wypisuje KAZIA i wcale mnie to nie śmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus- spać nie możesz Jak tam kominek, robi się? Może wrzuć parę fotek. Dzień dobry wszystkim ze słonecznego Trójmiasta Nie tyle nie mogłem spać co musiałem dom posprzątać po ekipie od kominka. Jak tylko jeszcze "podpicuję i podmaluję" to na dniach wrzucę jakieś foto do mojego albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus- spać nie możesz Jak tam kominek, robi się? Może wrzuć parę fotek. Dzień dobry wszystkim ze słonecznego Trójmiasta Nie tyle nie mogłem spać co musiałem dom posprzątać po ekipie od kominka. Jak tylko jeszcze "podpicuję i podmaluję" to na dniach wrzucę jakieś foto do mojego albumu. Daj znac jak już wstawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 cze, u was też tak gorąco i duszno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Nie chce mi się pracować więc stukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Już niedługo urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 cze, u was też tak gorąco i duszno? Po prostu jest ciepełko. No i ten, tego - wiatr od morza nam powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hello Witaj Chyba kończy się stronka, bo główni strzelcy zaczynają się zjawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hej stukacze! Markus do końca chyba zostało jeszcze 18 postów...Dawaj zdjęcie kominka, bo umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hej stukacze! Markus do końca chyba zostało jeszcze 18 postów...Dawaj zdjęcie kominka, bo umrę z ciekawości No qurcze nie mam jeszcze. Teraz mi się nie chce robić bo jeszcze wygląda ciut nieestetycznie - brak kratek wentylacyjnych, bo ściana musi zostać drugi raz pomalowana. A pomaluje dopiero jutro, gdyż dzisiaj zrobiłem sobie wychodne i idę na Opener Festiwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hello Witaj Chyba kończy się stronka, bo główni strzelcy zaczynają się zjawiać Hehehe Ja dzisiaj mam nadmiar substancji snu, więc nawet sie nie przymierzam do strzału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. Oooo jakas wieksza wypadowa imprezka się kroi http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Pijaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam sie uroczyscie pochwalić, ze zniosłam test glukozowy. Wprawdzie o mało nie zwróciłam tego swiństwa (ale wizja powtórki badania pozwoliła mi przetrwać) i po drugim kuciu pociemniało mi w oczach - ale w sumie mozecie być ze mnie dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. Oooo jakas wieksza wypadowa imprezka się kroi http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Pijaki.gif Kurcze tylko w tym lubuskiem to żadnych imprezek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. A ja mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts