SławekD-żonka 08.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam sie uroczyscie pochwalić, ze zniosłam test glukozowy. Wprawdzie o mało nie zwróciłam tego swiństwa (ale wizja powtórki badania pozwoliła mi przetrwać) i po drugim kuciu pociemniało mi w oczach - ale w sumie mozecie być ze mnie dumni Gratuluję - bo jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. No niestety, muszę zarobić na ten kominek co to mi go zainstalowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam sie uroczyscie pochwalić, ze zniosłam test glukozowy. Wprawdzie o mało nie zwróciłam tego swiństwa (ale wizja powtórki badania pozwoliła mi przetrwać) i po drugim kuciu pociemniało mi w oczach - ale w sumie mozecie być ze mnie dumni JESTEŚMY Z CIEBIE DUMNI FUNIU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sonika jak Ty przyjedziesz, to będziesz moim gościem spacjalnym Funia-dzielna jesteś, gratulacje! A teraz zmykam "pobudować" trochę Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. A ja mam tak daleko Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. No niestety, muszę zarobić na ten kominek co to mi go zainstalowali Zawsze możesz sponsora poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 JESTEŚMY Z CIEBIE DUMNI FUNIU!!!! Takiego wsparcia oczekiwałam od przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam sie uroczyscie pochwalić, ze zniosłam test glukozowy. Wprawdzie o mało nie zwróciłam tego swiństwa (ale wizja powtórki badania pozwoliła mi przetrwać) i po drugim kuciu pociemniało mi w oczach - ale w sumie mozecie być ze mnie dumni Pewnie że jesteśmy z Ciebie Dumni ps. moje dziecko po tym teście było bardzo rozbrykane a ja po wyjściu z przychodni dopadłam pierwszego sklepu i na wdechu wciągnęłam całe mleko w tubce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 JESTEŚMY Z CIEBIE DUMNI FUNIU!!!! Takiego wsparcia oczekiwałam od przyjaciół Na nas zawsze możesz liczyć PS: teraz jeszcze kiepskie będzie ktg przez 30 minut w pozycji leżącej na plecach z wielkim brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witammmmm:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witammmmm:))))) Witaj Widzę, że czeka mnie streszconko - chyba, że dostanę dyspensę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Witaj Kasiu jak ty się zmieniłaś ślicznie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dziasiaj mam wspaniały humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Witaj Kasiu jak ty się zmieniłaś ślicznie wyglądasz Właśnie, Kasiu, slicznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Markus, jesteś w domu czy w parcy? Jadę na budowę więc jak chcesz, to wpadaj. Może Gosia@ też przyjedzie. No niestety, muszę zarobić na ten kominek co to mi go zainstalowali Zawsze możesz sponsora poszukać To chyba muszę poszukać innego Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kasia - gratulki i jedziesz streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Witaj Kasiu jak ty się zmieniłaś ślicznie wyglądasz Właśnie, Kasiu, slicznie!! A tak na serio, to się bałam, że oberwę za największy emblemat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts