mirek_gdynia 08.07.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 , ale miasto masz ładne:) A to fakt, bardzo je lubię W ramach akcji podlizywania się ............ Poznań to drugie miasto (po Gdyni oczywiście) w którym chciałbym mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Wasze dzieciaki, tez to czytaja?:> Dzieciaki - nie, ale ja sama Jeżycjadę przeczytałam kilka razy O czym Wy mówicie??? Jak to o czym o najfajnieszych książkach dla młodzieży M. Musierowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sonika, o Jezycjadzie, takich ksiazkach 'dla młodzieży' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Po co ja dzisiaj odbierałem telefon, mam krotsze wakacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hej, jest tu ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 , ale miasto masz ładne:) A to fakt, bardzo je lubię W ramach akcji podlizywania się ............ Poznań to drugie miasto (po Gdyni oczywiście) w którym chciałbym mieszkać. Do Gdyni 2 lata jeździłam na AM i nie chciała bym tam mieszkać non stop wieje i zawsze miałam totalną zmianę klimatu, jak tu słońce to tam deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja tez nie... Kasia, kim jestes z zawodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Z tym wianiem to przesada - a poza tym zawsze mamy frisze luft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ok, ja tez lece, nie bede tu sam:( pa pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja mam jakąs dziure, a niedługo jeszcze większa.. Kasia, a ty w pracy? Tak, w pracy, jeszcze 2,5h a tak ładnie za oknem Kasia, a gdzie ty pracujesz? A moze o swojej firmie (a w szczególności asortymencie, branży) cos więcej opowiesz? To jest nasza oficjalna strona: http://www.telmech.com.pl/ hehehehe a to (bardzo niewielka) część naszych wyrobów: elementy obudowy takich zaplatarek http://www.trenzexport.com/img/trenzadoras/96_150.jpg takie kabiny http://www.wardwell.com/images/dratex.jpg obudowy http://www.ever.com.pl/pl/images/products/net/net1s.jpg ekrany dźwiękochłonne http://www1.roxul.com/graphics/RockDelta/Photos/RDS/Laren-3-APR-02.jpg i jeszcze duuużo innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja tez nie... Kasia, kim jestes z zawodu? hihihi zawód mam ciekawy(mgr) inżynierek organizacji usług turystyczno hotelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem To ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem To ufff ale nudze sie okrutnie - całkowita laba i sezon ogórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem To ufff ale nudze sie okrutnie - całkowita laba i sezon ogórkowy Ja odliczam minuty, już bym chciała być w domku, szybkie sprzątanko, młodą na rower i w małą trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja tez nie... Kasia, kim jestes z zawodu? hihihi zawód mam ciekawy(mgr) inżynierek organizacji usług turystyczno hotelarskich No to pracujesz w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem To ufff ja tez jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja tez nie... Kasia, kim jestes z zawodu? hihihi zawód mam ciekawy(mgr) inżynierek organizacji usług turystyczno hotelarskich No to pracujesz w zawodzie Hehehehe, tak się złożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts