SławekD-żonka 08.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz ja tu jestem sama Nie, ja tu jestem To ufff ja tez jestem No to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp teraz do przedszkola mozna dac jak ma 2 latka i woła na siusiu i qpkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Nasza poszła jak miała niecałe dwa lata. Pierwszego dnia miała usmiech na twarzy, drugiego wzmożoną czujność, trzeciego postawiła czynny opór, a mnie tak serce zmiekło że gdyby nie opiekunka w żłobku to bym dziecko zabrał z powrotem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Nasza poszła jak miała niecałe dwa lata. Pierwszego dnia miała usmiech na twarzy, drugiego wzmożoną czujność, trzeciego postawiła czynny opór, a mnie tak serce zmiekło że gdyby nie opiekunka w żłobku to bym dziecko zabrał z powrotem do domu My młodą za rok planujemy w przedszkolu przechowywać... zobaczymy co z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 to moze 1,5 roczku? ..... cholera patrzac na urlop macierzynski rwajacy 16tygodni co my biedne matki mamy zrobic!!!!!??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 to moze 1,5 roczku? ..... cholera patrzac na urlop macierzynski rwajacy 16tygodni co my biedne matki mamy zrobic!!!!!??????? No właśnie, ja miałam jeszcze urlop wypoczynkowy, potem tydzień L4, więc z małą siedziałam do 5 m-ca w domu, czyli akurat się wypigłała z 'najgorszego' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A dzisiaj Dorota kończy 11m-cy (choć wtedy o tym czasie jeszcze była w brzuchu) za miesiąc roczek jestem w ciężkim szoku jak ten czas zleciał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dobra stukacze, kto się czai??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I kto wyczaił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Nasza poszła jak miała niecałe dwa lata. Pierwszego dnia miała usmiech na twarzy, drugiego wzmożoną czujność, trzeciego postawiła czynny opór, a mnie tak serce zmiekło że gdyby nie opiekunka w żłobku to bym dziecko zabrał z powrotem do domu My młodą za rok planujemy w przedszkolu przechowywać... zobaczymy co z tego będzie... a teraz kto sie nia opiekuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I kto wyczaił??? Jak to miło byc samemu i nie miec konkurencji Streszczenie: - 573 rozpoczęłam ja - Daminagajda zapomniał o czekalodakach dla nas - było trochę o M.Musierowicz - było o pracy - ciut wazelinki tez bylo - na koniec było o 'przechowywaniu' dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 GRATULACJE!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Nasza poszła jak miała niecałe dwa lata. Pierwszego dnia miała usmiech na twarzy, drugiego wzmożoną czujność, trzeciego postawiła czynny opór, a mnie tak serce zmiekło że gdyby nie opiekunka w żłobku to bym dziecko zabrał z powrotem do domu My młodą za rok planujemy w przedszkolu przechowywać... zobaczymy co z tego będzie... a teraz kto sie nia opiekuje? Mamy to ogromne szczęście, że babcie już nie pracują, więc na zmianę ją mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No, no - Kasia idzie jak burza. Gratulki. Chyba nie dożyje końca pracy dzisiaj. Żeby mnie się tak chciało jak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No, no - Kasia idzie jak burza. Gratulki. Dzięki Mam wyjątkowo dobrą passę Chyba nie dożyje końca pracy dzisiaj. Żeby mnie się tak chciało jak mi się nie chce Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 56 2. Whisper - 53 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 40 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 27 8. Badi, Teska - 26 10. Jezier, Joanna i Janusz - 24 12. SławekD-żonka - 21 13. Monka, Majka - 19 15. Aga J.G. - 17 16. Agniesia, Andrzejka - 14 18. Olkalybowa - 13 19. Joola - 9 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 6 23.Verunia-4 24. Ania-3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2 26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku PS: Kasztanka - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a ja chcialabym pracowac ........ chcialabym zeby Piotrus byl juz wiekszy ......... jak myslicie kiedy mozna zaprowadzic dziecko do zlobka bez wyrzutow sumienia?? jak skonczy roczek? czy pozniej? a moze od razu przedszkole? pomijam fakt przymusu pojscia do pracy .... oczywiscie nie mowcie ze dziecko powinno jak najdluzej siedziec z mama w domu bo to tez nie dobre .... brak kolegow, niedostosowanie sie do grupy ... itp Nasza poszła jak miała niecałe dwa lata. Pierwszego dnia miała usmiech na twarzy, drugiego wzmożoną czujność, trzeciego postawiła czynny opór, a mnie tak serce zmiekło że gdyby nie opiekunka w żłobku to bym dziecko zabrał z powrotem do domu My młodą za rok planujemy w przedszkolu przechowywać... zobaczymy co z tego będzie... a teraz kto sie nia opiekuje? Mamy to ogromne szczęście, że babcie już nie pracują, więc na zmianę ją mają to rzeczywiscie suuuuuper!!!!!!! zazdroszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ja się wzięłam i centralnie urwałam z pracy, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ja się wzięłam i centralnie urwałam z pracy, a co! Ja w sumie tez już bym mogła, bo byłam o 6 tu, ale qtwa nie chcę bo mamy tu jakąś http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/49.gif co to z jakąś inną http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/49.gif robiła ploty, które doszły do szefa, że sobie przed 15 wychodzę tylko, że te http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/49.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/49.gif nie wiedzą, że już o 6:30 jestem w pracy więc kończę o 14:30, a głupie gadają, że synowa prezesa i sobie pozwala To sssię wygadałam, nienawidzę takich ludzi!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts