Gość 08.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam Wszystkich po długiej nieobecności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Nareszcie mam dostęp do sieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czesc Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam Wszystkich po długiej nieobecności . witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie!!!! Ale jestem dzis padnieta...... Cześć Nie wykończy tylko zmęczy ale pomyśl jak przyjemnie będzie odpioczywać potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie!!!! Ale jestem dzis padnieta...... Cześć Nie wykończy tylko zmęczy ale pomyśl jak przyjemnie będzie odpioczywać potem Czesc Andrzejko Ja o tym wiem, ale dzis jestem tak zmeczona, ze troche sobie pomarudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Pewnie że tak jak pomarudzisz to będzie ci lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Co się dzieje z tym zlodziejstwem na budowach Szok, wspólczuję Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Czesc Kasztanko!!! O zesz w morde!!!!!! Strasznie mi przykro...... Chyba jednak przyda nam sie grupa "Ruskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Pewnie że tak jak pomarudzisz to będzie ci lżej Juz mi lzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 mam pytanko do Was do tych ktorzy maja juz dachy lub za chwile miec beda ..... czy rynny mozuje sie do deski doczolowej czy do czegos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 U nas wlasne dzis pojechaly wszystkie ekipy........ poniewaz wisza kable, rurki sa juz w scianach, wiec maz pojechal tego pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 mam pytanko do Was do tych ktorzy maja juz dachy lub za chwile miec beda ..... czy rynny mozuje sie do deski doczolowej czy do czegos innego? My mamy ukryte rynny za czolownica, a rynhaki byly mocowane do krokwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Czesc Kasztanko!!! O zesz w morde!!!!!! Strasznie mi przykro...... Chyba jednak przyda nam sie grupa "Ruskich" tak1 juz ma dosc! chyba zamieszkam na tej budowie .... maz nie moze bo pracuje .... a ja z Piotrusiem ...... takim malym ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Czesc Kasztanko!!! O zesz w morde!!!!!! Strasznie mi przykro...... Chyba jednak przyda nam sie grupa "Ruskich" tak1 juz ma dosc! chyba zamieszkam na tej budowie .... maz nie moze bo pracuje .... a ja z Piotrusiem ...... takim malym ........ No co za kure...... Wszystkiego trzeba pilnowac, zeby ci zasrani zlodzieje nie ukradli..... Naprawde wspolczuje!!!! Moze wezcie sobie kogos do pilnowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 mam pytanko do Was do tych ktorzy maja juz dachy lub za chwile miec beda ..... czy rynny mozuje sie do deski doczolowej czy do czegos innego? My mamy ukryte rynny za czolownica, a rynhaki byly mocowane do krokwi.... ale co najpierw sie montuje ???? rynny czy ta deske maskujaca doczolowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 mam pytanko do Was do tych ktorzy maja juz dachy lub za chwile miec beda ..... czy rynny mozuje sie do deski doczolowej czy do czegos innego? My mamy ukryte rynny za czolownica, a rynhaki byly mocowane do krokwi.... ale co najpierw sie montuje ???? rynny czy ta deske maskujaca doczolowa?? U nas najpierw byly mocowane rynhaki i rynny, a potem czolownica...... zupelnie nie wiem jak sie montuje rynny kiedy nie sa ukrywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Czesc Kasztanko!!! O zesz w morde!!!!!! Strasznie mi przykro...... Chyba jednak przyda nam sie grupa "Ruskich" tak1 juz ma dosc! chyba zamieszkam na tej budowie .... maz nie moze bo pracuje .... a ja z Piotrusiem ...... takim malym ........ No ciężko by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts