joola 09.07.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś ależ ten wasz domek szybko rośnie Rany-naprawdę chcecie się wprowadzić jeszcze w tym roku Podziwiwm i trzymam kciuki żeby się udało Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie przegonisz i mnie i Sonikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.07.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Markus, to ile przetaczkowałeś taczek z 1900-set? Jak widać nie tylko Damian skorzystał z lekcji Joola - zniwelowane mam około 1/3 mojej działki i tyleż czarnoziemu. Od przyszłego tygodnia będę działał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś ależ ten wasz domek szybko rośnie Rany-naprawdę chcecie się wprowadzić jeszcze w tym roku Podziwiwm i trzymam kciuki żeby się udało Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie przegonisz i mnie i Sonikę Joola z Wami nie mam szans...... ale plany mamy ambitne Mam nadzieje, ze jesli od konca sierpnia zaczniemy dzialac z wykonczeniem, to mamy szanse na tegoroczna Wigilie Zaczynamy powoli zamawiac materialy, zeby nie bylo przestojow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola jaka masz sliczna podbitke!!!!!!!!! Dzięki To jest duma mojego męża (chociaż sam jej nie robił ) A powiedz mi co to za kolor??? Strasznie mi sie podoba Kolor powiadasz....kolor, to dzieło przypadku. Mamy mahoniowe okna i podbitka miała mieć zbliżony kolor, więc mąż pojechał kupić jakiś drewnochron...i kupił...jasny brąz Faceci wogóle nie znają się na kolorach mówię Ci jak pomalowali tym kolorem a ja to zobaczyłam Fuuuj Tak więc na jasny brąz przyszedł ciemny brąz i jakoś to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola a u Ciebie juz lazienki skonczone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola jaka masz sliczna podbitke!!!!!!!!! Dzięki To jest duma mojego męża (chociaż sam jej nie robił ) A powiedz mi co to za kolor??? Strasznie mi sie podoba Kolor powiadasz....kolor, to dzieło przypadku. Mamy mahoniowe okna i podbitka miała mieć zbliżony kolor, więc mąż pojechał kupić jakiś drewnochron...i kupił...jasny brąz Faceci wogóle nie znają się na kolorach mówię Ci jak pomalowali tym kolorem a ja to zobaczyłam Fuuuj Tak więc na jasny brąz przyszedł ciemny brąz i jakoś to wyszło Joola wyszlo super!!!! Czyli mowisz, ze mam wyslac meza po drewnochron, niech najpierw kupi jasny, potem przymalujemy to na ciemno i wyjdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Markus, to ile przetaczkowałeś taczek z 1900-set? Jak widać nie tylko Damian skorzystał z lekcji Joola - zniwelowane mam około 1/3 mojej działki i tyleż czarnoziemu. Od przyszłego tygodnia będę działał dalej. Markus-za lekcję stawiasz piwo Qrcze zapomniałam, że ja nie cierpię piwa Ale możesz postawić ...czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu. Alez Ci zazdroszcze!!!!!!!! A kuchnie juz masz zamowiona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu. Alez Ci zazdroszcze!!!!!!!! A kuchnie juz masz zamowiona???? Meble zamówione, czekają na montaż jak tylko zdecyduję się w końcu, co dam na ścianę w kuchni...No i mam nadzieję, że moi fachowcy zdążą mi pomalować ściany przed swoim wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Na jakis czas sie z Wami pozegnam.... Jedziemy z wizytacja na budowe... Mam tylko nadzieje, ze wszystko jest na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu. Alez Ci zazdroszcze!!!!!!!! A kuchnie juz masz zamowiona???? Meble zamówione, czekają na montaż jak tylko zdecyduję się w końcu, co dam na ścianę w kuchni...No i mam nadzieję, że moi fachowcy zdążą mi pomalować ściany przed swoim wyjazdem Czyli co???? Kiedy sie przeprowadzacie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę No wiesz!!! To jak ja mialam sie z Toba scigac?????? Przegralam w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola gratulacje!!!!!!!!!!! Chociaż stronkę ustrzeliłam nieświadomie-cieszę się http://www.gifs.ch/Maenner/images/a374.gif ps. Markus, zamiast pifka czy czekoladki może być taniec brzucha wg. Markusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę No wiesz!!! To jak ja mialam sie z Toba scigac?????? Przegralam w przedbiegach Moniś. Myśmy pierwszą przeprowadzkę palnowali w grudniu zeszłego roku, potem miałabyć Wielkanoc....mam nadzieję, że do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Joola gratulacje!!!!!!!!!!! Chociaż stronkę ustrzeliłam nieświadomie-cieszę się http://www.gifs.ch/Maenner/images/a374.gif ps. Markus, zamiast pifka czy czekoladki może być taniec brzucha wg. Markusa Kurcze juz zaluje, ze do 3miasta mam tak daleko...... taki taniec brzucha mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę No wiesz!!! To jak ja mialam sie z Toba scigac?????? Przegralam w przedbiegach Moniś. Myśmy pierwszą przeprowadzkę palnowali w grudniu zeszłego roku, potem miałabyć Wielkanoc....mam nadzieję, że do trzech razy sztuka Juz zaciskam kciuki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Zmykam na budowe!!!!!!!!! PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts