Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniś ależ ten wasz domek szybko rośnie :o Rany-naprawdę chcecie się wprowadzić jeszcze w tym roku :o Podziwiwm i trzymam kciuki żeby się udało :D Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie przegonisz i mnie i Sonikę :roll: :lol:

Joola z Wami nie mam szans...... ale plany mamy ambitne :wink: :wink:

Mam nadzieje, ze jesli od konca sierpnia zaczniemy dzialac z wykonczeniem, to mamy szanse na tegoroczna Wigilie :D

Zaczynamy powoli zamawiac materialy, zeby nie bylo przestojow.....

Joola jaka masz sliczna podbitke!!!!!!!!!

Dzięki :oops: To jest duma mojego męża (chociaż sam jej nie robił :wink: )

A powiedz mi co to za kolor??? Strasznie mi sie podoba

Kolor powiadasz....kolor, to dzieło przypadku. Mamy mahoniowe okna i podbitka miała mieć zbliżony kolor, więc mąż pojechał kupić jakiś drewnochron...i kupił...jasny brąz :roll: Faceci wogóle nie znają się na kolorach :-? mówię Ci jak pomalowali tym kolorem a ja to zobaczyłam :roll: Fuuuj :wink: Tak więc na jasny brąz przyszedł ciemny brąz i jakoś to wyszło :D

Joola jaka masz sliczna podbitke!!!!!!!!!

Dzięki :oops: To jest duma mojego męża (chociaż sam jej nie robił :wink: )

A powiedz mi co to za kolor??? Strasznie mi sie podoba

Kolor powiadasz....kolor, to dzieło przypadku. Mamy mahoniowe okna i podbitka miała mieć zbliżony kolor, więc mąż pojechał kupić jakiś drewnochron...i kupił...jasny brąz :roll: Faceci wogóle nie znają się na kolorach :-? mówię Ci jak pomalowali tym kolorem a ja to zobaczyłam :roll: Fuuuj :wink: Tak więc na jasny brąz przyszedł ciemny brąz i jakoś to wyszło :D

Joola wyszlo super!!!! :D :D

Czyli mowisz, ze mam wyslac meza po drewnochron, niech najpierw kupi jasny, potem przymalujemy to na ciemno i wyjdzie??? :wink: :wink: :wink:

Markus, to ile przetaczkowałeś taczek z 1900-set? :wink:

Jak widać nie tylko Damian skorzystał z lekcji :D

Joola - zniwelowane mam około 1/3 mojej działki i tyleż czarnoziemu. Od przyszłego tygodnia będę działał dalej.

Markus-za lekcję stawiasz piwo :wink: Qrcze zapomniałam, że ja nie cierpię piwa :lol: Ale możesz postawić ...czekoladę :wink:

Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu.

Alez Ci zazdroszcze!!!!!!!! :D :D :D

A kuchnie juz masz zamowiona????

Moniś do końca łazienek jeszcze dłuuuga droga. Jestem w podobnej sytuacji jak Sonika-czekam na gres do małej łazienki(na podłogę) Duża natomiast mam nadzieję, że będzie skończona w przyszłym tygodniu.

Meble zamówione, czekają na montaż jak tylko zdecyduję się w końcu, co dam na ścianę w kuchni...No i mam nadzieję, że moi fachowcy zdążą mi pomalować ściany przed swoim wyjazdem :roll:

Meble zamówione, czekają na montaż jak tylko zdecyduję się w końcu, co dam na ścianę w kuchni...No i mam nadzieję, że moi fachowcy zdążą mi pomalować ściany przed swoim wyjazdem :roll:

Czyli co???? Kiedy sie przeprowadzacie??????

Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę :wink:

No wiesz!!! To jak ja mialam sie z Toba scigac??????

Przegralam w przedbiegach :wink: :wink: :wink:

Moniś. Myśmy pierwszą przeprowadzkę palnowali w grudniu zeszłego roku, potem miałabyć Wielkanoc....mam nadzieję, że do trzech razy sztuka :wink:

Joola gratulacje!!!!!!!!!!!

Chociaż stronkę ustrzeliłam nieświadomie-cieszę się :D

http://www.gifs.ch/Maenner/images/a374.gif

ps. Markus, zamiast pifka czy czekoladki może być taniec brzucha wg. Markusa :wink: :lol:

Kurcze juz zaluje, ze do 3miasta mam tak daleko...... taki taniec brzucha mnie ominie :cry: :cry: :cry: :wink: :wink:

Planujemy pod koniec sierpnia...tfu, tfu...mam nadzieję, że nie zapeszę :wink:

No wiesz!!! To jak ja mialam sie z Toba scigac??????

Przegralam w przedbiegach :wink: :wink: :wink:

Moniś. Myśmy pierwszą przeprowadzkę palnowali w grudniu zeszłego roku, potem miałabyć Wielkanoc....mam nadzieję, że do trzech razy sztuka :wink:

Juz zaciskam kciuki w takim razie :D :D :D