joola 09.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika, chyba wszyscy tak mają...zmęczenie materiału...Bierz urlop i...do Gdańska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a właściwie to już wyję Jeśli Ci to poprawi humor to mogę powyć zTobą!!! Cześć Joasiu jak udał się Wam urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Moje pranie prawie w całości skończyłam, ale drżę już na myśl o prasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 I chce mi się wyć sama miałyśmy razem wyć pamiętasz Monka, to albo Ty zaczęłaś za wcześnie albo ja mam spóżniony zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a właściwie to już wyję Jeśli Ci to poprawi humor to mogę powyć zTobą!!! Cześć Joasiu jak udał się Wam urlop? Było bardzo fajnie,ale jesteśmy pomęczeni. Chyba narzuciliśmy za duże tempo,bo Zuzia trochę nie nadążała. Przydałby się jeszcze 1 tydzień urlopu na odpoczynek po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a właściwie to już wyję Jeśli Ci to poprawi humor to mogę powyć zTobą!!! Cześć Joasiu jak udał się Wam urlop? Było bardzo fajnie,ale jesteśmy pomęczeni. Chyba narzuciliśmy za duże tempo,bo Zuzia trochę nie nadążała. Przydałby się jeszcze 1 tydzień urlopu na odpoczynek po urlopie no, objechaliście pół Polski a żubry były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika, chyba wszyscy tak mają...zmęczenie materiału...Bierz urlop i...do Gdańska! dołączam do tej propozycji. Jest słoneczko, morze i tydzień zleci Ci szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. No dobra...zakupiłam z firmowej kaski leżankę na specjalne potrzeby...kładź się i opowiadaj... http://www.cmwik.com.pl/katalog/07_sel2546.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a właściwie to już wyję Jeśli Ci to poprawi humor to mogę powyć zTobą!!! Cześć Joasiu jak udał się Wam urlop? Było bardzo fajnie,ale jesteśmy pomęczeni. Chyba narzuciliśmy za duże tempo,bo Zuzia trochę nie nadążała. Przydałby się jeszcze 1 tydzień urlopu na odpoczynek po urlopie no, objechaliście pół Polski a żubry były? były żubry i żubronie a także trochę sarenek wiewiórek i dzięciołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 mamy zaplanowany urlop od 23ego, ale planów żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 mamy zaplanowany urlop od 23ego, ale planów żadnych to musisz jakoś dotrwać do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. No dobra...zakupiłam z firmowej kaski leżankę na specjalne potrzeby...kładź się i opowiadaj... http://www.cmwik.com.pl/katalog/07_sel2546.jpg Joola, no nie to takie będziesz mieć w łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ech...ta burza całe miasto okazuje sie sparaliżowała nie tylko moja trawke wypłukała Teska a co się stało w mieście bo nic nie słyszałam ale burza była okropna miałam niezłego stracha pomimo piorunochronu na dachu współczuję z powodu trawy monka całe miasto sparaliżowane zostało...przez tą ulewę....a mi nawet młoda trawka z korzonkami popłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 mamy zaplanowany urlop od 23ego, ale planów żadnych Jeśli zaplanujecie wybrać się w nasze strony, to koniecznie musicie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. No dobra...zakupiłam z firmowej kaski leżankę na specjalne potrzeby...kładź się i opowiadaj... http://www.cmwik.com.pl/katalog/07_sel2546.jpg Joola, no nie to takie będziesz mieć w łazience??? Sonika na kanapkę i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 mamy zaplanowany urlop od 23ego, ale planów żadnych Jeśli zaplanujecie wybrać się w nasze strony, to koniecznie musicie wpaść dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika dasz rade to takie budowlane przemeczenie....tez tak miałam... i chyb akazdy musi przez to przejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts