joola 09.07.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. No dobra...zakupiłam z firmowej kaski leżankę na specjalne potrzeby...kładź się i opowiadaj... http://www.cmwik.com.pl/katalog/07_sel2546.jpg Joola, no nie to takie będziesz mieć w łazience??? NIE Sonika, ja będę mieć jakieś legowisko w łazience...ale takie Nieeee... :lol:No rozbawiłaś mnie Sonisiu...oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ech te doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Na doły najlepsze jest...no właśnie Mooonkaaaa! Gdzie procenty na uśmierzenie doła Soniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ech...ta burza całe miasto okazuje sie sparaliżowała nie tylko moja trawke wypłukała Teska a co się stało w mieście bo nic nie słyszałam ale burza była okropna miałam niezłego stracha pomimo piorunochronu na dachu współczuję z powodu trawy monka całe miasto sparaliżowane zostało...przez tą ulewę....a mi nawet młoda trawka z korzonkami popłynęła nawet nie wiedziałam był taki moment że nic z okna nie było widać tylko ścianę gradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Monka no własnie...jakieś procenty....a moze i cosik do tych procentów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 płytek zabrakło, czekamy, mają być w przyszłym tygodniu... jak nawet skończy łazienkę za tydzień lub dwa, to trzeba szukać malarza, bo ten nasz sam nie wie czy chce malować czy nie... malowanie dołu razem z gładzeniem ścian, to przy tym tempie prac jaki jest u nas - następny miesiąc... potem parkiet i trzeba odczekać trzy tygodnie do cyklinowania... potem znowu malarz... a potem to już Boże Narodzenie... idę się upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Monka, Teska...Ww Gdańsku piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Na doły najlepsze jest...no właśnie Mooonkaaaa! Gdzie procenty na uśmierzenie doła Soniki? po co ten krzyk wymieszać się dobrze musiało http://m.onet.pl/_m/aee82cd2057caa02312acf6393ce7702,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Na doły najlepsze jest...no właśnie Mooonkaaaa! Gdzie procenty na uśmierzenie doła Soniki? grad padał okropniasty...i to przez 15 minut no nic...praca od nowa..i jeszcze gorzej, bo teraz musze to co spłyneło łopata i wyrzucic...bo w tujach to trawy nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dobrze, że tu nie ma kamer No nie..nie może być tak źle jest fatalnie.. No dobra...zakupiłam z firmowej kaski leżankę na specjalne potrzeby...kładź się i opowiadaj... http://www.cmwik.com.pl/katalog/07_sel2546.jpg Joola, no nie to takie będziesz mieć w łazience??? NIE Sonika, ja będę mieć jakieś legowisko w łazience...ale takie Nieeee... :lol:No rozbawiłaś mnie Sonisiu...oj Joola, strzel sobie takie, bo jest piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 płytek zabrakło, czekamy, mają być w przyszłym tygodniu... jak nawet skończy łazienkę za tydzień lub dwa, to trzeba szukać malarza, bo ten nasz sam nie wie czy chce malować czy nie... malowanie dołu razem z gładzeniem ścian, to przy tym tempie prac jaki jest u nas - następny miesiąc... potem parkiet i trzeba odczekać trzy tygodnie do cyklinowania... potem znowu malarz... a potem to już Boże Narodzenie... idę się upić Sonika ciut odpusc...szukaj malarza i spokojnie...naprawde.... a upic to sie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Na doły najlepsze jest...no właśnie Mooonkaaaa! Gdzie procenty na uśmierzenie doła Soniki? po co ten krzyk wymieszać się dobrze musiało http://m.onet.pl/_m/aee82cd2057caa02312acf6393ce7702,5,12.jpg Och dzięki Monka - to jest to czego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a co ja mogę opowiadać? mam doła i tyle... Na doły najlepsze jest...no właśnie Mooonkaaaa! Gdzie procenty na uśmierzenie doła Soniki? po co ten krzyk wymieszać się dobrze musiało http://m.onet.pl/_m/aee82cd2057caa02312acf6393ce7702,5,12.jpg Och dzięki Monka - to jest to czego mi trzeba pij na zdrowie jutro poboli cię głowa to może zapomnisz o dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 płytek zabrakło, czekamy, mają być w przyszłym tygodniu... jak nawet skończy łazienkę za tydzień lub dwa, to trzeba szukać malarza, bo ten nasz sam nie wie czy chce malować czy nie... malowanie dołu razem z gładzeniem ścian, to przy tym tempie prac jaki jest u nas - następny miesiąc... potem parkiet i trzeba odczekać trzy tygodnie do cyklinowania... potem znowu malarz... a potem to już Boże Narodzenie... idę się upić Sonika ciut odpusc...szukaj malarza i spokojnie...naprawde.... a upic to sie mozna... ja wciąż kogoś szukam, jeżdżę ciągle na tę budowę i końca nie widać - MAM DOŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 płytek zabrakło, czekamy, mają być w przyszłym tygodniu... jak nawet skończy łazienkę za tydzień lub dwa, to trzeba szukać malarza, bo ten nasz sam nie wie czy chce malować czy nie... malowanie dołu razem z gładzeniem ścian, to przy tym tempie prac jaki jest u nas - następny miesiąc... potem parkiet i trzeba odczekać trzy tygodnie do cyklinowania... potem znowu malarz... a potem to już Boże Narodzenie... idę się upić Prosze mi tu nie ryczeć...Kafelki dojadą ani się obejrzysz i łazienka będzie skończona, o malarza możesz popytać w Swojej grupie. Potem szybciutko parkiecik(mówiłam Ci że jest pięęęękny, prawda? ), potem szybciutko malowanko i już przeprowadzka czyli obstawiam pażdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 muszę na trochę wpuścić dzieci do komputera. potem zajrzę znowu. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Oooo widzisz, stronkę na szczęście ustrzeliłaś Proponuję na to konto zatańczyć taniec brzucha wg. Markusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts