monka 09.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Głowa do góry, kiedys budowa się skończy. Ja budowałam ponad cztery lata i jakoś wytrzymałam Dziewczyny błagam was jak skończycie budowanie to nie odchodźcie z forum umiecie tak dobrze pocieszać. Wszedzie jak czytam,to budowy odchodzą w tempie expresowym i naprawde można sie załamć że jest sie daleko w tyle nawet przed tymi co zaczeli później. A tu okazuje się że są ludzie którym zajęło to więcej czasu. Nie żebym sie z tego cieszyła że wam wolniej idzie. Tylko że okazuje się że nie jestem sama, bo u mnie też zanosi sie na to że budowanie będzie dłużej trwało. ale sie rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Głowa do góry, kiedys budowa się skończy. Ja budowałam ponad cztery lata i jakoś wytrzymałam Verunia, a ja już przeszło pięć Sonika, za 10 dni będziesz miała urodzinki forumowe Proszę zrobić listę prezentów, oraz pomyśleć jaka literka ma je sponsorować Te pięć lat się nie liczy...z forum budujesz dopiero dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Nawet mi się gadać nie chce Sonika właśnie powinnaś gadać. Wygadasz się to trochę może lżej na duszy będzie Mam tu coś jeszcze na pocieszenie http://m.onet.pl/_m/e059e2b33de48c1dc610fcd9a467468b,5,12.jpg dzięki, dzięki serdeczne... teraz to dopiero zacznę buczeć.. Nie bucz, możesz jeść ciasteczko do woli, bo to dietetyczne jest..prawda Monka? no pewnie przecież maliny nie mają za dużo kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika nie pytaj, w chwili słabości się trochę tu wyżaliłam, ale to nie sprawa na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Nawet mi się gadać nie chce Sonika właśnie powinnaś gadać. Wygadasz się to trochę może lżej na duszy będzie Mam tu coś jeszcze na pocieszenie http://m.onet.pl/_m/e059e2b33de48c1dc610fcd9a467468b,5,12.jpg dzięki, dzięki serdeczne... teraz to dopiero zacznę buczeć.. Nie bucz, możesz jeść ciasteczko do woli, bo to dietetyczne jest..prawda Monka? no pewnie przecież maliny nie mają za dużo kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Wrocilam!!! Witajcie znowu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Nawet mi się gadać nie chce Sonika właśnie powinnaś gadać. Wygadasz się to trochę może lżej na duszy będzie Mam tu coś jeszcze na pocieszenie dzięki, dzięki serdeczne... teraz to dopiero zacznę buczeć.. Nie bucz, możesz jeść ciasteczko do woli, bo to dietetyczne jest..prawda Monka? no pewnie przecież maliny nie mają za dużo kalorii A nie mówiłam Nadworny kucharz Monka zna się na rzeczy tzn na gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Budowa to sporo nerwów, ale tez potrafi wciągnąć. Chętnie bym sobie znowu pochodziła po hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika kochanie no co Ty!!!!!!!!! Bardzo prosze przestac sie smucic!!!! Masz piekna lazienke, brame garazowa, bedziesz miala piekny ogrod.......... Prosze o usmiech!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika nie pytaj, w chwili słabości się trochę tu wyżaliłam, ale to nie sprawa na to forum sorry, nie pytam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 I co zostalam sama?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 I co zostalam sama?????? ja jestem tylko musiałam zagonić dziecię do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czesc Monka Dziecie w kapieli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czesc Monka Dziecie w kapieli??? samodzielnie pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika kochanie no co Ty!!!!!!!!! Bardzo prosze przestac sie smucic!!!! Masz piekna lazienke, brame garazowa, bedziesz miala piekny ogrod.......... Prosze o usmiech!!!!!!! dzięki Moniś - kochana jesteś Dzięki Wszystkim za dobre słowo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 No, to i ja już wróciłam Cześć Moniś Jak wizytacja na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czesc Monka Dziecie w kapieli??? samodzielnie pod prysznicem Eeee to juz nie takie dziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czesc Monka Dziecie w kapieli??? samodzielnie pod prysznicem Eeee to juz nie takie dziecie już nie takie malutkie niestety ale zawsze dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Sonika kochanie no co Ty!!!!!!!!! Bardzo prosze przestac sie smucic!!!! Masz piekna lazienke, brame garazowa, bedziesz miala piekny ogrod.......... Prosze o usmiech!!!!!!! dzięki Moniś - kochana jesteś Dzięki Wszystkim za dobre słowo !!!!! Sonika jak za jakis czas przeczytasz swoje posty o dolku, to bedzie sz sie smiac z nich do lez...... A ja mysle, ze juz niedlugo bedziesz zapraszac na parapetowe..... wiesz, ze czasami wszystko zle wyglada, a potem przychodzi dzien kiedy rozwiazuja sie wszystkie problemy, tak naprawde niewiadomo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 No, to i ja już wróciłam Cześć Moniś Jak wizytacja na budowie? Na szczescie wszytko bylo na swoim miejscu....teraz budowy pilnuje tesc, bo moj szanowny malzonek znowu wyjezdza i musi sie wyspac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts