joola 09.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A oto 10 przykazań szczęśliwego człowieka: 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca wiec należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Głowa do góry, kiedys budowa się skończy. Ja budowałam ponad cztery lata i jakoś wytrzymałam Verunia, a ja już przeszło pięć Sonika, za 10 dni będziesz miała urodzinki forumowe Proszę zrobić listę prezentów, oraz pomyśleć jaka literka ma je sponsorować Te pięć lat się nie liczy...z forum budujesz dopiero dwa WSZYSTKIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A teraz ja zmykam na trochę siostra właśnie zrobiła nam niespodziankę i po pół roku wróciała do domu wcześniej niż miła być idę posłuchać wrażeń do zobaczenia później i mam nadzieję że humory się poprawią Sonika głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czesc Monka Dziecie w kapieli??? samodzielnie pod prysznicem Eeee to juz nie takie dziecie już nie takie malutkie niestety ale zawsze dziecię Wiem, wiem....... i na zawsze bedzie Twoim malym Dziubkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Głowa do góry, kiedys budowa się skończy. Ja budowałam ponad cztery lata i jakoś wytrzymałam Verunia, a ja już przeszło pięć Sonika, za 10 dni będziesz miała urodzinki forumowe Proszę zrobić listę prezentów, oraz pomyśleć jaka literka ma je sponsorować Te pięć lat się nie liczy...z forum budujesz dopiero dwa WSZYSTKIE!!!! No dobrze, po starej znajomości masz załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A oto 10 przykazań szczęśliwego człowieka: 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca wiec należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Joola jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Głowa do góry, kiedys budowa się skończy. Ja budowałam ponad cztery lata i jakoś wytrzymałam Verunia, a ja już przeszło pięć Sonika, za 10 dni będziesz miała urodzinki forumowe Proszę zrobić listę prezentów, oraz pomyśleć jaka literka ma je sponsorować Te pięć lat się nie liczy...z forum budujesz dopiero dwa WSZYSTKIE!!!! No dobrze, po starej znajomości masz załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A teraz ja zmykam na trochę siostra właśnie zrobiła nam niespodziankę i po pół roku wróciała do domu wcześniej niż miła być idę posłuchać wrażeń do zobaczenia później i mam nadzieję że humory się poprawią Sonika głowa do góry!!! PA Monka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A oto 10 przykazań szczęśliwego człowieka: 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca wiec należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Joola jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm...mam jakieś 165 w kapeluszu ale skoro tak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A teraz ja zmykam na trochę siostra właśnie zrobiła nam niespodziankę i po pół roku wróciała do domu wcześniej niż miła być idę posłuchać wrażeń do zobaczenia później i mam nadzieję że humory się poprawią Sonika głowa do góry!!! Pa Monka i TRZYMAJ SIĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ale mam dzisiaj farta jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A oto 10 przykazań szczęśliwego człowieka: 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca wiec należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Joola jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm...mam jakieś 165 w kapeluszu ale skoro tak mówisz... No to widze, ze jestes tak wysoka jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 gratulacje Sonika! czy dół i wycie to nowy sposób na zdobycie punktu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 SONIKA GRATULACJE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 DZIĘKI ZA GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To jeszcze jeden rozweselacz(mój ulubiony ) z głosnikami. http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 56 2. Whisper - 53 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 435. Kasztanka - 40 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 28 8. Teska - 27 9. Badi - 26 10. Jezier, Joanna i Janusz - 24 12. SławekD-żonka - 21 13. Monka, Majka - 19 15. Aga J.G. - 17 16. Agniesia, Andrzejka - 14 18. Olkalybowa - 13 19. Joola - 10 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 6 23.Verunia-4 24. Ania-3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2 26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To jeszcze jeden rozweselacz(mój ulubiony ) z głosnikami. http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To jeszcze jeden rozweselacz(mój ulubiony ) z głosnikami. http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Jola jesteś WIELKA PO RAZ DRUGI!!!!! TO JEST SUPER!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts