Aga J.G 09.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A i jeszcze jedno co to jest czytnik kart co to za ustrojstwo i do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Idę spać. Papapapapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja też się zbieram papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 J lece czytac, wiec tez pa, pa, pa.. Dziaj sam śpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 J lece czytac, wiec tez pa, pa, pa.. Dziaj sam śpie Nie cieprię spać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 oo ja tez jeszcze nie poszedlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ale pies mi zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznego i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle robię zdjęcia, mogę ich zapisać na karcie 135. Oczywiście 512 jest jeszcze lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ja już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 pa, pa , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznegi i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle ronię zdjęcia, mogę zapisać na karcie 135 zdjęć. Oczywiście 512 jest jeszce lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Dzieki za odpwiedź już mi sie rozjaśniło w główce i jutro zamawiam a nwet dzisiaj aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper zdradź mi jeszcze jedna tajemnice czy menu w tym aparacie jest po polsku i w jakim języku jest instrukcja obsługi oraz oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznegi i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle ronię zdjęcia, mogę zapisać na karcie 135 zdjęć. Oczywiście 512 jest jeszce lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Dzieki za odpwiedź już mi sie rozjaśniło w główce i jutro zamawiam a nwet dzisiaj aparacik Witaj w klubie Olków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper zdradź mi jeszcze jedna tajemnice czy menu w tym aparacie jest po polsku i w jakim języku jest instrukcja obsługi oraz oprogramowanie W mojej 740tce: angielski, francuski, niemiecki, hiszpański. Instrukcja obsługi... a wiesz że nie pamietam? Na pewno jest też wersja polska bo taki jest wymóg, ale co do zawartości merytorycznej to nie mam pamięci. Oprogramowanie - jakieś Olympusowe jest. Ja i tak zrzucam zdjątka albo jakimś innym programem (np. Adobe Photoshop Album), albo po prostu kopiuję je jak z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą To jeszcze tylko Citroena kupcie i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper dzieki za odpowiedzi Mój angielski równa się zeru ale co tam jakoś dam radę A teraz uciekam spać Dobrej Nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą To jeszcze tylko Citroena kupcie i będzie git Zakup samochodu nam raczej nie grozi, mamy najlepszy pod słońcem czyli służbowy i niech tak zostanie jak najdłużej Jeden samochód wystarczy bo ja nie mam wymaganych dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dobranoc Aga! A Citroen poczeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To i ja się zmywam! Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts