monka 10.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą Aga ręką czy nogą co za różnica witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Mam pytanie do wszystkich użytkowników Olków czy macie jakoś zabezpieczony wyświeltacz LCD przez zarysowaniem? Trochę się denerwuję że może się porysować.Z drugiej strony wiem że na jakość zdjęć nie ma to wpływu ale na pewno będzie mnie to drażnić Widziałam takie folie na allegro ale nie wiem czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznego i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle robię zdjęcia, mogę ich zapisać na karcie 135. Oczywiście 512 jest jeszcze lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Cześć Monka , o tym czymś na LCD nie słyszałam, ale zainteresowało mnie to co napisał Whisper. Ja mam kartę 512 i weszło tam dokładnie 649 zdjęć - czy ja coś żle robię? Dlaczego tak dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witaj Sonika pewnie masz ustawiony aparat na niższą rozdzielczość. Sonika a jak długo masz aparat i czy bardzo porysował ci się wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Mam m/w od września ub. r., nie porysował się, ale mam jedno odbarwienie - chyba od tłustego nosa A jak się zmienia tę rozdzielczość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 o tym czymś na LCD nie słyszałam, ale zainteresowało mnie to co napisał Whisper. Są folie ochronne takie jak do tel. komórkowych ale nie wiem czy to zdaje egzamin i są jeszcze takie osłony ale troche kosmicznie to wygląda http://foto-tip.pl/aukcje/lcd/c765/c765-2male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Mam m/w od września ub. r., nie porysował się, ale mam jedno odbarwienie - chyba od tłustego nosa A jak się zmienia tę rozdzielczość? a ja mam od niedawna i trochę się już porysował oczywiście na budowie zaraz poszukam coś o rozdzielczości bo z głowy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A mnie ten czerwony cycek którym się włącza aparat wcisnął się i mało wystaje - może od kurzu budowlanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A mnie ten czerwony cycek którym się włącza aparat wcisnął się i mało wystaje - może od kurzu budowlanego? pewnie tak nie wiem jak zmienić rozdzielczość podpytam sie męża jak wróci i potem ci napiszę, chyba że wcześniej pojawi sie Maksiu lub Whisper i coś podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 I nie pojechałem na zakupy, na ogladania, siedze sam w domciu i sie nudze:( ale za to zony i dzieciaka nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A mnie ten czerwony cycek którym się włącza aparat wcisnął się i mało wystaje - może od kurzu budowlanego? pewnie tak nie wiem jak zmienić rozdzielczość podpytam sie męża jak wróci i potem ci napiszę, chyba że wcześniej pojawi sie Maksiu lub Whisper i coś podpowiedzą Cześć Damian Monka, a Ty w jakiej rozdzielczości robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ja na aparatach sie w ogole nie znam, ale wiem, ze mam torbe do niego z samsoniste, to jest jedyne co wiem o moim aparacie:P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ja na aparatach sie w ogole nie znam, ale wiem, ze mam torbe do niego z samsoniste, to jest jedyne co wiem o moim aparacie:P:) dobre, a markę chociaż znasz? torbę Samsonite mam do kamery Monka, we właściwościach zdjęcia pokazuje; 24 bitów na piksel to duża rozdzielczość czy mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Chyba mam Olimpusa, takie cos male z wysuwanym takim czyms z przodu... Dodam, ze to cos jest okragle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Chyba mam Olimpusa, takie cos male z wysuwanym takim czyms z przodu... Dodam, ze to cos jest okragle no, no Damian - rozdokazywałeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 a zapomniałem, Zdjecia robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Hej, ja tu nie chce byc sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witam w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witam w niedzielę Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts