Gość 10.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Wlsnie rozmyslam nad harmonogramem zajec w tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A mi smutno........ co sie stało? Czesc Monka A znowu zostalam sama....... i jakos nie potrafie sie zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Niby nie, bo tylko do czwartku, ale zupelnie nie jestem do tego przyzwyczajona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A mi smutno........ co sie stało? Czesc Monka A znowu zostalam sama....... i jakos nie potrafie sie zorganizowac a na długo zostałaś sama? No naprawde nie wierzę że nie potrafisz sie zorganizować kilka ekip na raz poumawianych budowa dogladana na piatkę a ty mówisz o braku organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 JUz sa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... szybka jesteś myślałam że zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... szybka jesteś myślałam że zdążyłam Ja to w ogole taki "blysk" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Ano jakoś idzie powoli. Jak nie spieniężymy dzialki to w tym roku poprzestaniemy na stanie zero. Zreszta tak jak zakladaliśmy a jak sie uda zrobić więcej to bedzie fajnie. No ale za to u Ciebie to tempo expresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... szybka jesteś myślałam że zdążyłam Ja to w ogole taki "blysk" jestem nooooo widzę po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Ano jakoś idzie powoli. Jak nie spieniężymy dzialki to w tym roku poprzestaniemy na stanie zero. Zreszta tak jak zakladaliśmy a jak sie uda zrobić więcej to bedzie fajnie. No ale za to u Ciebie to tempo expresowe No to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... szybka jesteś myślałam że zdążyłam Ja to w ogole taki "blysk" jestem nooooo widzę po budowie U nas wszystko jest expresowe, szybkie decyzje i szybka realizacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Ano jakoś idzie powoli. Jak nie spieniężymy dzialki to w tym roku poprzestaniemy na stanie zero. Zreszta tak jak zakladaliśmy a jak sie uda zrobić więcej to bedzie fajnie. No ale za to u Ciebie to tempo expresowe No to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo oj trzymaj Moniś , trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co sie stalo???? Czemu zniknely nasze posty????????? ja swój wykasowałam bo mi masło maśłane wyszło No wlasnie sie zdziwilam... szybka jesteś myślałam że zdążyłam Ja to w ogole taki "blysk" jestem nooooo widzę po budowie U nas wszystko jest expresowe, szybkie decyzje i szybka realizacja!!! no to zazdroszcze bo u mnie czasami cieżko z tymi decyzjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Ano jakoś idzie powoli. Jak nie spieniężymy dzialki to w tym roku poprzestaniemy na stanie zero. Zreszta tak jak zakladaliśmy a jak sie uda zrobić więcej to bedzie fajnie. No ale za to u Ciebie to tempo expresowe No to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo oj trzymaj Moniś , trzymaj Juz zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Monka a jak Twoja budowa??? Ano jakoś idzie powoli. Jak nie spieniężymy dzialki to w tym roku poprzestaniemy na stanie zero. Zreszta tak jak zakladaliśmy a jak sie uda zrobić więcej to bedzie fajnie. No ale za to u Ciebie to tempo expresowe No to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo oj trzymaj Moniś , trzymaj Juz zaciskam dzięki ja też cały czas ściskam Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts