Gość 11.07.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Czesc Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Hej Moniś, teraz zmykam na kawkę do przyjaciółki a potem na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Hej Moniś, teraz zmykam na kawkę do przyjaciółki a potem na budowę Aga to milego dzionka zycze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Maluszkuwspolczuje, ale to dziwne, bo w wakacje jest zawsze mniejszy ruch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Maluszkuwspolczuje, ale to dziwne, bo w wakacje jest zawsze mniejszy ruch..... Też tak myślałam a tu jakieś 2 km na Radzymińskiej jechałam ponad 1 godzinę Coś robią na skrzyżowaniu Targowej i Solidarności i od razu korki we wszystkich kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Maluszkuwspolczuje, ale to dziwne, bo w wakacje jest zawsze mniejszy ruch..... Też tak myślałam a tu jakieś 2 km na Radzymińskiej jechałam ponad 1 godzinę Coś robią na skrzyżowaniu Targowej i Solidarności i od razu korki we wszystkich kierunkach Slyszalam o tym w radiu..... podobno byl straszny kociol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Maluszkuwspolczuje, ale to dziwne, bo w wakacje jest zawsze mniejszy ruch..... Też tak myślałam a tu jakieś 2 km na Radzymińskiej jechałam ponad 1 godzinę Coś robią na skrzyżowaniu Targowej i Solidarności i od razu korki we wszystkich kierunkach Slyszalam o tym w radiu..... podobno byl straszny kociol Koszmar W życiu nie jechałam w czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga - ale Ci dobrze masz wolny dzionek A ja dzisiaj do pracy w straszliwym korku jechałam Maluszkuwspolczuje, ale to dziwne, bo w wakacje jest zawsze mniejszy ruch..... Też tak myślałam a tu jakieś 2 km na Radzymińskiej jechałam ponad 1 godzinę Coś robią na skrzyżowaniu Targowej i Solidarności i od razu korki we wszystkich kierunkach Slyszalam o tym w radiu..... podobno byl straszny kociol Koszmar W życiu nie jechałam w czymś takim A dlugo ma potrwac ten remont???? Jak znam nasze sluzby drogowe, to bedzie trwalo wieki...... Slyszalam, ze maja teraz zamknac Wislostrade....... bedzie sie dzialo wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Moniś - właśnie koledzy mi zeznali że do 30 lipca A z tą Wisłostradą to poważnie Ciekawe jak oni sobie wyobrażają jak ludzie do pracy będą jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Moniś - właśnie koledzy mi zeznali że do 30 lipca A z tą Wisłostradą to poważnie Ciekawe jak oni sobie wyobrażają jak ludzie do pracy będą jeździć No to i tak nie taki odlegly termin....myslalm, ze dluzej im zejdzie.... A Wislostrade zwezaja do jednego pasa w kierunku na Gdansk przy Spojni........ beda gigantyczne korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Musze jechac na budowe....... Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kasiu, napisałem ci w dziale o ogrodach co zrobic, patrz Widziałam, dziękuję, ale straciłam już nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Właśnie wracam z pola bitwy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okna na parterze wstawione. Jedyna niedoróbka to nie chodzi jeden silniczek od rolety w salonie, ale mają go jutro wymienić.Teraz jeszcze poddasze i będzie BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Właśnie wracam z pola bitwy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okna na parterze wstawione. Jedyna niedoróbka to nie chodzi jeden silniczek od rolety w salonie, ale mają go jutro wymienić. Teraz jeszcze poddasze i będzie BOSKO To gratulki i ksz-kszy na dzieciaki z sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To gratulki i ksz-kszy na dzieciaki z sąsiedztwa I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu a jak Małgosia się czuje??????????? (mam nadziejkę, że nie przeoczyłam, choć to bardzo mozliwe ) A dobrze pamiętam, że nie lubi piany??? Nasza to istne szaleństwo, jak ją jadła, to nawet nie dała poznać po sobie, że to wcale smaczne nie jest My - starzy - znowu zaszaleliśmy http://foto.onet.pl/upload/24/85/_503693_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/0/80/_503700_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To gratulki i ksz-kszy na dzieciaki z sąsiedztwa I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na styropianie witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To gratulki i ksz-kszy na dzieciaki z sąsiedztwa I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O rany, ale chyba nie sama a strzelbę masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu a jak Małgosia się czuje??????????? (mam nadziejkę, że nie przeoczyłam, choć to bardzo mozliwe ) A dobrze pamiętam, że nie lubi piany??? Nasza to istne szaleństwo, jak ją jadła, to nawet nie dała poznać po sobie, że to wcale smaczne nie jest My - starzy - znowu zaszaleliśmy Dziękuje Kasiu.. Małgosia już w porządku.. jedziemy dziś na kontrole, ale widać jak rozrabia jestem na 100% pewien ze jest już zupelnie zdrowa pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts