SławekD-żonka 11.07.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu a jak Małgosia się czuje??????????? (mam nadziejkę, że nie przeoczyłam, choć to bardzo mozliwe ) A dobrze pamiętam, że nie lubi piany??? Nasza to istne szaleństwo, jak ją jadła, to nawet nie dała poznać po sobie, że to wcale smaczne nie jest My - starzy - znowu zaszaleliśmy Dziękuje Kasiu.. Małgosia już w porządku.. jedziemy dziś na kontrole, ale widać jak rozrabia jestem na 100% pewien ze jest już zupelnie zdrowa pozdr m. To bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam zapalonych stukaczy!!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dobrze moi mili stukacze - miłego dnia, ja lece do domku PS: Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To ja przychodzę, a wszyscy uciekają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na styropianie witajcie Na podłodze położe palety, na nich styropian, a na nich gruby gąbkowy materac - o przeziebieniu od betonu nie może być mowy. I wygodnie raczej też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O rany, ale chyba nie sama a strzelbę masz??? Nie sama - z obstawą. A co do strzelby - to wolę broń krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 I dziś tam będę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O rany, ale chyba nie sama a strzelbę masz??? Nie sama - z obstawą. A co do strzelby - to wolę broń krótką Nóż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 e tam nóż, pewnie zwykłego gnata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 eee, nie. Żeby bronić się nożem trzeba być w zasięgu ręki napastnika. A ja wolę być daleko A tak serio - mam nadzieję, ze żadna broń nie będzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 e tam nóż, pewnie zwykłego gnata Lepiej głośno nie mówić, bo może złodzieje czytają Forum, po co mają być przygotowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 e tam czytają muszą się przecież przygotować. Funia, hmmmmmmmmmm, a zresztą, co ci bede mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 e tam czytają muszą się przecież przygotować. Funia, hmmmmmmmmmm, a zresztą, co ci bede mówić MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 to znaczy - Ty i Twoj gnat czy może jednak nie bedziesz tam całkiem sama MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 to znaczy - Ty i Twoj gnat czy może jednak nie bedziesz tam całkiem sama MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Ja, gnat, Miś, jego gips. no i rodzinka co przy okazji grilla będzie pilnować z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 to znaczy - Ty i Twoj gnat czy może jednak nie bedziesz tam całkiem sama MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Ja, gnat, Miś, jego gips. no i rodzinka co przy okazji grilla będzie pilnować z nami no to mogą Was wynieść razem z grillem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 to znaczy - Ty i Twoj gnat czy może jednak nie bedziesz tam całkiem sama MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Ja, gnat, Miś, jego gips. no i rodzinka co przy okazji grilla będzie pilnować z nami no to mogą Was wynieść razem z grillem Majeczka to przybywaj z odsieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 11.07.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witam wszystkim byłam na tygodniowym urlopie i wracam jako świeżo upieczona pani magister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witam wszystkim byłam na tygodniowym urlopie i wracam jako świeżo upieczona pani magister No to gratulki, a to na oblanie dyplomu http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/4583_1.jpg Koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 to znaczy - Ty i Twoj gnat czy może jednak nie bedziesz tam całkiem sama MY TEŻ BĘDZIEMY PRZYGOTOWANI Ja, gnat, Miś, jego gips. no i rodzinka co przy okazji grilla będzie pilnować z nami no to mogą Was wynieść razem z grillem Majeczka to przybywaj z odsieczą co masz taką minę, ja sie udchudzam, na grilla sie nie rzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 co masz taką minę, ja sie udchudzam, na grilla sie nie rzucę kurcze miało byc wyszło zaproszenie szczere i aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts