Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 56

2. Whisper - 54

3. Fizyk - 49

4. Sonika - 44

5. Kasztanka - 40

6. Maksiu - 37

7. Moniś - 29

8. Teska - 27

9. Badi, Joanna i Janusz - 26

11. Jezier - 24

12. SławekD-żonka - 21

13. Monka, Majka - 19

15. Aga J.G. - 18

16. Agniesia, Andrzejka - 14

18. Olkalybowa - 13

19. Joola - 10

20. Jane, Wojty - 8

22. Funia - 6

23.Verunia-4

24. Ania-3

25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2

26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku

Okazało się, ze moja panika nie na darmo.

Wprawdzie, żadnej akcji nie było, ale Miś opowiadział mi, że wczoraj Panowie z ekipy montującej STRASZNIE NALEGALI, żeby zostawic ich wkładki w drzwiach wejściowych. Że niby taka okazyjna cena za nie będzie. Wkładki nie były zamawiane z drzwiami, tylko przywieźli, ze żeby dopasowac przy montaźu.

Miś kategorycznie kazał je zabierac (zwłaszcza, ze dawali 3 klucze do każdej z nich :roll: ), a do tego typu zamków zawsze w standardzie jest 5 :roll:

W nocy ok. 2.30 było coś dziwnego.

W odstępie ok. 1 minuty przejechały dwa busy - oba na luzie i wyłączonym slinkiu i oba miały zgaszone światła. Nasz samochód nie stał jak zwykle za domem tylko centralnie na podjeździe, więc był widoczny z drogi.

Po minięciu naszej chatki było słychac, jak ktoś bez rozrusznika, tylko spręgłem (panowie wiedzą jak to się robi) odpala autko i odjeżdża.

Nic nie insynuuję, nie wymyślam, chcę wierzy, że to np. pijany sąsiad po cichu do domu wracał :-?