Funia 12.07.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 witajcie Funia, zgłoś na policji, że w okolicy kręcą sie podejrzane osoby. Będą częsciej obok Was przejeźdżać. Masz prawo być zaniepokojona i upierdliwa Pobożne życzenia Niestety, ale tez tak myślę. Co im powiem, ze wydaje mi sie, ze ktos podejrzany sie kreci, bo mam okna wstawione? Dużo mam z Policją do czynienia i niestety nie mam o nich (przynajmniej w Gorzowie) najlepszej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 witajcie Funia, zgłoś na policji, że w okolicy kręcą sie podejrzane osoby. Będą częsciej obok Was przejeźdżać. Masz prawo być zaniepokojona i upierdliwa Pobożne życzenia Niestety, ale tez tak myślę. Co im powiem, ze wydaje mi sie, ze ktos podejrzany sie kreci, bo mam okna wstawione? Dużo mam z Policją do czynienia i niestety nie mam o nich (przynajmniej w Gorzowie) najlepszej opinii. Ja tez nie mam o policji najlepszego zdania - ale o instytucji samej w sobie - no niestety, tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ja tez nie mam o policji najlepszego zdania - ale o instytucji samej w sobie - no niestety, tak to wygląda Łapy, łapy, cztery łapy A na łapach pies kudłaty Kto dogoni psa, kto dogoni psa ....? Pozdrówka znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ja tez nie mam o policji najlepszego zdania - ale o instytucji samej w sobie - no niestety, tak to wygląda Łapy, łapy, cztery łapy A na łapach pies kudłaty Kto dogoni psa, kto dogoni psa ....? Pozdrówka znad morza Cześć Markus, jaka u Was pogoda??? U nas skwarno, dogorywam w biurze, a na parkingu stoi czarny samochód bez klimy oj będzie skwierczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ufff.... ale dzis zasuwa.. klapne sobie na chwilke... zaraz lece dalej robic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Łapy, łapy, cztery łapy A na łapach pies kudłaty Kto dogoni psa, kto dogoni psa ....? eee, aż tak to nie jest. Ale nie chce mi się wierzyc, ze chłopaki by przyjechali, bo "mi się wydaje, ze ktoś sie kręci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Tak to z nimi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 KASIA - pogoda była zajefajna, ale coś chmury się zbierają i duszno się robi. Z jednej strony deszcz by mnie urządzał, ale z drugiej potrzebuję jeszcze dwa popołudnia, żeby nawieźć czarnoziem i przygotować trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ufff.... ale dzis zasuwa.. klapne sobie na chwilke... zaraz lece dalej robic.. W taki upał to zpracą ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej Markus świetny masz domek a kominek to super fajny Pewnie kosztował też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak już taka grupka się uzbierała to mam do Was prośbę. W albumie wrzuciłem trzy zdjęcia kominka. I mam z nim drobny problem. Jak widać wszystkie ściany są w jednakowym (piaskowym ?) kolorze i całość mi się zlewa. Czy Waszym zdaniem powinienem ścianę czołową (która tworzy około 20 cm opaskę wokół marmuru) pomalować na jakiś kolor, żeby ją jakoś podkreślic i odciąć od reszty ??? (myślałem o kolorze ceglastym) Jestem gotów na oplucie więc walcie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej Markus świetny masz domek a kominek to super fajny Pewnie kosztował też fajnie To zależy. W sumie kosztował mnie 8 tys, z czego sam wkład 3200, a drugie tyle ten cholerny marmur. Ale co poradzę że wszystko co mi się podoba jest drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej Markus świetny masz domek a kominek to super fajny Pewnie kosztował też fajnie To zależy. W sumie kosztował mnie 8 tys, z czego sam wkład 3200, a drugie tyle ten cholerny marmur. Ale co poradzę że wszystko co mi się podoba jest drogie Taki masz gust Co do ściany to zależy co kto lubi dla mnie tak jak jest jest świetnie Nie lubię za dużo pstrokacizny i zbyt wielu elementów dekoracyjnych, moim zdaniam ten marmur świetnie wygląda tak jak jest Ale gdyby dać obwódkę w kolorze zblizonym do paska na podłodze to może też by całkiem fajnie to wyglądalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 KASIA - pogoda była zajefajna, ale coś chmury się zbierają i duszno się robi. Z jednej strony deszcz by mnie urządzał, ale z drugiej potrzebuję jeszcze dwa popołudnia, żeby nawieźć czarnoziem i przygotować trawnik. Trochę deszczu dla oczyszczenia atmosfery nie zaszkodzi Z tą ścianą ja bym nie szalała, tyle co Andrzejka pisze, delikatny piaseczek i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Narazie Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki za opinie. Muszę poczekać aż za miesiąc koleżanka-małżonka przyleci i wtedy będę wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki za opinie. Muszę poczekać aż za miesiąc koleżanka-małżonka przyleci i wtedy będę wiedział To Ty teraz słomiany wdowiec jesteś? dziewczyny - zbieramy się na imprezę do Markusa (a ja tak lubię Gdynie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki za opinie. Muszę poczekać aż za miesiąc koleżanka-małżonka przyleci i wtedy będę wiedział To Ty teraz słomiany wdowiec jesteś? dziewczyny - zbieram się na imprezę do Markusa (a ja tak lubię Gdynie ) To by się dopiero zdziwił jakbyśmy nalot zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki za opinie. Muszę poczekać aż za miesiąc koleżanka-małżonka przyleci i wtedy będę wiedział To Ty teraz słomiany wdowiec jesteś? dziewczyny - zbieramy się na imprezę do Markusa (a ja tak lubię Gdynie ) Ja już tak mam od dwóch lat. Na dodatek równiez córka obecnie siedzi u żony. Tak, żę chata wolna, a ja zamiast stado lasek sprosić to tylko - taczka, łopata, wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts