Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

witajcie :D

Funia, zgłoś na policji, że w okolicy kręcą sie podejrzane osoby. Będą częsciej obok Was przejeźdżać.

Masz prawo być zaniepokojona i upierdliwa 8) :wink:

Pobożne życzenia :(

Niestety, ale tez tak myślę. :cry:

Co im powiem, ze wydaje mi sie, ze ktos podejrzany sie kreci, bo mam okna wstawione? :-?

Dużo mam z Policją do czynienia i niestety nie mam o nich (przynajmniej w Gorzowie) najlepszej opinii.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witajcie :D

Funia, zgłoś na policji, że w okolicy kręcą sie podejrzane osoby. Będą częsciej obok Was przejeźdżać.

Masz prawo być zaniepokojona i upierdliwa 8) :wink:

Pobożne życzenia :(

Niestety, ale tez tak myślę. :cry:

Co im powiem, ze wydaje mi sie, ze ktos podejrzany sie kreci, bo mam okna wstawione? :-?

Dużo mam z Policją do czynienia i niestety nie mam o nich (przynajmniej w Gorzowie) najlepszej opinii.

Ja tez nie mam o policji najlepszego zdania - ale o instytucji samej w sobie - no niestety, tak to wygląda :(

Ja tez nie mam o policji najlepszego zdania - ale o instytucji samej w sobie - no niestety, tak to wygląda :(

Łapy, łapy, cztery łapy

A na łapach pies kudłaty

Kto dogoni psa, kto dogoni psa ....?

Pozdrówka znad morza :D

Cześć Markus, jaka u Was pogoda??? U nas skwarno, dogorywam w biurze, a na parkingu stoi czarny samochód bez klimy :roll: oj będzie skwierczało :wink:

Jak już taka grupka się uzbierała to mam do Was prośbę. W albumie wrzuciłem trzy zdjęcia kominka. I mam z nim drobny problem. Jak widać wszystkie ściany są w jednakowym (piaskowym ?) kolorze i całość mi się zlewa. Czy Waszym zdaniem powinienem ścianę czołową (która tworzy około 20 cm opaskę wokół marmuru) pomalować na jakiś kolor, żeby ją jakoś podkreślic i odciąć od reszty ??? (myślałem o kolorze ceglastym)

Jestem gotów na oplucie więc walcie jak w dym :D

Hej Markus świetny masz domek a kominek to super fajny :roll: Pewnie kosztował też fajnie :roll: :roll:

To zależy. W sumie kosztował mnie 8 tys, z czego sam wkład 3200, a drugie tyle ten cholerny marmur. Ale co poradzę że wszystko co mi się podoba jest drogie 8)

Hej Markus świetny masz domek a kominek to super fajny :roll: Pewnie kosztował też fajnie :roll: :roll:

To zależy. W sumie kosztował mnie 8 tys, z czego sam wkład 3200, a drugie tyle ten cholerny marmur. Ale co poradzę że wszystko co mi się podoba jest drogie 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Taki masz gust :wink:

Co do ściany to zależy co kto lubi dla mnie tak jak jest jest świetnie :p Nie lubię za dużo pstrokacizny i zbyt wielu elementów dekoracyjnych, moim zdaniam ten marmur świetnie wygląda tak jak jest :p

Ale gdyby dać obwódkę w kolorze zblizonym do paska na podłodze to może też by całkiem fajnie to wyglądalo :p

KASIA - pogoda była zajefajna, ale coś chmury się zbierają i duszno się robi. Z jednej strony deszcz by mnie urządzał, ale z drugiej potrzebuję jeszcze dwa popołudnia, żeby nawieźć czarnoziem i przygotować trawnik.

Trochę deszczu dla oczyszczenia atmosfery nie zaszkodzi :D

Z tą ścianą ja bym nie szalała, tyle co Andrzejka pisze, delikatny piaseczek i będzie dobrze :D

Dzięki za opinie.

Muszę poczekać aż za miesiąc koleżanka-małżonka przyleci i wtedy będę wiedział 8) 8) 8)

To Ty teraz słomiany wdowiec jesteś? :o :wink:

dziewczyny - zbieramy się na imprezę do Markusa :lol: :lol: :lol: :lol:

(a ja tak lubię Gdynie :oops: )

Ja już tak mam od dwóch lat. Na dodatek równiez córka obecnie siedzi u żony. Tak, żę chata wolna, a ja zamiast stado lasek sprosić to tylko - taczka, łopata, wiadro :D