Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Kasiu

Ja dzis jestem nieprzytomny.. siedzialem prawie do 4 nad ranem i pracowalem.. a o 6 trzeba bylo wstac... oj ciezko bedzie dzis przetrwac do konca pracy :D

witajcie!

maksiu a co Ty tak dlugo robiles do rana ?????

a do pracy obrabiałem dane....niestety potrzebne na wczoraj i trzeba bylo posiedziec... ale przynajmnie widzialem jak wstaje slonce :D

Ja w nocy Dorę o tej godzinie przykrywałam i już zaczynało świtać 8)

Cześć Kasztanka, Damian i Markus :D

Markus, ta kwota obejmuje wszystko, ale jak na początku z nim ustalaliśmy, to inaczej śpiewał (niestety wiem tylko tyle, co Sławek mówił, bo ja nie mogłam być przy tym :( może facet powiedział coś i teraz ma prawo domagać się takiej zapłaty :roll: )

A może wówczas facet miał na myśli tylko koszty robocizny? Wszystko zależy od zakresu pracy i wielkości domu. Ja wiem, że to jest strasznie bolesne jak trzeba zapłacić więcej niż się myślało. Sam miałem taką sytuację z ogrodzeniem. Gdzieś "zapomniałem" o 4 tysiącach i jak przyszło do rozliczenia końcowego to chciałem wyć.

Cześć Kasztanka, Damian i Markus :D

Markus, ta kwota obejmuje wszystko, ale jak na początku z nim ustalaliśmy, to inaczej śpiewał (niestety wiem tylko tyle, co Sławek mówił, bo ja nie mogłam być przy tym :( może facet powiedział coś i teraz ma prawo domagać się takiej zapłaty :roll: )

A może wówczas facet miał na myśli tylko koszty robocizny? Wszystko zależy od zakresu pracy i wielkości domu. Ja wiem, że to jest strasznie bolesne jak trzeba zapłacić więcej niż się myślało. Sam miałem taką sytuację z ogrodzeniem. Gdzieś "zapomniałem" o 4 tysiącach i jak przyszło do rozliczenia końcowego to chciałem wyć.

No właśnie - 4 tysiące :roll:

Cześć Maksiu, ja tez nietomna, ale u mnie to akurat normalka :roll:

A teraz jeszcze dostałam szpila jak usłyszałam ile nasz elektryk zawołał za robotę, normalnie jestem w szoku, bo to prawie jeszcze raz tyle niż wyliczyliśmy, on chce 9.600,00zł (słownie dziewięć tysięcy sześćset złotych 0/100) :o :o :o :o Po pracy jedziemy dokładnie wszystko policzyć, wygląda na to, że nieźle sobie woła za przekładanie kabli do rolet - co on zawalił i wkuchni - co Sławek zawalił... albo jeszcze jakaś kombinacja :(

jak dobrze ze elektryke robilismy sami, taki wydatek by mnie chyba dobił...

Cześć Maksiu, ja tez nietomna, ale u mnie to akurat normalka :roll:

A teraz jeszcze dostałam szpila jak usłyszałam ile nasz elektryk zawołał za robotę, normalnie jestem w szoku, bo to prawie jeszcze raz tyle niż wyliczyliśmy, on chce 9.600,00zł (słownie dziewięć tysięcy sześćset złotych 0/100) :o :o :o :o Po pracy jedziemy dokładnie wszystko policzyć, wygląda na to, że nieźle sobie woła za przekładanie kabli do rolet - co on zawalił i wkuchni - co Sławek zawalił... albo jeszcze jakaś kombinacja :(

jak dobrze ze elektryke robilismy sami, taki wydatek by mnie chyba dobił...

Tak się czuję: http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/cegla.gif

Witam Wszystkich klikających :D

Kasiu - dosyć drogi ten elektryk :(

Paskudnie drogi :( do jutra zanim to wyjaśnimy będę miała nerwa :(

Kasiu - u nas było podobnie. Na początku ustaliliśmy cenę za punkt i ile punktuów będzie a jak przyszło do zapłaty to nagle okazało się, że gdzieś tam musiał dać więcej kabla, że zrobił kilka oddzielnych obwodów czy jak się to zwie - w każdym bądź razie jak nam powiedził ile mamy mu zapłacić to szczęka opadła mi do kolan :evil: Zapłaciłam dużo więcej niż Ty.

Witam Wszystkich klikających :D

Kasiu - dosyć drogi ten elektryk :(

Paskudnie drogi :( do jutra zanim to wyjaśnimy będę miała nerwa :(

Kasiu - u nas było podobnie. Na początku ustaliliśmy cenę za punkt i ile punktuów będzie a jak przyszło do zapłaty to nagle okazało się, że gdzieś tam musiał dać więcej kabla, że zrobił kilka oddzielnych obwodów czy jak się to zwie - w każdym bądź razie jak nam powiedził ile mamy mu zapłacić to szczęka opadła mi do kolan :evil: Zapłaciłam dużo więcej niż Ty.

Dolina :(

Witaj Kasiu

Ja dzis jestem nieprzytomny.. siedzialem prawie do 4 nad ranem i pracowalem.. a o 6 trzeba bylo wstac... oj ciezko bedzie dzis przetrwac do konca pracy :D

Biedny Maksu,

trzymamkciuki, zeby to był najkrótszy dzień w roku i żebyś szybko mógł iść spać. :D

chyba nie da rady.. zapowada sie powtórka z rozrywki :D

O Kasia zaczęła nową stronkę - gratulki punkcika :D

Dziękuję :D

Streszczenie:

- 586 ja rozpoczęłam - wczoraj :o

- basenów był ciąg dalszy

- było o bluszczu Funi i o pogodzie

- Moniś bidulka miała zły dzień:-( ale za to dachówki pierwsze już ma ułożone:-)

- zaczął się nowy dzień, w którym Maksiu jest nieprzytomny, a ja mam kosmiczny rachunek od elektryka;-(

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 56

2. Whisper - 54

3. Fizyk - 49

4. Sonika - 44

5. Kasztanka - 40

6. Maksiu - 37

7. Moniś - 29

8. Teska - 27

9. Badi, Joanna i Janusz - 26

11. Jezier - 24

12. SławekD-żonka - 23

13. Monka, Majka - 19

15. Aga J.G. - 18

16. Agniesia, Andrzejka - 14

18. Olkalybowa - 13

19. Joola - 10

20. Jane, Wojty - 8

22. Funia - 6

23.Verunia-4

24. Ania-3

25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2

26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku