monka 13.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No to współczuję Aga A kiedy dowiozą ci ten materiał bo to źle długo z nerwem chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Mam pytanie do wszystkich budowniczych W jakim kleju zatopiliście siatkę (chodzi o firmę) ocieplając ścianę fundamentową? Czy przykładać wagę do producenta czy to raczej nie ma znaczenia? bo już mam wodę z mózgu zrobioną i nie wiem co sądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przy dobrych wiatrach strop na budowie będzie w poniedziałek, mam nadzieję że do tej pory uda się też załatwić stemple dojedzie reszta bloczków i od poniedziałku robota pójdzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 no to kilka dni przestoju jak nic już teraz wiem czemu cię nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzisiaj jeszcze coś tam dłubią i gdyby był strop to od jutra mogli by zacząc układać a tak ............. Ale cóż takie życie Jeśli chodzi o klej o u nas był optiroc jak widziałaś na zdjęciach przeszedł niezłą próbe wody i nic mu sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przy dobrych wiatrach strop na budowie będzie w poniedziałek, mam nadzieję że do tej pory uda się też załatwić stemple dojedzie reszta bloczków i od poniedziałku robota pójdzie do przodu Uyczyłabym Ci moich stempli- ale to chyba troszkę za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przy dobrych wiatrach strop na budowie będzie w poniedziałek, mam nadzieję że do tej pory uda się też załatwić stemple dojedzie reszta bloczków i od poniedziałku robota pójdzie do przodu Uyczyłabym Ci moich stempli- ale to chyba troszkę za daleko Funia bardzo dziekuje tylko rzeczywiście daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przy dobrych wiatrach strop na budowie będzie w poniedziałek, mam nadzieję że do tej pory uda się też załatwić stemple dojedzie reszta bloczków i od poniedziałku robota pójdzie do przodu Uyczyłabym Ci moich stempli- ale to chyba troszkę za daleko Funia bardzo dziekuje tylko rzeczywiście daleko Musicie poczekać aż A-3 zbudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Musicie poczekać aż A-3 zbudują My A3 już nie doczekamy. Na razie koło Gorzowa robią obwodnicę, która będzie częścią S3 i to nam musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przy dobrych wiatrach strop na budowie będzie w poniedziałek, mam nadzieję że do tej pory uda się też załatwić stemple dojedzie reszta bloczków i od poniedziałku robota pójdzie do przodu Uyczyłabym Ci moich stempli- ale to chyba troszkę za daleko Funia bardzo dziekuje tylko rzeczywiście daleko Musicie poczekać aż A-3 zbudują To już szybciej było by na pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Musicie poczekać aż A-3 zbudują My A3 już nie doczekamy. Na razie koło Gorzowa robią obwodnicę, która będzie częścią S3 i to nam musi wystarczyć Trzeba sie cieszyć i z tego, u nas drogi są an wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zbieram się powolutku do domku - jutro przeprawa z elektrykiem - idę się bać Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zbieram się powolutku do domku - jutro przeprawa z elektrykiem - idę się bać Przyjemności Paaa Kasiu ale Ci zadroszczę też bym chciała wyjść z tej sauny jaką jest mój pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Sauny, jezeli temp. w miejscu pracy przekracza +25 stopni (prca biurowa) to mozesz zaskarzyc pracodawce, lub domagac sie rekompensaty, a poza tym, mozesz w trybie natychmiastwoym, opuscic miejsce pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Po takim zaskarżeniu to będe mogła opuścić moje miejsce pracy już na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ale będziesz miałą satysfakcje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Cześć stukaczom, rekordzistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 .....straszny żar leje sie z nieba...u mnie 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 kto chce porzucac miejsce pracy???? z powodu gorąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 .....straszny żar leje sie z nieba...u mnie 32 u nas też coś koło tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts