Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kze gdzie Ty sie podziewasz????

Czyzbys rozpoczal budowe????

Gdzie ja sie podziewam? :roll: Hmmm..

Kończę sesję i zostanie mi tylko 1 semestr do końca studiów.. Poza tym miałem ostatnio sporo pracy.. :cry: Zabiegany jestem, a dopiero jestem na etapie PnB.. :( Tak jakoś wychodziło... A poza tym musze wypozyczyć projekt domu, który złozyłem w Gminie, bo okazało sie, że w standardowym projekcie MUSI być na każdżdej kartce pieczatka i podpis Pani Architekt, która adoptuje mi projekt. Nie wiem po co... Nie wystarczy jedno oświadczenie, że adoptuje projekt? :o

No i tak mi płyną dni... Ale 16.07 mam ostatni egzamin... A potem tylko praca z zarządania strtegiczego i w sierpniu powinienem mieć troszkę spokoju... 8)

ale będziesz mądry, ho, ho 8) :D

Na razie to jestem przemęczony i już mam ochotę na wyjazd na urlop, a w tym roku ... nie będzie urlopu :( Żona ma termin na wrzesień, więc nie chyba nigdzie nie pojedziemy... :cry:

kze, najlepsze wczasy to na wsi, w cieniu, leżaczek pod gruszą. Ty w rece kufel zimnego piwa, żona zapewniony masaż stóp :D

ale będziesz mądry, ho, ho 8) :D

Na razie to jestem przemęczony i już mam ochotę na wyjazd na urlop, a w tym roku ... nie będzie urlopu :( Żona ma termin na wrzesień, więc nie chyba nigdzie nie pojedziemy... :cry:

kze, najlepsze wczasy to na wsi, w cieniu, leżaczek pod gruszą. Ty w rece kufel zimnego piwa, żona zapewniony masaż stóp :D

Coś w tym jest... :wink: Tylko po takim urlopie to ja przytyje lilka kilo.. a ja chciałbym teraz raczej schudnąć, bo pod koniec sierpnia jest Allianz Cup - turniej w piłce noznej i chciałbym być w dobrej formie...

Niemniej chyba wyjedziemy na 3-4dni do teściów pod Kraków... Dobre i takie krótkie wakacje... :lol:

Kze gdzie Ty sie podziewasz????

Czyzbys rozpoczal budowe????

Gdzie ja sie podziewam? :roll: Hmmm..

Kończę sesję i zostanie mi tylko 1 semestr do końca studiów.. Poza tym miałem ostatnio sporo pracy.. :cry: Zabiegany jestem, a dopiero jestem na etapie PnB.. :( Tak jakoś wychodziło... A poza tym musze wypozyczyć projekt domu, który złozyłem w Gminie, bo okazało sie, że w standardowym projekcie MUSI być na każdżdej kartce pieczatka i podpis Pani Architekt, która adoptuje mi projekt. Nie wiem po co... Nie wystarczy jedno oświadczenie, że adoptuje projekt? :o

No i tak mi płyną dni... Ale 16.07 mam ostatni egzamin... A potem tylko praca z zarządania strtegiczego i w sierpniu powinienem mieć troszkę spokoju... 8)

Kze bede trzymac kciuki za ten egzamin w takim razie.... :D

Moniś, oglądałem Twój album... Już sporo zrobiłaś... Gratuluję.

:wink:

A dziekuje :D :D Teraz moja najwieksza radoscia jest dla mnie dach :D :D , a najwieksza zagadka elektryka...... musze wkleic zdjecia rozdzielni parteru i pietra, bo naprawde jest co ogladac :o :o :o