Funia 13.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zapomnialam pogratulowac Funi kolejnej stronki GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Teska, my posadzilismy 150 tui w jeden wieczór W Krakowie padał deszcz, temperatura spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Witam wszystkich! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Czesc Kze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Kze gdzie Ty sie podziewasz???? Czyzbys rozpoczal budowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Czesc Kze!!! Cześć Moniś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Kze gdzie Ty sie podziewasz???? Czyzbys rozpoczal budowe???? Gdzie ja sie podziewam? Hmmm.. Kończę sesję i zostanie mi tylko 1 semestr do końca studiów.. Poza tym miałem ostatnio sporo pracy.. Zabiegany jestem, a dopiero jestem na etapie PnB.. Tak jakoś wychodziło... A poza tym musze wypozyczyć projekt domu, który złozyłem w Gminie, bo okazało sie, że w standardowym projekcie MUSI być na każdżdej kartce pieczatka i podpis Pani Architekt, która adoptuje mi projekt. Nie wiem po co... Nie wystarczy jedno oświadczenie, że adoptuje projekt? No i tak mi płyną dni... Ale 16.07 mam ostatni egzamin... A potem tylko praca z zarządania strtegiczego i w sierpniu powinienem mieć troszkę spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Moniś, oglądałem Twój album... Już sporo zrobiłaś... Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ale będziesz mądry, ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ale będziesz mądry, ho, ho Na razie to jestem przemęczony i już mam ochotę na wyjazd na urlop, a w tym roku ... nie będzie urlopu Żona ma termin na wrzesień, więc nie chyba nigdzie nie pojedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ale będziesz mądry, ho, ho Na razie to jestem przemęczony i już mam ochotę na wyjazd na urlop, a w tym roku ... nie będzie urlopu Żona ma termin na wrzesień, więc nie chyba nigdzie nie pojedziemy... kze, najlepsze wczasy to na wsi, w cieniu, leżaczek pod gruszą. Ty w rece kufel zimnego piwa, żona zapewniony masaż stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 ale będziesz mądry, ho, ho Na razie to jestem przemęczony i już mam ochotę na wyjazd na urlop, a w tym roku ... nie będzie urlopu Żona ma termin na wrzesień, więc nie chyba nigdzie nie pojedziemy... kze, najlepsze wczasy to na wsi, w cieniu, leżaczek pod gruszą. Ty w rece kufel zimnego piwa, żona zapewniony masaż stóp Coś w tym jest... Tylko po takim urlopie to ja przytyje lilka kilo.. a ja chciałbym teraz raczej schudnąć, bo pod koniec sierpnia jest Allianz Cup - turniej w piłce noznej i chciałbym być w dobrej formie... Niemniej chyba wyjedziemy na 3-4dni do teściów pod Kraków... Dobre i takie krótkie wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 I co wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No to trudno... Ide na siłownie... Skoro nie ma z kim gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Kze gdzie Ty sie podziewasz???? Czyzbys rozpoczal budowe???? Gdzie ja sie podziewam? Hmmm.. Kończę sesję i zostanie mi tylko 1 semestr do końca studiów.. Poza tym miałem ostatnio sporo pracy.. Zabiegany jestem, a dopiero jestem na etapie PnB.. Tak jakoś wychodziło... A poza tym musze wypozyczyć projekt domu, który złozyłem w Gminie, bo okazało sie, że w standardowym projekcie MUSI być na każdżdej kartce pieczatka i podpis Pani Architekt, która adoptuje mi projekt. Nie wiem po co... Nie wystarczy jedno oświadczenie, że adoptuje projekt? No i tak mi płyną dni... Ale 16.07 mam ostatni egzamin... A potem tylko praca z zarządania strtegiczego i w sierpniu powinienem mieć troszkę spokoju... Kze bede trzymac kciuki za ten egzamin w takim razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Moniś, oglądałem Twój album... Już sporo zrobiłaś... Gratuluję. A dziekuje Teraz moja najwieksza radoscia jest dla mnie dach , a najwieksza zagadka elektryka...... musze wkleic zdjecia rozdzielni parteru i pietra, bo naprawde jest co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzisiaj sie chyba upije z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Cesc, ale ja jestem zmeczony:(, bozeee.... W poniedzialek do gminy, podpisac jakies tam papierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No to trudno... Ide na siłownie... Skoro nie ma z kim gadać... Jak to nie ma zkim gadać A ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzisiaj sie chyba upije z radosci No to zdrówko Moniś I do dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts