Aga J.G 14.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A ja zmykam narazie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A ja zmykam narazie papa Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Cześć Aga, cześć Kze Sławek wrócił od elektryka i teraz pyta Qrcze.... zapłaciliśmy sporo, ale wygląda na to, że raczej nie przepłaciliśmy. KASIA - zapłacone, to nie ma już teraz co pytać. Po co chcesz się dobrowolnie poddać samobiczowaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Zaraz, pedze sie opalac;) Tylko nie zapomnij zdjąć tego futerka A Kasia po cichutku przesuwa się do czołówki . Gratulki. Ale tam po cichutku... dziękuję PS: Właśnie radio nadało, żę w P-niu będzie upał nie do zniesienia -> 32 st.C a u nas raz slońce raz deszcz. Wczoraj próba przedstawienia plenerowego sie przedłuzyła z tego powodu, tak, że dotarlismy do domu dopiero o 23ciej witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Cześć Aga, cześć Kze Sławek wrócił od elektryka i teraz pyta Qrcze.... zapłaciliśmy sporo, ale wygląda na to, że raczej nie przepłaciliśmy. KASIA - zapłacone, to nie ma już teraz co pytać. Po co chcesz się dobrowolnie poddać samobiczowaniu ??? To nie ja, to Sławek taki sado-maso ten typo tak ma, jak coś kupi to potem wszędzie ceny sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Już wróciłam Doszedł zamówiony aparat Szkoda tylko że zapomnieli o karcie Teraz tylko naładuje baterię i sprawdzę czy działa to 1 mój zakup przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Cześć Aga, cześć Kze Sławek wrócił od elektryka i teraz pyta Qrcze.... zapłaciliśmy sporo, ale wygląda na to, że raczej nie przepłaciliśmy. KASIA - zapłacone, to nie ma już teraz co pytać. Po co chcesz się dobrowolnie poddać samobiczowaniu ??? To nie ja, to Sławek taki sado-maso ten typo tak ma, jak coś kupi to potem wszędzie ceny sprawdza A nie lepiej sprawdzać przed zakupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Już wróciłam Doszedł zamówiony aparat Szkoda tylko że zapomnieli o karcie Teraz tylko naładuje baterię i sprawdzę czy działa to 1 mój zakup przez internet Gratuluję!!! A zapłaciłaś za kartę? Jaki aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Za kartę nie zapłaciłam, zamawiałam przesyłkę za pobraniem Aparacik Olympus C- 765. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje a co? dochodzimy do końca strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje Wypada jeszcze od czasu do czasu na tą budowę zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje Wypada jeszcze od czasu do czasu na tą budowę zapracować Oczywiście, że wypada, ale ja miałam na całym forum 0 nowych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje Wypada jeszcze od czasu do czasu na tą budowę zapracować Oczywiście, że wypada, ale ja miałam na całym forum 0 nowych postów Może admin przystopował forum w związku z 2 minutami ciszy ku pamięci londyńczyków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Czy to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Za kartę nie zapłaciłam, zamawiałam przesyłkę za pobraniem Aparacik Olympus C- 765. To ile to mln pixeli? 7mln? A jaką kartę zamówiłaś? 512? I jak idzie robienie zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Wszyscy gdzieś poszli przez 30 minut zero nowych postów - coś mi tu nie pasuje Wypada jeszcze od czasu do czasu na tą budowę zapracować Oczywiście, że wypada, ale ja miałam na całym forum 0 nowych postów Może admin przystopował forum w związku z 2 minutami ciszy ku pamięci londyńczyków ??? Aaa, to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Za kartę nie zapłaciłam, zamawiałam przesyłkę za pobraniem Aparacik Olympus C- 765. To ile to mln pixeli? 7mln? A jaką kartę zamówiłaś? 512? I jak idzie robienie zdjęć? Marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Pixeli ma 4 a kartę 256,ale co musze ja teraz kupić gdzieś u nas. Jeszcze nic nie robię bo się ładuje bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Pixeli ma 4 a kartę 256,ale co musze ja teraz kupić gdzieś u nas. Jeszcze nic nie robię bo się ładuje bateria Aga, a ta karta miała być??? Brat też qpił aparat w necie, też doszedł bez karty, to mu biegiem dosyłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts