Maluszek 15.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasiu - prawda jest taka, że salony meblowe mają ceny nie z tej ziemi. Takie same meble w fabryce kosztują przynajmniej o połowę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasiu - prawda jest taka, że salony meblowe mają ceny nie z tej ziemi. Takie same meble w fabryce kosztują przynajmniej o połowę mniej. Dokładnie, zarabiają wszyscy po drodze, a producent dostaje najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasiu - prawda jest taka, że salony meblowe mają ceny nie z tej ziemi. Takie same meble w fabryce kosztują przynajmniej o połowę mniej. No i nie zapomnijcie o "walorach" estetycznych. W najdroższym salonie biegały super laseczki w spódniczkach i wszystko było na wysoki połysk, natomiast w przypadku stolarza, jego "eksponaty" obejrzałem u dwóch kolegów w kuchniach, z ich żonami przedyskutowałem problem trwałości wykonania (jedna kuchnia był użytkowana już trzy lata) a studio mebli kuchennych to stolarnia i czterech pracowników. I żaden nie nosił spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Markus - niezła cena Poszukam czegoś takiego u nas. Mam nadzieję, że będą coś takiego mieli bo przyznam szczerze, że nigdzie tak wykończonej kuchni nie widziałam. Najlepsze było, że stolarz nigdy nie widział takiego pomysłu , więc dostał zadanie pojechać do studia in cognito i przeszpiegować samo rozwiązanie. Potem poszło już gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i nie zapomnijcie o "walorach" estetycznych. W najdroższym salonie biegały super laseczki w spódniczkach i wszystko było na wysoki połysk, To jest najdroższe natomiast w przypadku stolarza, jego "eksponaty" obejrzałem u dwóch kolegów w kuchniach, z ich żonami przedyskutowałem problem trwałości wykonania (jedna kuchnia był użytkowana już trzy lata) a studio mebli kuchennych to stolarnia i czterech pracowników. I żaden nie nosił spódnicy Oj nie wiesz co tam sobie robią po godzinach ale wtedy już im wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Markus - niezła cena Poszukam czegoś takiego u nas. Mam nadzieję, że będą coś takiego mieli bo przyznam szczerze, że nigdzie tak wykończonej kuchni nie widziałam. Najlepsze było, że stolarz nigdy nie widział takiego pomysłu , więc dostał zadanie pojechać do studia in cognito i przeszpiegować samo rozwiązanie. Potem poszło już gładko. Markus - czy mogłabym Cię prosić o podesłanie fotki w większym rozmiarze tego aluminiowego paska i płyty, żeby zobaczyć jak to jest wykonane? Będę bardzo wdzięczna A czy pomiędzy blatem a tym aluminium jest jakaś listwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Markus - niezła cena Poszukam czegoś takiego u nas. Mam nadzieję, że będą coś takiego mieli bo przyznam szczerze, że nigdzie tak wykończonej kuchni nie widziałam. Najlepsze było, że stolarz nigdy nie widział takiego pomysłu , więc dostał zadanie pojechać do studia in cognito i przeszpiegować samo rozwiązanie. Potem poszło już gładko. Przeszpiegi http://www.gifs.ch/Maenner/images/a281.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Maluszek - pomiędzy blatem i płytą jest standardowa listwa uszczelniająca. Daj mi czas do poniedziałku. W weekend zrobię zdjęcia i Ci podeślę na maila. Lepiej powiedz zawczasu które elementy chcesz mieć "udokumentowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 I zostałam sama na koniec strony, zaraz zobaczymy kto się czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 I komu gratulować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Nikogo nie wywabiłam z ukrycia - więc streszczam ja: - 592 rozpoczęła Olkalybowa i albo mi sie tylko tak zdaje, albo wygrała F5 z Prezesem - Damiangajda stawiał piwo - były paluszki, dziewczynki - na koniec była kuchnia Markusa Maksiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Maluszek - pomiędzy blatem i płytą jest standardowa listwa uszczelniająca. Daj mi czas do poniedziałku. W weekend zrobię zdjęcia i Ci podeślę na maila. Lepiej powiedz zawczasu które elementy chcesz mieć "udokumentowane" Markus - chodzi mi o zbliżenie ściany od blatu przez aluminium do płyty, żeby w razie co pokazać jak ma to wyglądać. A jak z czyszczeniem tego? Bardzo się burdzi to aluminium? A czy na płytę nie pryska coś tłustego? A i jakiej grubości ta płyta i czy w jednym kawałku czy jest łączona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Nikogo nie wywabiłam z ukrycia - więc streszczam ja: moze ktos nie chcial sie ujawniac.. albo przestalo go bawic zdobywanie punktów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasiu - i jeszcze jedna stronka na Twoim koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 moze ktos nie chcial sie ujawniac.. To można zrozumieć albo przestalo go bawic zdobywanie punktów :D A to już niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING1. Kze - 562. Whisper - 543. Fizyk - 494. Sonika - 445. Kasztanka - 406. Maksiu - 377. Moniś - 298. Teska - 279. Badi, Joanna i Janusz, SławekD-żonka - 2612. Jezier - 2413. Monka, Majka - 1915. Aga J.G. - 1816. Agniesia, Andrzejka, Olkalybowa - 1419. Joola - 1020. Jane, Wojty - 822. Funia - 723.Verunia-424. Ania-325. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 226. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kasiu - i jeszcze jedna stronka na Twoim koncie http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Tak.gif http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Tancze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No, do końca strony jeszcze kawał drogi. AKTUALNY RANKING 1. Kze - 562. Whisper - 543. Fizyk - 494. Sonika - 445. Kasztanka - 406. Maksiu - 377. Moniś - 298. Teska - 279. Badi, Joanna i Janusz, SławekD-żonka - 2612. Jezier - 2413. Monka, Majka - 1915. Aga J.G. - 1816. Agniesia, Andrzejka, Olkalybowa - 1419. Joola - 1020. Jane, Wojty - 822. Funia - 723.Verunia-424. Ania-325. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 226. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Whisper yyyy ... yyyy ... ranking już wstawiłam chyba ktoś tu znowu jest zakochany - i nie jestem to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts