Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Maluszek - pomiędzy blatem i płytą jest standardowa listwa uszczelniająca. Daj mi czas do poniedziałku. W weekend zrobię zdjęcia i Ci podeślę na maila. Lepiej powiedz zawczasu które elementy chcesz mieć "udokumentowane" 8)

Markus - chodzi mi o zbliżenie ściany od blatu przez aluminium do płyty, żeby w razie co pokazać jak ma to wyglądać.

A jak z czyszczeniem tego? Bardzo się burdzi to aluminium? A czy na płytę nie pryska coś tłustego? A i jakiej grubości ta płyta i czy w jednym kawałku czy jest łączona?

Czyszczenie jest proste jak budowa cepa. Spryskiwacz z płynem do szyb, ręcznik papierowy, sekund pięc i po problemie.

Płyta ma około 1,5 cm grubości i wychodzi po jednym odcinku na ścianę, czyli jest łączona w narożnikach. Łączenia zostały wypełnione silikonem.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro musze zdazyc zrobic zdjecia calej instalacji, a jest tego makabrycznie duzo :-?

Też robiłam, wyszło ze 30 zdjęć :roll: .

U mnie 108... a jeszcze muszę parę ścian obfotografować powtórnie 8)

U mnie na razie ponad 80, a nie skonczylam nawet parteru...... :-?

Witam wieczorkiem!!!

My wlasnie pozegnalismy panow elektrykow, od jutra mamy tynkarzy.......

Jesteśmy na podobnym etapie, u mnie tynkarze pracują od poniedziałku. Szybko im idzie jestem pod wrażeniem.

Olka skoro od poniedzialku, to juz zblizacie sie do konca....

U nas od dzis..... wlasnie gruntuja sciany..... :D :D

Maluszek - pomiędzy blatem i płytą jest standardowa listwa uszczelniająca. Daj mi czas do poniedziałku. W weekend zrobię zdjęcia i Ci podeślę na maila. Lepiej powiedz zawczasu które elementy chcesz mieć "udokumentowane" 8)

Markus - chodzi mi o zbliżenie ściany od blatu przez aluminium do płyty, żeby w razie co pokazać jak ma to wyglądać.

A jak z czyszczeniem tego? Bardzo się burdzi to aluminium? A czy na płytę nie pryska coś tłustego? A i jakiej grubości ta płyta i czy w jednym kawałku czy jest łączona?

Czyszczenie jest proste jak budowa cepa. Spryskiwacz z płynem do szyb, ręcznik papierowy, sekund pięc i po problemie.

Płyta ma około 1,5 cm grubości i wychodzi po jednym odcinku na ścianę, czyli jest łączona w narożnikach. Łączenia zostały wypełnione silikonem.

To ja już tylko czekam na zdjątka :D