mirek_gdynia 15.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Joola - co z kominkiem, bo mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Joola lazienki skonczone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 jakie plany na weekend? My pilnujemy budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i psuje się nam powoli pogoda... Niech w końcu deszcz pier... bo mi trawa zaczęła kiełkować i już mam dość podlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Markus- kominek, kominek...dzisiaj jadę "robić" pęknięcie mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zmontujemy całość do końca. Moniś-łazienki prawie skończone ale od poniedziałku mamy przestój na ok.3 tygodnie fachowcy robią out do Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i psuje się nam powoli pogoda... Niech w końcu deszcz pier... bo mi trawa zaczęła kiełkować i już mam dość podlewania No w sumie masz rację...ale ja zamawiam deszczyk na przyszły tydzień bo zaczynamy robić powoli ogród. Z drugiej strony, to niech nie pada, bo zaczynamy układać kostkę Albo niech pada tylko w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Markus- kominek, kominek...dzisiaj jadę "robić" pęknięcie mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zmontujemy całość do końca. Moniś-łazienki prawie skończone ale od poniedziałku mamy przestój na ok.3 tygodnie fachowcy robią out do Szwecji Joola przykuj tych uciekinierow do kaloryfera i nigdzie sie nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i psuje się nam powoli pogoda... Niech w końcu deszcz pier... bo mi trawa zaczęła kiełkować i już mam dość podlewania No w sumie masz rację...ale ja zamawiam deszczyk na przyszły tydzień bo zaczynamy robić powoli ogród. Z drugiej strony, to niech nie pada, bo zaczynamy układać kostkę Albo niech pada tylko w nocy No tak..... prawdziwa kobieta....."niech pada, albo nie - niech nie pada, albo niech pada tylko w nocy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Cześć Joola Majka - my w weekend garujemy na budowie, jest tyle chwastów, że aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 New image ma forum, czy to ja mam zwidy??? ~`troszkę się poprzestawiało i już mi nie pasuje ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Moniś chętnie bym ich przykuła -wiesz mi Kasia- też do wczoraj miałam pełno kszaczorów-chwaściorów na działce, ale przyszła pewna pani z jakimś "maszynem" i wypruła wszyściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i psuje się nam powoli pogoda... Niech w końcu deszcz pier... bo mi trawa zaczęła kiełkować i już mam dość podlewania Od jutra ma padać, nie łam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No i psuje się nam powoli pogoda... Niech w końcu deszcz pier... bo mi trawa zaczęła kiełkować i już mam dość podlewania No w sumie masz rację...ale ja zamawiam deszczyk na przyszły tydzień bo zaczynamy robić powoli ogród. Z drugiej strony, to niech nie pada, bo zaczynamy układać kostkę Albo niech pada tylko w nocy Ja lubię jak pada w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 widzę,że przy upale to i tu niewiele się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 widzę,że przy upale to i tu niewiele się dzieje Zdechnąc można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 http://fool.exler.ru/sm/kap.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kap.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kap.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kap.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 widzę,że przy upale to i tu niewiele się dzieje Zdechnąc można o tak... zwłaszcza w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 na szczęście już wróciłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 my otrzymaliśmy w tym tygodniu warunki zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts