Gość 16.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze No to zazdroszcze.... my w tym roku odkladamy plany wakacyjne..... nie znalezlismy wolnego terminu w harmonogramie budowy ja bym z chęcią odpuściała wyjazd ale ze względu na córkę muszę gdzieś wyskoczyć chociaż na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze Oooo, to skoro ja mieszkam nad morzem, to mam cały rok wakacje Takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze No to zazdroszcze.... my w tym roku odkladamy plany wakacyjne..... nie znalezlismy wolnego terminu w harmonogramie budowy ja bym z chęcią odpuściała wyjazd ale ze względu na córkę muszę gdzieś wyskoczyć chociaż na parę dni Monka odpoczniesz, odstresujesz sie..... nabierzesz sil na dalsze budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze Oooo, to skoro ja mieszkam nad morzem, to mam cały rok wakacje Takiej to dobrze Monka, no wiesz przecież Tyu też znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Nie pamietam nazwy firmy...... Drew - cos tam A drzwi tez beda drewniane, na tej samej ramie co dwa okna i z takimi samymi podzialami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze Oooo, to skoro ja mieszkam nad morzem, to mam cały rok wakacje Takiej to dobrze Monka, no wiesz przecież Tyu też znad morza Wlasnie, wlasnie!!!!!!! Co ja mam powiedziec????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka co slychac???? no... w teamcie budowlanym to powoli do przodu no i na urlop czekam a to już niedługo A gdzie sie wybierasz????? Gdzieś w Polskę, pewnie nad morze Oooo, to skoro ja mieszkam nad morzem, to mam cały rok wakacje Takiej to dobrze Monka, no wiesz przecież Tyu też znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam kolezanki a tego drugiego na liscie ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację GRATULACJE!!!!!!!!!! I TO PODWOJNE!!!!!!!!!!! A gdzie zdjecia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Nie pamietam nazwy firmy...... Drew - cos tam A drzwi tez beda drewniane, na tej samej ramie co dwa okna i z takimi samymi podzialami. Qrcze Moniś, idziesz jak burza z tą budową Czy Ty wszystko masz tak dokładnie zaplanowane Ja nad samymi oknami zastanawiałam się chyba z pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam kolezanki a tego drugiego na liscie ni ma Ooooo kudłaty rozczochraniec nas znowu odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację GRATULACJE!!!!!!!!!! I TO PODWOJNE!!!!!!!!!!! A gdzie zdjecia???? Dziękuję, dziękuję Zdjęcia zrobię w poniedziałek jak zdejmą wszystkie rusztowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Nie pamietam nazwy firmy...... Drew - cos tam A drzwi tez beda drewniane, na tej samej ramie co dwa okna i z takimi samymi podzialami. Qrcze Moniś, idziesz jak burza z tą budową Czy Ty wszystko masz tak dokładnie zaplanowane Ja nad samymi oknami zastanawiałam się chyba z pół roku raczej huragan Iwan joola a ty jakie masz okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Nie pamietam nazwy firmy...... Drew - cos tam A drzwi tez beda drewniane, na tej samej ramie co dwa okna i z takimi samymi podzialami. Qrcze Moniś, idziesz jak burza z tą budową Czy Ty wszystko masz tak dokładnie zaplanowane Ja nad samymi oknami zastanawiałam się chyba z pół roku Joola u nas wybor producenta okientez trwaljakies 5 miesiecy...... A co do reszty..... staramy sie byc caly czas dwa kroki naprzod...... wszystko jest robione na zakladke ale musimy w tym roku zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts