joola 16.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Monka, kolor już jest-beżowo-piaskowy, który jak zaświeci słonko wpada lekko w żółty. W sumie czekamy aż kolorek się "przegryzie" chociaż nie było na szczęście jakiegoś szoku, że kolor nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzisiaj w koncu udalo nam sie podpisac umowe na okna i drzwi wejsciowe Powinny do nas przyjechac za 4 tygodnie Moniś a jakie będziecie mieć okienka? Drewniane - w kolorze teak'u Oj, to będą na pewno piękne a jakiej firmy i czy drzwi też będą drewniane? Nie pamietam nazwy firmy...... Drew - cos tam A drzwi tez beda drewniane, na tej samej ramie co dwa okna i z takimi samymi podzialami. Qrcze Moniś, idziesz jak burza z tą budową Czy Ty wszystko masz tak dokładnie zaplanowane Ja nad samymi oknami zastanawiałam się chyba z pół roku raczej huragan Iwan joola a ty jakie masz okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ooo huragan, to właściwsze słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Monka, kolor już jest-beżowo-piaskowy, który jak zaświeci słonko wpada lekko w żółty. W sumie czekamy aż kolorek się "przegryzie" chociaż nie było na szczęście jakiegoś szoku, że kolor nie ten No to fajnie, pewnie piknie to wygląda czekam na aktualne fotki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Monka, kolor już jest-beżowo-piaskowy, który jak zaświeci słonko wpada lekko w żółty. W sumie czekamy aż kolorek się "przegryzie" chociaż nie było na szczęście jakiegoś szoku, że kolor nie ten Joola a jakiego tynku uzyliscie???? Pytam, bo od kilku dni ogladam probniki i juz mam z 8 ulubionych kolorow a poza tym zastanawiam sie nad firma, typem i struktura..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ooo huragan, to właściwsze słowo Ten huragan pozostawia po sobie niezle dziury w portflelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka moje okna też są drewniane Urzędowskiego, na razie jestem zadowolona ale wybór był trudny tym bardziej, że do końca nie byłam przekonana czy dobrze robię kupując drewniane zamiast plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ooo huragan, to właściwsze słowo Ten huragan pozostawia po sobie niezle dziury w portflelu ale jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Joola a w jakim kolorze sa Twoje okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka moje okna też są drewniane Urzędowskiego, na razie jestem zadowolona ale wybór był trudny tym bardziej, że do końca nie byłam przekonana czy dobrze robię kupując drewniane zamiast plastikowych niestety budowa to ciągłe dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ooo huragan, to właściwsze słowo Ten huragan pozostawia po sobie niezle dziury w portflelu ale jak cieszy Dziura w portfelu???? Oj baaardzoooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Monka, kolor już jest-beżowo-piaskowy, który jak zaświeci słonko wpada lekko w żółty. W sumie czekamy aż kolorek się "przegryzie" chociaż nie było na szczęście jakiegoś szoku, że kolor nie ten Joola a jakiego tynku uzyliscie???? Pytam, bo od kilku dni ogladam probniki i juz mam z 8 ulubionych kolorow a poza tym zastanawiam sie nad firma, typem i struktura..... Tynk silikatowy Caparola- baranek 2mm kolor Savana 14 (ładnie brzmi co? )Sąsiedzi mają ten tynk od dwóch lat i są zadowoleni, cenowo też nie robił dziury w portfelu, bo dostałam duuuuży rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Joola a w jakim kolorze sa Twoje okna??? Mahoniowym, chociaż teak mi się podobał bardziej ale U nie mieli takiego w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 A ja się chwalę, mamy elewację Gratuluje i punkcika i elewacji zdjęcia już widziałam a kolorek kiedy i jaki? Monka, kolor już jest-beżowo-piaskowy, który jak zaświeci słonko wpada lekko w żółty. W sumie czekamy aż kolorek się "przegryzie" chociaż nie było na szczęście jakiegoś szoku, że kolor nie ten Joola a jakiego tynku uzyliscie???? Pytam, bo od kilku dni ogladam probniki i juz mam z 8 ulubionych kolorow a poza tym zastanawiam sie nad firma, typem i struktura..... Tynk silikatowy Caparola- baranek 2mm kolor Savana 14 (ładnie brzmi co? )Sąsiedzi mają ten tynk od dwóch lat i są zadowoleni, cenowo też nie robił dziury w portfelu, bo dostałam duuuuży rabat No to jednym z moich ulubionych kolorow jest Savanne SV1 - nazwa zblizona wiec pewnie i odcien podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam kolezanki a tego drugiego na liscie ni ma Ooooo kudłaty rozczochraniec nas znowu odwiedził Tęskniłas hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? jeszcze mi do niej bardzo daleko myślę o jakiejś w grafitowym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Joola a w jakim kolorze sa Twoje okna??? Mahoniowym, chociaż teak mi się podobał bardziej ale U nie mieli takiego w swojej ofercie No wiec od kilku dni stalismy nad wzornikami i zastanawialismy sie nad tymi dwoma kolorami, w koncu zdecydowalo prawie losowanie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... to chyba Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts