Gość 16.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... Ja mam Ruppa - ceglasta..... Joola Ty chyba tez masz Ruppa, bo poznalam po gasiorach poczatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? jeszcze mi do niej bardzo daleko myślę o jakiejś w grafitowym kolorze. Pytam, bo pamietam, ze jakis czas temu rozmawialysmy o dachowkach.... I wcale nie tak daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... to chyba Moniś Możliwe , Monka grafitowa jest bardzo ładna a jaką chcecie -jakiej firmy? I jakie będziesz mieć okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... Ja mam Ruppa - ceglasta..... Joola Ty chyba tez masz Ruppa, bo poznalam po gasiorach poczatkowych Nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? jeszcze mi do niej bardzo daleko myślę o jakiejś w grafitowym kolorze. Pytam, bo pamietam, ze jakis czas temu rozmawialysmy o dachowkach.... I wcale nie tak daleko.... jak spieniężę działkę to będzie blisko a jak nie to dopiero w przyszłym roku ...no chyba że Lotto pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? jeszcze mi do niej bardzo daleko myślę o jakiejś w grafitowym kolorze. Pytam, bo pamietam, ze jakis czas temu rozmawialysmy o dachowkach.... I wcale nie tak daleko.... jak spieniężę działkę to będzie blisko a jak nie to dopiero w przyszłym roku ...no chyba że Lotto pomoże Moj maz co kumulacje ma na to nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam kolezanki a tego drugiego na liscie ni ma Ooooo kudłaty rozczochraniec nas znowu odwiedził Tęskniłas hę ?? O Qurczę nie zauważyłam Selimku Twojego posta-sorki. Jasne, że tęskniłam tym bardziej, że wisisz jeszcze wpisowe -żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? jeszcze mi do niej bardzo daleko myślę o jakiejś w grafitowym kolorze. Pytam, bo pamietam, ze jakis czas temu rozmawialysmy o dachowkach.... I wcale nie tak daleko.... jak spieniężę działkę to będzie blisko a jak nie to dopiero w przyszłym roku ...no chyba że Lotto pomoże Moj maz co kumulacje ma na to nadzieje No...chyba jak każdy, kto gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... to chyba Moniś Możliwe , Monka grafitowa jest bardzo ładna a jaką chcecie -jakiej firmy? I jakie będziesz mieć okna? Jeszcze nie wiem jakiej firmy, wszystko bedzie zależało od ofert jakie będą w tym czasie.Okna planujemy w jakiś ciepłych brązach, podobną podbitkę do Twojej no i z tego co pisałaś to elewacja też w podobnych tonacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam. Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jeszcze żyję. Ale co to za życie Podobno wódy się nie przepije, a roboty nie przerobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... to chyba Moniś Możliwe , Monka grafitowa jest bardzo ładna a jaką chcecie -jakiej firmy? I jakie będziesz mieć okna? Jeszcze nie wiem jakiej firmy, wszystko bedzie zależało od ofert jakie będą w tym czasie.Okna planujemy w jakiś ciepłych brązach, podobną podbitkę do Twojej no i z tego co pisałaś to elewacja też w podobnych tonacjach Też się zastanawiałam kiedyś nad grafitową, tylko byłam jakoś mało odważna Ale drugi dom... (grafitowa dachówka, okna brązowe a domek cały z klinkieru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja sie na dzis zegnam!!! Dobranoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam. Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jeszcze żyję. Ale co to za życie Podobno wódy się nie przepije, a roboty nie przerobi Witaj Janusz rzeczywiscie dawno Ciebie nie było Nie narzekaj, zawsze może być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam. Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jeszcze żyję. Ale co to za życie Podobno wódy się nie przepije, a roboty nie przerobi Witamy jeszcze żyjącego Janussza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja sie na dzis zegnam!!! Dobranoc!!! Dobranoc Moniś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Monka a wybralas juz dachowke??? No właśnie dziewczyny jakie macie dachówki, bo z tego co pamiętam Monka zastanawiała się nad ruppem... to chyba Moniś Możliwe , Monka grafitowa jest bardzo ładna a jaką chcecie -jakiej firmy? I jakie będziesz mieć okna? Jeszcze nie wiem jakiej firmy, wszystko bedzie zależało od ofert jakie będą w tym czasie.Okna planujemy w jakiś ciepłych brązach, podobną podbitkę do Twojej no i z tego co pisałaś to elewacja też w podobnych tonacjach Też się zastanawiałam kiedyś nad grafitową, tylko byłam jakoś mało odważna Ale drugi dom... (grafitowa dachówka, okna brązowe a domek cały z klinkieru) kurcze nie wiedzialam żem odważna a tak na serio to lubię takie dachy no i w najbliższym sąsiedztwie same grafity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja Ci dam jeszcze żyjącego To do Jooli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Domy w stylu.Tercja 3.Proszę o krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 http://www.domywstylu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja Ci dam jeszcze żyjącego To do Jooli. No przeca sam Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jeszcze żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts