Aga J.G 17.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Joasiu ogromne gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Czesc Stukacze i Stukaczki Cześć Moniś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz ja nim kręcę, ale ja mam być szczera , to różnicy w jakości nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Czesc Stukacze i Stukaczki Witaj Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cześć Moniś u Ciebie to dopiero praca wre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Podziękuję w środę! A imprezka będzie jak się nauczę wstawiać obrazki, bo jeszcze nie bawiłam się w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz ja nim kręcę, ale ja mam być szczera , to różnicy w jakości nie widzę Bo własnie jak pokręcisz to wtedy w menuu trzeba zmienić ustawienia, bynajmniej ja tak zrozumiałam instrukcję i rady Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cześć Moniś u Ciebie to dopiero praca wre!!!! też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć dzięki Joasiu , temat łazienki chyba zamkniemy w tym tygodniu i biorę się za kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cześć Moniś u Ciebie to dopiero praca wre!!!! Czesc Sonika!!!!! Od jutra tynkujemy.... wiec teraz beda duze zmiany A jak Twoj kominek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć dzięki Joasiu , temat łazienki chyba zamkniemy w tym tygodniu i biorę się za kuchnię to super! Może tu Ci pójdzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Podziękuję w środę! A imprezka będzie jak się nauczę wstawiać obrazki, bo jeszcze nie bawiłam się w to Joasiu pomozemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz ja nim kręcę, ale ja mam być szczera , to różnicy w jakości nie widzę Bo własnie jak pokręcisz to wtedy w menuu trzeba zmienić ustawienia, bynajmniej ja tak zrozumiałam instrukcję i rady Prezesa to za skomplikowane jak dla mnie. Jak to rozpracujesz, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Podziękuję w środę! A imprezka będzie jak się nauczę wstawiać obrazki, bo jeszcze nie bawiłam się w to Joasiu pomozemy!!!! To fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Czesc Aga!!! No ja wlasnie podgladam sobie Twoja budowe...... tez macie spore tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cześć Moniś u Ciebie to dopiero praca wre!!!! Czesc Sonika!!!!! Od jutra tynkujemy.... wiec teraz beda duze zmiany A jak Twoj kominek??? tempo zawrotne!!! a kiedy się wprowadzacie? kominek - w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts