Joanna i Janusz 17.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Chciałabym już też być na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Monka Ty to masz tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Chciałabym już też być na tym etapie Albo jeszcze lepiej np. jak Sonika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Chciałabym już też być na tym etapie będziesz, będziesz - szybciej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w środę idziemy do notariusza i działka będzie nasza a my będziemy mieli mniej kasy Czyli srodowy wieczor sponsoruje literka J GRATULACJE!!!!!!! Cześć Moniś u Ciebie to dopiero praca wre!!!! Czesc Sonika!!!!! Od jutra tynkujemy.... wiec teraz beda duze zmiany A jak Twoj kominek??? tempo zawrotne!!! a kiedy się wprowadzacie? kominek - w piątek Ale masz fajosko!!!!! Ja juz sie swojego doczekac nie moge...... A plan mam caly czas na grudzien...... zobaczymy o ile zycie plan zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz ja nim kręcę, ale ja mam być szczera , to różnicy w jakości nie widzę Bo własnie jak pokręcisz to wtedy w menuu trzeba zmienić ustawienia, bynajmniej ja tak zrozumiałam instrukcję i rady Prezesa to za skomplikowane jak dla mnie. Jak to rozpracujesz, to daj znać Smiejemy się z męzem że kupimy pokrowiec na aparat taki żeby instrukcja obsługi się zmieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Monka Ty to masz tempo to nie Monka tylko Moniś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Monka Ty to masz tempo to nie Monka tylko Moniś!!! No to sie usmialam, musze to Monce powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga, a co Ty np. ustawiasz? Przestawiam rozdzielczośc ISo próbuję robić zbliżenia panoramy i takie tam bzdury Siedziemy z instrukcją w ręku i się bawimy ja robię zbliżenia i oddalenia, ale niczego nigdy nie ustawiam w menu, a może powinnam A na jaki tryb masz ustawione to pokretło u góry, cały czas tak samo czy nim kręcisz ja nim kręcę, ale ja mam być szczera , to różnicy w jakości nie widzę Bo własnie jak pokręcisz to wtedy w menuu trzeba zmienić ustawienia, bynajmniej ja tak zrozumiałam instrukcję i rady Prezesa to za skomplikowane jak dla mnie. Jak to rozpracujesz, to daj znać Smiejemy się z męzem że kupimy pokrowiec na aparat taki żeby instrukcja obsługi się zmieściła dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ale Wam dziewczyny domki rosną (Aga) i pięknieją (Sonika), aż miło patrzeć Dzięki jutro plan strop Chciałabym już też być na tym etapie będziesz, będziesz - szybciej niż myślisz mam nadzieję. Choć już teraz czas tak szybko leci. Boję się,że jak ruszy budowa, to nie nadążę za wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Moniś pzry Waszym tempie to grudzień jest realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy jesteście bardzo dzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Moniś pzry Waszym tempie to grudzień jest realny Aga mam ogromna nadzieje, ze nam sie uda...... ale jeszcze mnostwo pracy przed nami, a moj szanowny malzonek wlasnie zapowiedzial mi kolejny wyjazd - OSIWIEJE przez Niego[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy jesteście bardzo dzielni Kochana a jacy bylismy umazani..... nawet pies sie umazal i ma pysk jak dalmatynczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Moniś pzry Waszym tempie to grudzień jest realny Aga mam ogromna nadzieje, ze nam sie uda...... ale jeszcze mnostwo pracy przed nami, a moj szanowny malzonek wlasnie zapowiedzial mi kolejny wyjazd - OSIWIEJE przez Niego[/b] kupisz sobie farbę, byle nie czarna młotkową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy fajna nazwa Dla mnie niczym sie od czarnego nie rozni, ale skoro to mlotkowy - niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A my dzisiaj wszytkie slupki ogrodzenia zabazpieczylismy przed rdza i pomalowalismy na kolor: i tu UWAGA - czarny mlotkowy jesteście bardzo dzielni Kochana a jacy bylismy umazani..... nawet pies sie umazal i ma pysk jak dalmatynczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts