kasztanka 18.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witajcie poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 i nawet jestem w dobrym nastroju no to ekstra a czy jest jakiś szczególny powód w piątek montują na kamień na kominek, łazienka się kończy i mam wstępny projekt kuchni WOW a mówiłaś że nic sie u Ciebie nie dzieje coś drgnęło Sonika, ekstra. A jaką kuchnię będziesz miała-uchyl rąbka tajemnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 o kurcze to juz 600 stron! ale idziecie jak burza .... czy ja to wszystko zdaze przeczytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ciekawa jestem jak zaplanowałaś kuchnię. Możesz pokazać czy nie masz jak? mam jak - muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witajcie poniedzialkowo! cześć Kasztanko jak tam nasz ulubieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć stukacze! MARKUS GRATULACJE! Za 600 stronkę medal od Prezesa się należy Cześć Joola, a jak tam Twoja kuchnia? Gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 o kurcze to juz 600 stron! ale idziecie jak burza .... czy ja to wszystko zdaze przeczytac? Cześć Kasztanko co słychać? spokój na budowie? nic nie ginie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć stukacze! MARKUS GRATULACJE! Za 600 stronkę medal od Prezesa się należy Cześć Joola, a jak tam Twoja kuchnia? Gotowa? Gotowa...czeka na montaż...a nie mogę jej zamontować, bo nie mam gotowych ścian...dopiero za trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.07.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 MIŁEGO DNIA!!!! i TYGODNIA PRZY OKAZJI PONIEDZIALKU http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/2308_1024.ts1121419076000.jpg http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/2318_1024.ts1121419148000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć stukacze! MARKUS GRATULACJE! Za 600 stronkę medal od Prezesa się należy Cześć Joola, a jak tam Twoja kuchnia? Gotowa? Gotowa...czeka na montaż...a nie mogę jej zamontować, bo nie mam gotowych ścian...dopiero za trzy tygodnie a jaką masz ? jaki kolor i wogóle - nowoczesną? napisz proszę cos więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kasztanko, ale ten Wasz Piotruś jest sliczny A oczyska ma OGROMNE - słodki chłopak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 o kurcze to juz 600 stron! ale idziecie jak burza .... czy ja to wszystko zdaze przeczytac? Cześć Kasztanko co słychać? spokój na budowie? nic nie ginie? na budowie na razie spokoj ...... gorka humusu spod fundamentow rozplantowana! [3dni mordegi!] taras zaszalowany i przygotowany do zalania betonem a poza tym nic .... a okna zamowione scianki dzialowe robia sie dach caly czas tylko olacony czeka na zbawienie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć stukacze! MARKUS GRATULACJE! Za 600 stronkę medal od Prezesa się należy Cześć Joola, a jak tam Twoja kuchnia? Gotowa? Gotowa...czeka na montaż...a nie mogę jej zamontować, bo nie mam gotowych ścian...dopiero za trzy tygodnie a jaką masz ? jaki kolor i wogóle - nowoczesną? napisz proszę cos więcej Olcha barwiona na orzech, raczej nowoczesna ale bez przesady. Kształt frontów możesz podejrzeć u Markusa (robi nam ten sam stolarz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kasztanko, ale ten Wasz Piotruś jest sliczny A oczyska ma OGROMNE - słodki chłopak!!!! wiem jak na niego patrze to az sie boje .... bo mam ochote go zjesc schrupac polkanc udusic z milosci i obcalowac do nieprzytomnosci oczyska po tatusiu NA SZCZESCIE ja mam swinskie (czyt. male) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć stukacze! MARKUS GRATULACJE! Za 600 stronkę medal od Prezesa się należy Cześć Joola, a jak tam Twoja kuchnia? Gotowa? Gotowa...czeka na montaż...a nie mogę jej zamontować, bo nie mam gotowych ścian...dopiero za trzy tygodnie a jaką masz ? jaki kolor i wogóle - nowoczesną? napisz proszę cos więcej Olcha barwiona na orzech, raczej nowoczesna ale bez przesady. Kształt frontów możesz podejrzeć u Markusa (robi nam ten sam stolarz ) popatrzę, ale w domu, bo tu mam monitor do d..y i wszystko jest fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika, a Twoja kuchnia jaka będzie? I daj jakiś rzucik jak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kasztanko, ale ten Wasz Piotruś jest sliczny A oczyska ma OGROMNE - słodki chłopak!!!! wiem jak na niego patrze to az sie boje .... bo mam ochote go zjesc schrupac polkanc udusic z milosci i obcalowac do nieprzytomnosci oczyska po tatusiu NA SZCZESCIE ja mam swinskie (czyt. male) z tym chrupaniem i całowaniem wcale Ci sie nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika, a Twoja kuchnia jaka będzie? I daj jakiś rzucik jak masz. idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 JOOLA - dzięki KASZTANKA - dziecia jest przecudna. Nawet we mnie obudziły się instynkty macierzyńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika łazienke masz krolewska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts