mirek_gdynia 18.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika - a ile jest miejsca z lewej strony lodówki w wersji I. Czy tam nie wejdzie słupek ??? W wersji II słupek jest zaje.... Chyba troche przytłacza swoją wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika - a ile jest miejsca z lewej strony lodówki w wersji I. Czy tam nie wejdzie słupek ??? W wersji II słupek jest zaje.... Chyba troche przytłacza swoją wielkością Markus-wyrażaj się Sonika, dla mnie w drugiej wersji słupek jest ok.(sama będę miała jedną ścianę tak zabudowaną), nie widzi mi się tylko lodówka na ścianie z oknem. Powiem tak: jeśli lodówkę da radę wcisnąć obok piekarnika, to werja dwa będzie ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Markus-wyrażaj się Sonika, dla mnie w drugiej wersji słupek jest ok.(sama będę miała jedną ścianę tak zabudowaną), nie widzi mi się tylko lodówka na ścianie z oknem. Powiem tak: jeśli lodówkę da radę wcisnąć obok piekarnika, to werja dwa będzie ekstra! Sorry. Ale i tak w sprawie kuchni obstaje przy swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cała ściana ma 4-y metry, a ta pod oknem 3-y i ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sonika - a ile jest miejsca z lewej strony lodówki w wersji I. Czy tam nie wejdzie słupek ??? W wersji II słupek jest zaje.... Chyba troche przytłacza swoją wielkością on jest taki za...., bo ja mam dużo rzeczy, a poza tym gdzie chowacie szczotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cała ściana ma 4-y metry, a ta pod oknem 3-y i ciut To myślę, że spokojnie zmieścisz na tej ścianie i lodówkę i piekarnik. Lodówka+piekarnik+szafka+okap+szafka to jest:60+60+90+90+90=390 Ja szczotkę czy mopa będę chować w kotłowni, małą zmiotkę pod szafką ze zlewem a poza tym będę mieć szufelkę od CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Na angielski z szefem ? jak to angielski z szefem Ano tak szef sie dokształca metoda kolana, czyli Callana, na wakacje grupa zmalała do 2 osób, więc zabiera mnie ze sobą by nie byc ciągle odpytywanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Markus-wyrażaj się Sonika, dla mnie w drugiej wersji słupek jest ok.(sama będę miała jedną ścianę tak zabudowaną), nie widzi mi się tylko lodówka na ścianie z oknem. Powiem tak: jeśli lodówkę da radę wcisnąć obok piekarnika, to werja dwa będzie ekstra! Sorry. Ale i tak w sprawie kuchni obstaje przy swoim. Sonika - a ile jest miejsca z lewej strony lodówki w wersji I. Czy tam nie wejdzie słupek ??? W wersji II słupek jest zaje.... Chyba troche przytłacza swoją wielkością No przeca też mówię o tym samym żeby piekarnik wcisnąć w słupek obok lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Na angielski z szefem ? jak to angielski z szefem Ano tak szef sie dokształca metoda kolana, czyli Callana, na wakacje grupa zmalała do 2 osób, więc zabiera mnie ze sobą by nie byc ciągle odpytywanym No to Ty musisz być zawsze obkuta. Szefowi wypada nie wiedzieć, ale Tobie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cała ściana ma 4-y metry, a ta pod oknem 3-y i ciut To myślę, że spokojnie zmieścisz na tej ścianie i lodówkę i piekarnik. Lodówka+piekarnik+szafka+okap+szafka to jest:60+60+90+90+90=390 Ja szczotkę czy mopa będę chować w kotłowni, małą zmiotkę pod szafką ze zlewem a poza tym będę mieć szufelkę od CO z tymi wymiarami, to nie dokładnie tak, bo te ostatnie 90cm, to już jest ten blat pod oknem ale w sumie macie rację - I-a wersja jest bardziej przejrzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Markus gratuluję celności Kasztanka Piotruś jak zawsze rozbrajający Sonika Twoja kuchnia jest powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Markus gratuluję celności To raczej zasługa tego, że wszyscy przy poniedziałku jakoś czujność stracili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cała ściana ma 4-y metry, a ta pod oknem 3-y i ciut To myślę, że spokojnie zmieścisz na tej ścianie i lodówkę i piekarnik. Lodówka+piekarnik+szafka+okap+szafka to jest:60+60+90+90+90=390 Ja szczotkę czy mopa będę chować w kotłowni, małą zmiotkę pod szafką ze zlewem a poza tym będę mieć szufelkę od CO z tymi wymiarami, to nie dokładnie tak, bo te ostatnie 90cm, to już jest ten blat pod oknem ale w sumie macie rację - I-a wersja jest bardziej przejrzysta Czyli: 90 szafka narożnikowa +nawet płyta 90+ np.90 szafka z szufladami+60 lodówka+60piekarnik to dalej daje 390. Moim zdaniem zmieści się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam Ja stawiam na kuchnie nr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kasztanka Piotruś słodziutki i rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Za kartę nie zapłaciłam, zamawiałam przesyłkę za pobraniem Aparacik Olympus C- 765. To ile to mln pixeli? 7mln? A jaką kartę zamówiłaś? 512? I jak idzie robienie zdjęć? Marzyciel Dlaczego marzyciel? Ja mam canona 4mln + karta 512mb. Jest super. Na prawdę zdjęcia 4mln i bez kompresji (fakt zajmują ok.2mb) są super... A jak idzie Tobie fotografowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff Witaj Kze Jak tam zdałeś wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze, Whisper - 56 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 44 5. Kasztanka - 40 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 30 8. Joanna i Janusz - 28 9. Teska, badi - 27 11.SławekD-żonka - 26 12. Jezier - 24 13. Monka, Majka - 19 15. Aga J.G. - 18 16. Agniesia, Andrzejka, Olkalybowa - 14 19. Joola - 11 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 7 23.Verunia-4 24. Ania-3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Markus_Gdynia - 2 26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku Formalnościom stało sie za dość. Idę dalej szukać dziury w całym w Sonikowej kuchni. Widzę, że tylko troszkę zajałem się nauką i już przestałem być samodzielnym liderem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Za kartę nie zapłaciłam, zamawiałam przesyłkę za pobraniem Aparacik Olympus C- 765. To ile to mln pixeli? 7mln? A jaką kartę zamówiłaś? 512? I jak idzie robienie zdjęć? Marzyciel Dlaczego marzyciel? Ja mam canona 4mln + karta 512mb. Jest super. Na prawdę zdjęcia 4mln i bez kompresji (fakt zajmują ok.2mb) są super... A jak idzie Tobie fotografowanie? Mój Olympus ma też 4mln, kartę mam 256 Mb a zdjęcia coraz lepsze jak narazie większośc to zabawa i budowa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts