Aga J.G 18.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze, Whisper - 56 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 44 5. Kasztanka - 40 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 30 8. Joanna i Janusz - 28 9. Teska, badi - 27 11.SławekD-żonka - 26 12. Jezier - 24 13. Monka, Majka - 19 15. Aga J.G. - 18 16. Agniesia, Andrzejka, Olkalybowa - 14 19. Joola - 11 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 7 23.Verunia-4 24. Ania-3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Markus_Gdynia - 2 26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku Formalnościom stało sie za dość. Idę dalej szukać dziury w całym w Sonikowej kuchni. Widzę, że tylko troszkę zajałem się nauką i już przestałem być samodzielnym liderem... Prezes walczył dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff Witaj Kze Jak tam zdałeś wszystko Dzięki. Udało się całkiem przyzwoicie: dwie 5 i trzy 4+.... Tylko proszę nie mówić że jestem kujon, bo chciałbym kiedyś mieć na dyplomie 5-tkę. A zawsze miałem cztery.. A studia MBA to chyba będą moje ostatnie studia w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff No to jeszcze skan Indeksu i .................... http://fool.exler.ru/sm/999.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff Witaj Kze Jak tam zdałeś wszystko Dzięki. Udało się całkiem przyzwoicie: dwie 5 i trzy 4+.... Tylko proszę nie mówić że jestem kujon, bo chciałbym kiedyś mieć na dyplomie 5-tkę. A zawsze miałem cztery.. A studia MBA to chyba będą moje ostatnie studia w życiu... no, no, no...kze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 narazie większośc [..] to budowa oczywiście A co innego mógłby fotografować członek naszej wirtualnej społeczności murotora... Na prawdę 4mln to jest taka ilość, która daje bardzo dobre efekty i nie należy (tak sądzę) ulegać presji marketingowców... A jak idzie zabawa z tym aparatem? Podoba się ergonomia obsługi? Nie jest za ciężki? A dobrze trzyma się w ręku? A coś dałaś do wywołania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff Witaj Kze Jak tam zdałeś wszystko Dzięki. Udało się całkiem przyzwoicie: dwie 5 i trzy 4+.... Tylko proszę nie mówić że jestem kujon, bo chciałbym kiedyś mieć na dyplomie 5-tkę. A zawsze miałem cztery.. A studia MBA to chyba będą moje ostatnie studia w życiu... no, no, no...kze gratulacje Dzieki. Na prawdę starałem się, przed prawie każdym egzaminem 2 dni wolnego brałem (głownie by wyspać się.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 W sumie musze przyznac, że od 500tnej strony troszkę wypadłem z kursu... A teraz cięzko jest nadrobić zaległości.. Pewnie wszystkim teraz budowy rosną na potegę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze to GRATULKI Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Cześć. pewnie, że humory dopisują! W końcu wakacje są... mozna budować... albo gdzieś wyjechać... A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze do wywołania jeszcze nic nie dawałam, muszę się podszkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze to GRATULKI Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej Dzięki. A co w jakości Ci się nie podoba? Moze na początek warto kożystać z opcji auto i ręcznie ustawiać tylko niezbedne opcje. Myślę, że masz jakieś porównanie. Bo przecież chyba używałaś jakiegoś apartu na kliszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Ja tez nie nadążam, tylko rzucam okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Witaj Majka Humor w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff No to jeszcze skan Indeksu i .................... http://fool.exler.ru/sm/999.gif Si i gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze to GRATULKI Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej Dzięki. A co w jakości Ci się nie podoba? Moze na początek warto kożystać z opcji auto i ręcznie ustawiać tylko niezbedne opcje. Myślę, że masz jakieś porównanie. Bo przecież chyba używałaś jakiegoś apartu na kliszę... Poprostu zdjęcia są jeszcze czasami poruszone Opcja auto mało mnie bawi Ja kupiłam sobie zabawkę i się bawię. A na kliszę oczywiście aparaty miałam nawet jeden jeszcze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze to GRATULKI Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej Dzięki. A co w jakości Ci się nie podoba? Moze na początek warto kożystać z opcji auto i ręcznie ustawiać tylko niezbedne opcje. Myślę, że masz jakieś porównanie. Bo przecież chyba używałaś jakiegoś apartu na kliszę... Poprostu zdjęcia są jeszcze czasami poruszone Opcja auto mało mnie bawi Ja kupiłam sobie zabawkę i się bawię. A na kliszę oczywiście aparaty miałam nawet jeden jeszcze działa To dajesz za duży czas naświetlania albo muszisz łokcie trzymać bardziej przy ciele... Ewentualnie pozostaje statywik... Musze przyznać, że wiekszość zdjęć robię przy opcjach ustawionych na auto.. ewentualnie 2-3 parametry zmienię. Generalnie zwykle jest mało czasu na ustawianie tych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich! Juz po sesji... uff No to jeszcze skan Indeksu i .................... http://fool.exler.ru/sm/999.gif Si i gratulki Dzieki, dzięki... W sumie najbardziej jestem dumny z 5 z Negocjacji. To jest bardzo przydatna wiedza.. W szczególnosci w kontekście budowy domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Cześć. pewnie, że humory dopisują! W końcu wakacje są... mozna budować... albo gdzieś wyjechać... A co u Ciebie? adziekuję, wszystko OK. w domu - podbitka się robi. w pracy - wszyscy chcą gdzies wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie. ale szybko piszecie, nie nadążam ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja Cześć. pewnie, że humory dopisują! W końcu wakacje są... mozna budować... albo gdzieś wyjechać... A co u Ciebie? adziekuję, wszystko OK. w domu - podbitka się robi. w pracy - wszyscy chcą gdzies wyjechać W pracy widzę, że trw walka o deficytowy zasób zwany urlopem... Na budowie nie ma problemów? Idzie wszystko w dobrym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts