Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

AKTUALNY RANKING

1. Kze, Whisper - 56

3. Fizyk - 49

4. Sonika - 44

5. Kasztanka - 40

6. Maksiu - 37

7. Moniś - 30

8. Joanna i Janusz - 28

9. Teska, badi - 27

11.SławekD-żonka - 26

12. Jezier - 24

13. Monka, Majka - 19

15. Aga J.G. - 18

16. Agniesia, Andrzejka, Olkalybowa - 14

19. Joola - 11

20. Jane, Wojty - 8

22. Funia - 7

23.Verunia-4

24. Ania-3

25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Markus_Gdynia - 2

26. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale jakże znaczącym punkciku

Formalnościom stało sie za dość. Idę dalej szukać dziury w całym w Sonikowej kuchni.

Widzę, że tylko troszkę zajałem się nauką i już przestałem być samodzielnym liderem... :lol:

Prezes walczył dzielnie :)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich!

Juz po sesji... uff 8)

Witaj Kze :)

Jak tam zdałeś wszystko 8)

Dzięki. Udało się całkiem przyzwoicie: dwie 5 i trzy 4+....

Tylko proszę nie mówić że jestem kujon, bo chciałbym kiedyś mieć na dyplomie 5-tkę. :oops: A zawsze miałem cztery.. A studia MBA to chyba będą moje ostatnie studia w życiu...

Witam wszystkich!

Juz po sesji... uff 8)

Tylko proszę nie mówić że jestem kujon, bo chciałbym kiedyś mieć na dyplomie 5-tkę. :oops: A zawsze miałem cztery.. A studia MBA to chyba będą moje ostatnie studia w życiu...

no, no, no...kze gratulacje :lol:

narazie większośc [..] to budowa oczywiście :)

A co innego mógłby fotografować członek naszej wirtualnej społeczności murotora... :wink:

Na prawdę 4mln to jest taka ilość, która daje bardzo dobre efekty i nie należy (tak sądzę) ulegać presji marketingowców... :lol:

A jak idzie zabawa z tym aparatem? Podoba się ergonomia obsługi? Nie jest za ciężki? A dobrze trzyma się w ręku? A coś dałaś do wywołania?

Witam wszystkich!

Juz po sesji... uff 8)

no, no, no...kze gratulacje :lol:

Dzieki. Na prawdę starałem się, przed prawie każdym egzaminem 2 dni wolnego brałem (głownie by wyspać się.. :wink:)

Kze to GRATULKI :lol: :lol: :lol:

Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona :)

Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej :)

Co do aparatu to jak dla mnie bardzo wygodny ( ale nie mam żadnego porównania ) Jesli chodzi o ergonomię też wydaje mi się że jest dobrze bynajmniej ja jestem zadowolona :)

Zabawę mamy przednią, co prawda jakoś zdjęc jeszcze mnie nie zachwyca ale widze że jest coraz lepiej :)

Dzięki.

A co w jakości Ci się nie podoba? Moze na początek warto kożystać z opcji auto i ręcznie ustawiać tylko niezbedne opcje.

Myślę, że masz jakieś porównanie. Bo przecież chyba używałaś jakiegoś apartu na kliszę... :wink:

Dzięki.

A co w jakości Ci się nie podoba? Moze na początek warto kożystać z opcji auto i ręcznie ustawiać tylko niezbedne opcje.

Myślę, że masz jakieś porównanie. Bo przecież chyba używałaś jakiegoś apartu na kliszę... :wink:

Poprostu zdjęcia są jeszcze czasami poruszone :)

Opcja auto mało mnie bawi :wink: :) Ja kupiłam sobie zabawkę i się bawię. :)

A na kliszę oczywiście aparaty miałam nawet jeden jeszcze

działa :wink: :)

Dzięki.

Poprostu zdjęcia są jeszcze czasami poruszone :)

Opcja auto mało mnie bawi :wink: :) Ja kupiłam sobie zabawkę i się bawię. :)

A na kliszę oczywiście aparaty miałam nawet jeden jeszcze

działa :wink: :)

To dajesz za duży czas naświetlania albo muszisz łokcie trzymać bardziej przy ciele... Ewentualnie pozostaje statywik...

Musze przyznać, że wiekszość zdjęć robię przy opcjach ustawionych na auto.. ewentualnie 2-3 parametry zmienię. Generalnie zwykle jest mało czasu na ustawianie tych rzeczy... :roll:

Witam wszystkich!

Juz po sesji... uff 8)

No to jeszcze skan Indeksu i .................... http://fool.exler.ru/sm/999.gif

Si i gratulki :p :p :p

Dzieki, dzięki... W sumie najbardziej jestem dumny z 5 z Negocjacji. To jest bardzo przydatna wiedza.. W szczególnosci w kontekście budowy domu... :wink: :lol:

witajcie.

ale szybko piszecie, nie nadążam :-?

ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja :wink:

Cześć.

pewnie, że humory dopisują! W końcu wakacje są... mozna budować... albo gdzieś wyjechać... 8)

A co u Ciebie?

adziekuję, wszystko OK.

w domu - podbitka się robi.

w pracy - wszyscy chcą gdzies wyjechać

witajcie.

ale szybko piszecie, nie nadążam :-?

ale pewnie wszystko u Was OK, bo humory dopisuja :wink:

Cześć.

pewnie, że humory dopisują! W końcu wakacje są... mozna budować... albo gdzieś wyjechać... 8)

A co u Ciebie?

adziekuję, wszystko OK.

w domu - podbitka się robi.

w pracy - wszyscy chcą gdzies wyjechać

W pracy widzę, że trw walka o deficytowy zasób zwany urlopem... :lol:

Na budowie nie ma problemów? Idzie wszystko w dobrym kierunku?