monka 19.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Cześć Funiu Funia w lekkim szoku, bo jej synek okazał się być Hanią. i przynajmniej nie mamy problemu z wyborem imienia. Funiu a to niespodzianka mam nadzieję że to wersja ostateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Funia ale wczorajsze doły to chyba nie z tego powodu Nieee, nawet sie nie chce pisać. Ale mam nadzieję, ze wszytsko sie ułoży Funia to trzymam kciukasy żeby się ułożyło ja też i ja też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Wiecie co, własnie uswiadomiłem sobie (a wszystko przez sesję ), że jestem na forum 1rok i 1 tydzień... A tak chciałem jakoś bardziej chucznie obejść mój pierwszy roczek... Jak ten czas szybko płynie... Tyle czasu upłyneło od momentu w którym zdecydowałem się, że wybuduję dom zamiast kupowac mieszkanie... W ciągu roku udało mi się kupić działkę i zgromadzić papiery na PnB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 jeny jaka ulewa u mnie nic nie widać przez okno tylko ścianę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 jeny jaka ulewa u mnie nic nie widać przez okno tylko ścianę wody U mnie też ściana wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Moniś Czesc Funiu GRATULUJE HANUSI!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Funia ale wczorajsze doły to chyba nie z tego powodu Nieee, nawet sie nie chce pisać. Ale mam nadzieję, ze wszytsko sie ułoży Funia to trzymam kciukasy żeby się ułożyło ja też i ja też trzymam JA TEZ TRZYMAM!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Moniś Czesc Funiu GRATULUJE HANUSI!!!!!!!!!!!!!! Ja tam na usg wolałem nie pytać się o płeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 jeny jaka ulewa u mnie nic nie widać przez okno tylko ścianę wody U mnie też ściana wody... A u mnie nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Co do zakupów budowlanych, to zależy co chcesz qpić... Na pewno kinkiety (chyba ze 100) a co jeszcze to zobaczymy Funia, teraz mam szpila - myślisz o takich lampach na ścianę (bo ta liczba jest powalająca ) No tak, ale z moją wrodzona skłonnością do przesady to 100 oznacza, ze 20 może 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Co do zakupów budowlanych, to zależy co chcesz qpić... Na pewno kinkiety (chyba ze 100) a co jeszcze to zobaczymy Funia, teraz mam szpila - myślisz o takich lampach na ścianę (bo ta liczba jest powalająca ) No tak, ale z moją wrodzona skłonnością do przesady to 100 oznacza, ze 20 może 25 To i tak dużo, z takim hurtem to jedynie może u producenta dostaniesz, bo na sklepie na pewno tyle nie mają, a ze sprowadzeniem może być różnie. W każdym razie możesz uderzać standardowo do Praktikera, Leroy nie wiem czy w Castoramie też mają... Chyba nic nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Moniś Czesc Funiu GRATULUJE HANUSI!!!!!!!!!!!!!! Ja tam na usg wolałem nie pytać się o płeć... A my się pytaliśmy, a młoda pokazać nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Przepraszam, ze mnie nie bylo, ale mialem maly problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A jaki? My tu umiemy pocieszać jak nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Moniś Czesc Funiu GRATULUJE HANUSI!!!!!!!!!!!!!! Ja tam na usg wolałem nie pytać się o płeć... A my się pytaliśmy, a młoda pokazać nie chciała Nasza pokazała wszytsko jak w kinie. Za to buzi w 3D nie dała obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witaj Moniś Czesc Funiu GRATULUJE HANUSI!!!!!!!!!!!!!! Ja tam na usg wolałem nie pytać się o płeć... A my się pytaliśmy, a młoda pokazać nie chciała Nasza pokazała wszytsko jak w kinie. Za to buzi w 3D nie dała obejrzeć. A u mnie buzię i rączkę pokazało dziecko, a innych elementów ciała nie... Dlatego nie znam płci.. Choć wcale nie jestem ciekaw co będzie.. jak się urodzi to się dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A znacie przepis na synka, bo sie przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Wiecie co, corka mojej siostry, oblała dzisiaj egzamin na studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Wiecie co, corka mojej siostry, oblała dzisiaj egzamin na studia Buuuu.... A z czego oblała? A może zdała tylko nie została przyjeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zdawała na Chemie, jest na liscie rezerwowych, ale na szarym koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts