Gość 19.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Moj to juz stary kon:), dziewczyny i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Januszzz, a cos studiują, jakie kierunki? Lingwistyka stosowana młodsza (angielski+francuski). A starsza jest już ponad dwa lata po. Prawo administracyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A prezes dzieci ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie musicie się martwić nocnym życiem swoich dzieci - albo są to zmartwienia innego formatu Mój maluch ma niecały rok i w nocy co chwilę jest mu potrzebna mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ale masz wykształcone dzieci, moj to ma w głowie jakieś zwariowane kieunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Prezes. Rozumuem z Twojego dziennika że jutro jedziesz ch.... nawrzucać do Zakładu Energetycznego ??? Napiszę do nich pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie musicie się martwić nocnym życiem swoich dzieci - albo są to zmartwienia innego formatu Mój maluch ma niecały rok i w nocy co chwilę jest mu potrzebna mama Jak to było dawno:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie musicie się martwić nocnym życiem swoich dzieci - albo są to zmartwienia innego formatu Mój maluch ma niecały rok i w nocy co chwilę jest mu potrzebna mama Ja mam już rocznego wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Hej, a co z pomocą? Ja wiem, z emoje pytanie pewnie naiwne dla takich starych wyjadaczy budowlanych, ale, pomóżcie zieloniutkiej limonce...plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Przerwa. Idę zrobić coś jeść. Sam od trzech dni jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Hej, a co z pomocą? Ja wiem, z emoje pytanie pewnie naiwne dla takich starych wyjadaczy budowlanych, ale, pomóżcie zieloniutkiej limonce...plissss A konkretnie w czym? Ale przerwę teraz robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Właśnie w czym:) A mi zona ryzyk na mleku przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Hej, a co z pomocą? Ja wiem, z emoje pytanie pewnie naiwne dla takich starych wyjadaczy budowlanych, ale, pomóżcie zieloniutkiej limonce...plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Januszzz, a cos studiują, jakie kierunki? Lingwistyka stosowana młodsza (angielski+francuski). A starsza jest już ponad dwa lata po. Prawo administracyjne. no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pytanie jest tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=51321 oki, rozumiem, że przerwa, czasem trzeba jeść, pić i spojrzeć poza monitor A dzieci zdolne bestyjki Mam nadzieję, ze moje dziecię też będzie miało pęd do wiedzy. Na razie ma pęd do brojenia i jest w tym swietny A moi rodzice też mają rocznego wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pytanie jest tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=51321 oki, rozumiem, że przerwa, czasem trzeba jeść, pić i spojrzeć poza monitor To jest ciężki temat i chyba rzadko kto z nas coś takiego przerabiał, dlatego trudno jest z odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ale postepowanie jak w tradycyjnym pozwoleniu na budowę - tak mi się wydaje.... Tylko, że nic niegdy nie budowałam i dlatego nie wiem gdzie sie ruszyć - a chciałabym w ramach obcinania kosztów sprawy formale w urzędach załatwiać sama (no przy pomocy męża ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ale postepowanie jak w tradycyjnym pozwoleniu na budowę - tak mi się wydaje.... Tylko, że nic niegdy nie budowałam i dlatego nie wiem gdzie sie ruszyć - a chciałabym w ramach obcinania kosztów sprawy formale w urzędach załatwiać sama (no przy pomocy męża ) Najlepiej zasięgnij języka w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koo 19.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Najlepiej zasięgnij języka w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego Konstruktywna uwaga - jutro się tam udam - wielkie dzięki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Najlepiej zasięgnij języka w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego Konstruktywna uwaga - jutro się tam udam - wielkie dzięki )) A gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts