badi 21.07.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dziekuje za gratulacje!!! I jesli mnie nie rozlaczy, to napisze streszczenie...... Poczekaj do następnej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dzieńdoberek Państwu! Melduję, że u nas paskudna, deszczowa pogoda...brrr. Badi, nie mogłaś rodzinki wysłać do Sopotu tydzień temu, jak była piękna, słoneczna pogoda....a teraz, to im tylko mleczny pozostaje Wtedy z rodzinką byłam na Helu i strzaskałam się na mahoń !!! No i na zdrowie. Na Helu powiadasz...a na deseczce pływaliście czy tylko się trzaskaliście leżąc plackiem na plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Streszczenie: Stronke zaczela Joasia.... wieczorkiem wpadla jeszcze Joola z Prezesem, byly kwaiaty dla Ewus....... od rana Badi z Damianem rozmawiali o podciagach i wielkosci Jego dzialki.... Kasia pokazala nam swoje tynki i malutkiego "nadzorce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i co ? Koniec blisko to przyczajka !! A ja tu stukam i ktoś wykorzysta niecnie moją ciężką pracę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 21.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dlaczego nikogo nie ma ? Pracujecie ? Ja też powinnam ! Ja jestem, a roboty pełno Trzeba czasem się poświęcić !!! to jest takie uzależniające, że aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dziekuje za gratulacje!!! I jesli mnie nie rozlaczy, to napisze streszczenie...... Poczekaj do następnej stronki Na nastepna pewnie sie nie zalapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dzieńdoberek Państwu! Melduję, że u nas paskudna, deszczowa pogoda...brrr. Badi, nie mogłaś rodzinki wysłać do Sopotu tydzień temu, jak była piękna, słoneczna pogoda....a teraz, to im tylko mleczny pozostaje Wtedy z rodzinką byłam na Helu i strzaskałam się na mahoń !!! No i na zdrowie. Na Helu powiadasz...a na deseczce pływaliście czy tylko się trzaskaliście leżąc plackiem na plaży. Budując piramidę z piasku . Na zatoce była flauta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i co ? Koniec blisko to przyczajka !! A ja tu stukam i ktoś wykorzysta niecnie moją ciężką pracę ! Albo moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 J ateż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i co ? Koniec blisko to przyczajka !! A ja tu stukam i ktoś wykorzysta niecnie moją ciężką pracę ! Badi to ja Ci pomoge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 21.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ja na urlop idę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i co ? Koniec blisko to przyczajka !! A ja tu stukam i ktoś wykorzysta niecnie moją ciężką pracę ! Albo moją Właśnie !! Ale chyba jest OK, bo mi się udało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje Badi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i co ? Koniec blisko to przyczajka !! A ja tu stukam i ktoś wykorzysta niecnie moją ciężką pracę ! Albo moją Właśnie !! Ale chyba jest OK, bo mi się udało !!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Zazdroszcze tym co się urlopują, ale ja sobie odbiję w zimę A w następne lato zaczynam kurs pływania na desce ze spadochronem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Streszczenie: Stronke zaczela Joasia.... wieczorkiem wpadla jeszcze Joola z Prezesem, byly kwaiaty dla Ewus....... od rana Badi z Damianem rozmawiali o podciagach i wielkosci Jego dzialki.... Kasia pokazala nam swoje tynki i malutkiego "nadzorce" Fajne streszczenie !! Idę pisać swoje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje Badi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Badi gratulacjone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Badi gratulacjone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts