badi 22.07.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wykonuję spadówkę !!! Trzymajcie się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 BADI - zaspokój moją ciekawość i powiedz ile metrów ma Twój dom ? A na ile wygląda ? Duuuuży. Obstawiam na ~450-500m2 ??? A to zdziwko , bo ma tylko 340 m2. Na 5-cio osobową rodzinę Tylko elewacja jest mocno powyginana. Każdy pokój ma 3 ściany zewnętrzne ! Dlatego taka powierzchnia elewacji. OOO, masz duzy dom, tak jak ja . U mnie jednak każdy pokój ma tylko 2 sciany zewnętrzne. jedynie garaż ma 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 paaaaaa badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzien Dobry Stukacze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cala noc walczylismy z silami natury i probowalismy ochronic nasze swieze tynki przez zalaniem...... KURCZE MUSIMY ZAIZOLOWAC WRESZCIE TARASY!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 cześć Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cześć Moniś , kuchnia jeszcze nie, ale chyba wybierzemy wersję numer I-en. Cała uwaga jest skupiona na kominku, a my już po raz enty przekonaliśmy się, ze możemy przerabiać w danej chwili tylko jeden temat. Może kurczaki, dlatego to tak długo trwa??? Czekam na Twoj kominek!!!! Na kuchnie zreszta tez Natomiast u nas prace musza sie toczyc rownoczesnie!!!! Wlasnie zakonczylismy tynki, ktorych ku mojemu zdiwieniu bylo ponad 1200 m2 , od poniedzialku dzialamy z podlogowka......... dostalismy tez oferte na sufity pietra i jestem lekko zalamana - chyba pojdziemy KRASC!!!!! U mnie tynków 1600 m2 No to tez sporo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 cześć Moniś Czesc Monka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.07.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A to KASIA dzisiaj o 5 rano - http://fool.exler.ru/sm/ma.gif O 5, o 2-3, o 23 ... ale co tam, jak wrócę do domu, to takie małe trzęsące się na mój widok będzie krzyczeć mama mama wtedy całe zmęczenie na bok, a gif jest bomba http://fool.exler.ru/sm/ma.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kolejny pochmurny dzień. Wczoraj tak lało że zaciekło nam pod balkonik na pięterku i troszkę na parter przez strop się polało. Funiu widze, ze mamy ten sam problem.... U nas ma jeszcze dzis i jutro popadywac, byleby nie lalo tak jak wczoraj w nocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cala noc walczylismy z silami natury i probowalismy ochronic nasze swieze tynki przez zalaniem...... KURCZE MUSIMY ZAIZOLOWAC WRESZCIE TARASY!!!!!!!!!!!!!! no i udało się ??? ta pogoda naprawdę fiksuje albo upał 32 stopnie albo wichury i ulewy całodniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cala noc walczylismy z silami natury i probowalismy ochronic nasze swieze tynki przez zalaniem...... KURCZE MUSIMY ZAIZOLOWAC WRESZCIE TARASY!!!!!!!!!!!!!! no i udało się ??? ta pogoda naprawdę fiksuje albo upał 32 stopnie albo wichury i ulewy całodniowe Dzisiaj sie udalo!!!!! Ale jestem wykonczona!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Najgorsze jest to, ze zaden z magicznych panow, ktorzy sie takimi rzeczam,i jak izolacje tasarow zajmuja, nie ma czasu!!!!!!!!!!!! Prosby nie pomagaja, wiec moze jakies grozby by poskutkowaly!!!!!!!! Zaczynam byc zdesperowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Chyba pojde sie w takim razie zrelaxowac........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Najgorsze jest to, ze zaden z magicznych panow, ktorzy sie takimi rzeczam,i jak izolacje tasarow zajmuja, nie ma czasu!!!!!!!!!!!! Prosby nie pomagaja, wiec moze jakies grozby by poskutkowaly!!!!!!!! Zaczynam byc zdesperowana chyba nie wiedzą z kim zadzierają trzeba będzie uruchomić naszą grupę do zadań specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Chyba pojde sie w takim razie zrelaxowac........ Ja się czuję zrelaksowana na myśl, że to już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Najgorsze jest to, ze zaden z magicznych panow, ktorzy sie takimi rzeczam,i jak izolacje tasarow zajmuja, nie ma czasu!!!!!!!!!!!! Prosby nie pomagaja, wiec moze jakies grozby by poskutkowaly!!!!!!!! Zaczynam byc zdesperowana chyba nie wiedzą z kim zadzierają trzeba będzie uruchomić naszą grupę do zadań specjalnych Te z ruskimi??????? Oni mogliby skutecznie przekonac panow, ze baaaaaardzo chca nam zrobic te tarasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Chyba pojde sie w takim razie zrelaxowac........ Ja się czuję zrelaksowana na myśl, że to już piątek Sama mysl mi dzis nie pomaga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Najgorsze jest to, ze zaden z magicznych panow, ktorzy sie takimi rzeczam,i jak izolacje tasarow zajmuja, nie ma czasu!!!!!!!!!!!! Prosby nie pomagaja, wiec moze jakies grozby by poskutkowaly!!!!!!!! Zaczynam byc zdesperowana chyba nie wiedzą z kim zadzierają trzeba będzie uruchomić naszą grupę do zadań specjalnych Te z ruskimi??????? Oni mogliby skutecznie przekonac panow, ze baaaaaardzo chca nam zrobic te tarasy!!!! i z psami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Najgorsze jest to, ze zaden z magicznych panow, ktorzy sie takimi rzeczam,i jak izolacje tasarow zajmuja, nie ma czasu!!!!!!!!!!!! Prosby nie pomagaja, wiec moze jakies grozby by poskutkowaly!!!!!!!! Zaczynam byc zdesperowana chyba nie wiedzą z kim zadzierają trzeba będzie uruchomić naszą grupę do zadań specjalnych Te z ruskimi??????? Oni mogliby skutecznie przekonac panow, ze baaaaaardzo chca nam zrobic te tarasy!!!! Jedno ruskie na koniu starczy http://fool.exler.ru/sm/kngt.gif albo lepiej nie, poślemy całą brygadę http://fool.exler.ru/sm/kngt.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kngt.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kngt.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kngt.gifhttp://fool.exler.ru/sm/kngt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts