mirek_gdynia 22.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 wtedy odpoczywam patrzac na zielone A co? Sufit sobie strzeliłaś na zielono ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Majka nie bądź taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 wtedy odpoczywam patrzac na zielone A co? Sufit sobie strzeliłaś na zielono ? siedzę na pniaku w ogrodzie, albo patrzę w dal przez okno tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam wszystkich! Mam już weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 wtedy odpoczywam patrzac na zielone A co? Sufit sobie strzeliłaś na zielono ? siedzę na pniaku w ogrodzie, albo patrzę w dal przez okno tarasowe Całkiem przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cześć Rekordziści!!! Ale jestem podekscytowana - MAMY KOMINEK i zmęczona, bo po dyżurze od wczoraj, od 14-ej. Kominek jest taki....., no taki do głaskania . Jej, ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hejka Właśnie panowie z agencji ochrony zakładają mi monitoring i antynapad. Będzie bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 widziałam gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cześć Rekordziści!!! Ale jestem podekscytowana - MAMY KOMINEK i zmęczona, bo po dyżurze od wczoraj, od 14-ej. Kominek jest taki....., no taki do głaskania . Jej, ale się cieszę kominek to serce domu. Gratulki, pokaz szybko zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 widziałam gratuluję Dziękuję Monka, Ty zawsze dobre słowo znajdziesz i umiesz pocieszyć jak zajdzie potrzeba - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cześć Rekordziści!!! Ale jestem podekscytowana - MAMY KOMINEK i zmęczona, bo po dyżurze od wczoraj, od 14-ej. Kominek jest taki....., no taki do głaskania . Jej, ale się cieszę kominek to serce domu. Gratulki, pokaz szybko zdjęcia Verunia, zdjęcia są w albumie. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Właśnie obejrzałem zdjęcia. Ładny trawertyn i witam w klubie "Rozłupanych płyt". Tylko patrzeć jak JOOLA wklei sowje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.07.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 widziałam gratuluję Dziękuję Monka, Ty zawsze dobre słowo znajdziesz i umiesz pocieszyć jak zajdzie potrzeba - dzięki przecież my wszyscy to jedna wielka grupa wsparcia a teraz lecę do domku, zajrzę wieczorem paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Właśnie obejrzałem zdjęcia. Ładny trawertyn i witam w klubie "Rozłupanych płyt". Tylko patrzeć jak JOOLA wklei sowje zdjęcia Hihi Twój też jest bardzo ładny. Byłam widziałam Czekamy teraz na kominek Jooli. Ciekawe ile takich kominków jest na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 widziałam gratuluję Dziękuję Monka, Ty zawsze dobre słowo znajdziesz i umiesz pocieszyć jak zajdzie potrzeba - dzięki przecież my wszyscy to jedna wielka grupa wsparcia a teraz lecę do domku, zajrzę wieczorem paaaaa Pa Monka ale wracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Właśnie obejrzałem zdjęcia. Ładny trawertyn i witam w klubie "Rozłupanych płyt". Tylko patrzeć jak JOOLA wklei sowje zdjęcia Hihi . Byłam widziałam Czekamy teraz na kominek Jooli. Ciekawe ile takich kominków jest na forum? Zobaczyłam oba- piękne. Mój nie jest pęknięty, ale gdy go zamawiałam nie było mnie na forum i nawet nie wiedziałam że tak można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Verunia,a też masz taką płytę z góry na dół?Są gdzieś zdjęcia Twojego kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 W sierpniowym Muratorze Jak nie masz to tu http://www.muratordom.pl/9086_10401.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts