Sonika 22.07.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 W sierpniowym Muratorze Verunia, ale Ty masz przestrzeni . Tylko pozazdrościć. I też masz błękitną łazienkę . Kominek też masz śliczny!!! Inny, ale też śliczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 W sierpniowym Muratorze Verunia, ale Ty masz przestrzeni . Tylko pozazdrościć. I też masz błękitną łazienkę . Kominek też masz śliczny!!! Inny, ale też śliczny . ale macie pieknie. Chyba powinnam już nasz dom remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Mamy pozwolenie na budowe Damian nie ściemniaj. O pozwoleniu mówiłeś juz w zeszły piątek. To tak co piątek to pozwolenie ? Wtedy to ja miałem załatwione, a dzisiaj to papierek dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kiedy nowa stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Uuuu.. jeszcze mnóstwo czasu. To ja poczytam co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 39 tak dla ułatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dobrywieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Właśnie obejrzałem zdjęcia. Ładny trawertyn i witam w klubie "Rozłupanych płyt". Tylko patrzeć jak JOOLA wklei sowje zdjęcia Hihi Twój też jest bardzo ładny. Byłam widziałam Czekamy teraz na kominek Jooli. Ciekawe ile takich kominków jest na forum? Mój kominek jest już od wczoraj (zdjęcie w stopce), ale niestety nie taki ładny jak Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dobrywieczor Kogo moje pięęęęłkne oczy widzą Cześć Jezier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wpadlem zobacyc czy dajecie sobie rade beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jezier opowiadaj co u Ciebie słychać, jak tam nowa praca? Ooo widzę, że licznik Ci ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Praca jak praca. Sa plusy i minusy. Ale minusy nie przeslaniaja plusow wiec jest ok. No ale ciagle musze pracowac. Licznika juz powstrzymywal nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 SONIKA - gratulacje i dużo ciepełka z kominka Dzięki, dzięki. Jeszcze w nim ani razu nie paliliśmy, ale myślę że działa?? Właśnie obejrzałem zdjęcia. Ładny trawertyn i witam w klubie "Rozłupanych płyt". Tylko patrzeć jak JOOLA wklei sowje zdjęcia Hihi Twój też jest bardzo ładny. Byłam widziałam Czekamy teraz na kominek Jooli. Ciekawe ile takich kominków jest na forum? Mój kominek jest już od wczoraj (zdjęcie w stopce), ale niestety nie taki ładny jak Soniki Co Ty gadasz, suuuperrr jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Olkalybowa, dzięki jeszcze nie skończony, ale jak tak patrzę na Soniki kominek, to ....jej ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Olkalybowa, dzięki jeszcze nie skończony, ale jak tak patrzę na Soniki kominek, to ....jej ładniejszy. ale co ma ładniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Olkalybowa, dzięki jeszcze nie skończony, ale jak tak patrzę na Soniki kominek, to ....jej ładniejszy. ale co ma ładniejszego? Chyba takie prostrze pęknięcie jest ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Olkalybowa, dzięki jeszcze nie skończony, ale jak tak patrzę na Soniki kominek, to ....jej ładniejszy. ale co ma ładniejszego? Chyba takie prostrze pęknięcie jest ładniejsze o matko nawet nie zauważyłam . Ja tam upieram się przy swoim, oba kominki superowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No dobra, pogodziłam się z tym, że Sonika ma ładniejszy kominek ode mnie chociaż mój też mi się w sumie jeszcze trochę podoba Właściwie, to dobrze, że nie mamy takich samych kominków, bo byłoby za nudno Może założymy FanClubPękniętegoKominka (nie mylić z czym innym, też pękniętym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Może założymy FanClubPękniętegoKominka (nie mylić z czym innym, też pękniętym ) Ile wpisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Czołem bracia i siostry Nadchodzi wzmocnienie grupy Trójmiejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts